Kuka on Ramneek Sidhu? Tapaa tämä nuori intialainen yrittäjä!

Elämäntapa

WPR

Digital Kingsin, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien johtavan digitaalisen markkinointiyrityksen, perusti Mohali, intialainen Ramneek Sidhu.

Hän ja hänen tiiminsä auttavat asiakkaitaan hallitsemaan yleisöään ja laajentamaan liiketoimintaansa näyttämällä heille, kuinka sosiaalista mediaa voidaan hyödyntää ja lisätä sitoutumista.

Kuka on Ramneek Sidhu?

26-vuotias yrityksen omistaja Mohalista Punjabista, hänen nimensä on Ramneek Sidhu.

Hän on luonut Digital Kingsin, digitaalisen markkinointi- ja mainosyrityksen, joka tekee yhteistyötä muusikoiden, Hollywood-tähtien ja Bollywood-näyttelijöiden kanssa.

Ramneekin brändin tavoitteena on auttaa hänen asiakkaitaan kasvattamaan Instagram- tai YouTube-tiliään samalla kun he säilyttävät ja tehostavat näkyvyyttään sosiaalisessa mediassa.

Yritys tarjoaa Instagram-profiilinsa mukaan muun muassa web-suunnittelua, brändäystä ja elokuvamarkkinointia.

Lue lisää: Kenen kanssa Javon Walton seurustelee? Coco Quinn ja Javon Walton Spark deittailuhuhut kävellen käsi kädessä!

Ramneek Sidhun nettoarvo

Tulonlähde Digital Kingsin perustaja
Nettovarallisuus (vuodesta 2022) 3 miljoonaa dollaria
Nettoarvo (Intian rupiaa) Rs. 21 kr
Kuukausitulot Rs. 32 lakhs
Vuotuiset tulot Rs. 3,6 kr

Ramneekin koulutus ja ura

LinkedIn-profiilinsa mukaan hän suoritti tietojenkäsittelytieteen BTech-tutkinnon Rayat and Bahra Group of Institutesissa.

Vuosina 2013–2016 hän toimi digitaalisena johtajana toisessa organisaatiossa ennen kuin ryhtyi rohkeasti perustamaan oman yrityksensä.

RAMNEEK SIDHU

Hänen elämäkertansa mukaan Ramneek julkaisi Digital Kingsin kesäkuussa 2016.

Hän on tällä hetkellä suosittu, koska hän herätti huomiota useista YouTube-videoista, jotka tarjoavat lisätietoja hänen elämästään ja työstään.

Motivaatio hänen matkaansa

Ramneek I oli lapsena alttiina useille liikemiehille, mukaan lukien Mark Zuckerberg, Jeff Bezos ja Bill Gates.

Ennen kuin aloitti seikkailunsa digitaalisen markkinoinnin parissa, hän oli täysin eksyksissä, mutta Bill Gatesista, Jeff Bezosista ja Mark Zuckerbergistä löytämä inspiraatio ja inspiraatio auttoivat häntä pääsemään laiskuudestaan ​​yli.

Lisäksi hän käy nyt ratkaisevaa vuoropuhelua erilaisten ihmisten, myös julkkisten, kanssa ja muuttaa nämä vaihdot edullisiksi sopimuksiksi.

Ramneekin matka yrittäjänä

Hän on erinomaisen digitaalisen markkinointiyrityksen 'Digital Kings' kasvot, joka on noussut nopeasti alan kärkeen. Hänen liiketoimintansa toimi katalysaattorina hänen yrittäjäuralleen, joka on sittemmin jatkunut lakkaamatta.

Ramneekin liiketoiminta auttoi useita horjuvia yrityksiä ja ihmisiä kellumaan ja nousemaan huipulle. Ramneek teki paljon vaivaa kehittääkseen ajan mittaan mittavan verkoston erilaisilla sosiaalisen median sivustoilla, kuten Facebookissa ja Instagramissa.

Koko nimi Ramneek Sidhu
Ikä (vuodesta 2022) 27 vuotta vanha
Syntymäaika 2 päivänä tammikuuta 1995
Syntymäpaikka Mohali, Punjab
Kasvattu klo Punjab
koulutus BTech (tietotekniikan) BSc (liiketoiminnan hallinta)
Uskonto kristinusko
Etnisyys Sekoitettu
Kansallisuus amerikkalainen
Ammatti Digital Kingsin perustaja

Digimaailman hallitsemisen jälkeen hän ei koskaan lopettanut opiskelua ja tiedon keräämistä, ja hänen uteliaisuutensa vain kasvaa.

Digikuninkaat

RAMNEEK SIDHU

20-vuotiaana, kun monet nuoret olivat vielä päättämässä, mitä he haluavat elämällään tehdä, Sidhu loi Digital Kingsin vuonna 2015.

Huolimatta siitä, että hänellä oli paljon lautaselle vuonna 2015, hän onnistui tavoittelemaan rakkauttaan perustamalla oman digitaalisen markkinointiyrityksen ja opiskellessaan edelleen BTech-tekniikkaa Rayat Bahra Institute of Engineering and Biotechnology Mohalissa, Punjabissa.

Yhtiön ydinosaamista on sosiaalisen median tilien hallinta, painopisteenä muun muassa YouTube ja Instagram. Yksi hänen muista tavoitteistaan ​​oli luoda alkuperäinen konsepti, joka auttaa vanhenevia tilejä pääsemään takaisin pelin huipulle.

Digital Kings oli lyhyessä ajassa noussut uusiin korkeuksiin ja oli yksi maailman parhaista digitaalisen markkinoinnin yrityksistä. Digital Kingsin saavuttamien saavutusten taso on yksinkertaisesti hämmästyttävä.

Yritys on tunnettu monien tunnettujen julkkisten tilien hallinnasta, mukaan lukien Bollywood- ja Hollywood-tähdet. Ramneek Sidhulla on tällä hetkellä toimipisteet Intiassa ja Dubaissa, koska se aikoo avata toimistot Kanadaan.

Kuinka Sidhu menestyi niin hyvin, kun valittavana oli niin monia muita digitaalisen markkinoinnin yrityksiä? Sidhun hämmästyttävä näkemys tulevaisuudesta ja sen innokas tavoittelu ovat kaksi hänen näkyvimmistä piirteistään.

Hän panee paljon vaivaa tutkiakseen markkinatrendejä, havaitakseen mahdollisia ongelmia ja keksiäkseen sitten luovia ratkaisuja haasteisiin, koska hän on keskittynyt saavuttamaan kaikki tavoitteensa.

Monet pyrkivät yrittäjät pitävät häntä roolimallina näiden tekijöiden vuoksi.

Ramneekin menestyksen salaisuus?

Ramneek Sidhu oli päättänyt menestyä. Ramneek vakuuttaa, että menestyväksi yrittäjäksi tuleminen edellyttää erinomaisia ​​kykyjä, sinnikkyyttä, omistautumista ja vahvaa halua oppia lisää.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Ramneek Sidhu (@ramneeksidhu01)

Kaikki edellä mainitut ominaisuudet liittyvät toisiinsa. Jonkin näistä puuttuminen voi johtaa epäonnistumiseen. Ramneek väittää, että voit hallita uuden lahjakkuuden vain, jos olet erittäin motivoitunut tekemään niin.

Sinulla täytyy olla luottamus ilmaista mielipiteesi. Sinun on oltava innokas ottamaan riskejä, jos haluat menestyä yrittäjänä. Mitä arvoa taidolla on esimerkiksi, jos sen opit, mutta et koskaan käytä sitä?

Joten sinun täytyy kokeilla taitojasi, jos haluat olla menestyvä yrittäjä. Ramneek väittää, että kärsivällisyys on välttämätöntä, jos haluat saavuttaa tavoitteesi; usein ihmiset ovat vain muutaman askeleen päässä heistä ennen kuin he panikoivat ja luovuttavat.

Kaikilta puuttuu menestyvän yrittäjän hyvä laatu, mikä vaatii kärsivällisyyttä ja sitoutumista tavoitteiden saavuttamiseen.

Lue lisää: Kuka on Seb Mckinnon MTG, rokotteen vastainen kiista Trucker Freedom Convoy -saattueen kärjistyessä!

Monet nuoret katsovat Ramneek Sidhua ja haluavat olla hänen kaltaisiaan. Ramneek oli inspiraationa monille nuorille jo pienestä pitäen. Hän vakuuttaa matkansa jatkuvan kuitenkin.

Hän pysyy pelinsä huipulla nopean mielensä ja poikkeuksellisen kykynsä ansiosta. Hän tavoittelee huippuosaamista myös saavutuksensa huipulle saavuttuaan. Riippumatta siitä, kuinka haastava hänen matkansa tulee, Ramneek pystyy saavuttamaan tavoitteensa sitoutumisensa ansiosta.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR