Kuka on Roger Jenkins? Entinen RHOBH-tähti Diana Jenkins on nyt yksi Ison-Britannian rikkaimmista naisista erottuaan pankkiirista

Julkkis

WPR

'Real Housewives of Beverly Hillsin' näyttelijöiden rikkaat ja ylelliset elämäntavat ovat yksi tekijöistä, jotka tekevät esityksestä niin vakuuttavan. Beverly Hillsin kotiäidit tietävät varmasti, kuinka elää hyvää elämää, yksityisten lentokoneiden vuokraamisesta hetken mielijohteesta luksusvaatteiden pukemiseen. Kun Bravo-show paljasti, että uusi kotiäiti – Diana Jenkins – liittyisi näyttelijöihin, katsojat olivat innoissaan.

Dianan sosiaalisen median profiilit viittaavat siihen, että hän, kuten hänen muutkin kotiäidit, nauttii elämän hienoimmista asioista. Diana, RHOBH-franchisingin 'pahis', jota itse kuvaili, kiinnitti huomiomme ja sai meidät haluamaan oppia hänestä lisää.

Toisin kuin useimmat hänen Bravo-tovereistaan, hän ei syntynyt hopealusikka suussaan. Diana kävi läpi paljon bosnialaisena pakolaisena ennen kuin hänestä tuli maailmankuulu hyväntekijä ja seuralainen, joka hän on nykyään. Tämä herättää kysymyksen, mistä hän saa rahansa.

Dianan avioliitto brittipankkiirin Roger Jenkinsin kanssa ja myöhempi avioero saattaa johtua RHOBH-tähden runsaasta elämästä ja valtavasta nettovarallisuudesta! Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja Rogerista ja hänen avioerostaan.

Kuka on Roger Jenkins?

Kuka on Roger Jenkins? Entinen RHOBH-tähti Diana Jenkins on nyt yksi Ison-Britannian rikkaimmista naisista erottuaan pankkiirista

Roger Jenkins , Englannin parhaiten palkattu pankkiiri, syntyi Englannissa vuonna 1955. Hän opiskeli taloustiedettä Heriot-Watt Universityssä ja Jenkins Edinburg Academyssa.

Hänen brittiläinen urheilijaveljensä David Jenkins tuomittiin vankilaan 54 miljoonan dollarin arvoisen steroidien salakuljetuksesta Meksikon rajan yli.

Hän työskenteli lyhyen aikaa BP:llä valmistumisen jälkeen ennen kuin hän siirtyi Barclaysiin valmistuneena harjoittelijana. Roger eteni riveissä ja perusti lopulta yrityksen, joka neuvoi yrityksiä verotus- ja sääntelykysymyksissä.

Roger oli naimisissa Catherine McDowell , toinen pankkiiri, ja heillä oli yhteinen tytär. Avioeron jälkeen hän tapasi Sanela Dijana tin, bosnialaisen pakolaisen, nykyään Diana Jenkinsin.

Diana nauroi heidän tapaamisestaan ​​DailyMailin kanssa ja totesi: 'Hän oli luultavasti kiinnostunut siitä heti enemmän kuin minä. Hän on todella kiltti kaveri. Uskon, että ihmiset eivät ymmärrä, että kun tapasimme, Roger ei ollut mitään. Hän ei ollut varakas mies. Hän oli itse asiassa ensimmäinen ystäväni Englannissa.

He menivät naimisiin vuonna 1999 ja heillä on kaksi lasta. Roger on ollut suorapuheinen kehuessaan Dianaa. Hän kommentoi kerran: 'Hän on neuvonantajani ja neuvonantajani. Hän tuntee myös monia ihmisiä.' Todellakin, hänen sosiaaliset taitonsa tulivat hänelle apuun, kun hän auttoi häntä luomaan yhteyden Qatarin kuninkaalliseen perheeseen ja varmistamaan suuren sijoituksen kuninkaalliselta perheeltä, jonka sanotaan pelastaneen Barclays Bankin sen talouskriisin aikana.

'Onnellisin avioero koskaan'

Kuka on Roger Jenkins? Entinen RHOBH-tähti Diana Jenkins on nyt yksi Ison-Britannian rikkaimmista naisista erottuaan pankkiirista

Roger ja Diana erosivat vuonna 2009, mutta julkistivat uutiset vasta paljon myöhemmin. Heidän eronsa jälkeen Diana muutti Amerikkaan, kun taas Roger jäi Lontooseen.

Pariskunta ei koskaan kertonut, miksi he erosivat, vain että se oli 'luonnollinen loppu'. Roger antoi puolet omaisuudestaan ​​Dianalle osana heidän avioeroratkaisuaan.

Rogerin kerrotaan maksaneen Dianalle 150 miljoonaa dollaria heidän avioeroratkaisussaan. Se nosti hänet Yhdistyneen kuningaskunnan 500 rikkaimman ihmisen joukkoon. ''Ottaako hän puolet käteisestäni?' 'Tietenkin', Jenkins vastasi. 'Ilman häntä minulla ei olisi ollut samantasoista menestystä.' Ihailen Dianaa ja ihailen häntä äitinä, liikenaisena ja vaimona. Olemme siirtyneet eteenpäin ja olemme tyytyväisiä nykyisiin järjestelyihimme. Diana tulee aina olemaan hyvin erityinen osa elämääni, kirjailija sanoo. DailyMail kutsui heidän avioeroaan 'onnellisimmaksi avioeroksi koskaan'.

Lue myös: 10 Hollywoodin sotkuisinta julkkisavioeroa!

Kuka on Diana Jenkinin entinen aviomies, Roger Jenkins?

Diana tekee RHOBH-debyyttinsä kaudella 12, ja teaserit viittaavat siihen, että hän tekee suuren pääsyn. Diana on kotoisin Jugoslaviasta Bravo-biografiansa mukaan. Hän joutui jättämään perheensä ja kotimaansa noin 19- tai 20-vuotiaana Bosnian konfliktin aikana. Hän vietti vuoden pakolaisena Kroatiassa ennen kuin muutti Lontooseen.

Hän opiskeli tietojenkäsittelytiedettä ja taloustiedettä Lontoon City Universityssä sinne saavuttuaan. Hän meni naimisiin brittiläisen rahoittajan Roger Jenkinsin kanssa vuonna 1999. Roger oli kuulemma yksi kaupungin parhaiten palkatuista pankkiireista muutaman vuoden sisällä naimisiinmenosta.

Heillä on kaksi yhteistä lasta. Diana ja hänen sulhasensa Asher Monroe ovat sittemmin toivottaneet kolmannen lapsensa tervetulleeksi. Roger ja Diana erosivat vuonna 2011 kymmenen vuoden avioliiton jälkeen.

Lue myös: Skydoesminecraftin väärinkäyttö- ja hyökkäyskiista selitetty

Legendaarinen brittipankkiiri Roger Jenkins oli kerran taitava urheilija.

Kuka on Roger Jenkins? Entinen RHOBH-tähti Diana Jenkins on nyt yksi Ison-Britannian rikkaimmista naisista erottuaan pankkiirista

Roger oli kuuluisa pikajuoksija kauan ennen kuin hänestä tuli suuri pankkiiri. Hän kilpaili ammattiurheilijana European Gamesissa, Commonwealth Gamesissa ja World Student Gamesissa. Ja Dianan ex-poikaystävällä on älykkyyttä, joka vastaa hänen lihaksiaan.

Roger opiskeli aiemmin Heriot-Watt Universityssä ja pääaineenaan taloustiede. Hän aloitti uransa harjoittelijana brittiläisessä Barclays-pankissa valmistumisen jälkeen, jossa hän työskenteli investointipankkialalla vuoteen 1987 asti.

Hän jätti Barclaysista toiseen pankkiin ennen paluutaan vuonna 1994. Hän toimi useissa korkean tason tehtävissä, mukaan lukien investointipankkitoiminnan ja Lähi-idän sijoitushallinnon johtajana. Roger tienasi noin 40 miljoonaa puntaa työskennellessään Barclaysissa vuosina 2005–2009.

Roger erosi Barclaysista vuonna 2009 ansaittuaan miljardeja puntia sijoittajilta, mutta hänen rahajunansa ei pysähtynyt siihen. Hän työskenteli konsulttina useissa maailmanlaajuisissa rahoitusyhtiöissä seuraavina vuosina.

Roger oli aiemmin naimisissa investointipankkiirin Catherine McDowellin kanssa, jonka kanssa hän jakoi tyttären, ennen kuin meni naimisiin tulevan RHOBH-tähden kanssa. 1990-luvun puolivälissä ja loppupuolella he erosivat ennen kuin hän tapasi Dianan ja meni naimisiin hänen kanssaan.

Vaikka Diana ja Roger ovat myöhemmin eronneet, he näyttävät olevan hyvissä väleissä. 'Kaikki on ihanaa, elämä on hyvää, Roger on ihanaa - luokkaa loppuun asti', Diana kertoi aiemmin kavereilleen Daily Mail -lehden mukaan. Hän on ja tulee aina olemaan paras ystäväni. Tulen aina rakastamaan häntä, koska hän on lasteni isä.'