Kuka on Maya Hawken poikaystävä? Katso kuka on hänen unelmiensa mies!

Treffit

WPR

Maya Hawke tuli ensin tunnetuksi Oscar-ehdokkaiden Ethan Hawken ja Uma Thurmanin vanhimpana lapsena. Hän on kuitenkin onnistunut nousemaan kuuluisien vanhempiensa maineen ulkopuolelle ja luomaan itselleen mainetta kykyjensä kautta.

Hän on amerikkalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​BBC:n suosituissa elokuvissa Once Upon a Time ja Little Women vuosina 2017 ja 2019. Vuoden 2020 Mainstream, 2021 Italian Studies ja Fear Street: Part One – 1994 sijoittuvat Hollywoodiin.

Heidän suosikkiohjelmansa näyttelijät, erityisesti heidän rakkauselämänsä, ovat herättäneet katsojien kiinnostuksen Stranger Things -kauden 4 Volume 1 -julkaisun jälkeen. Kuka on Robinia näyttelevä Maya Hawke, joka seurustelee?

Kenen kanssa Maya Hawke seurustelee?

Spencer Barnett, Maya Hawken poikaystävä, ja hän ovat nyt kihloissa. Hänen puolisonsa on Sloan Barnettin poika, entinen Manhattanin piirisyyttäjä ja Sloan Barnettin poika, Shaklee Corporationin toimitusjohtaja .

Pari on kuulemma seurustellut vuoden 2021 lopusta tai vuoden 2022 alusta lähtien. Tällä hetkellä on kuitenkin epävarmaa, kuinka kauan he olivat yhdessä. Ei tiedetä, kuinka he ensin yhdistivät, mutta uskotaan, että Barnett tutustui Hawkeen tutustuessaan Levon Roan Thurman-Hawken, Hawken nuoremman veljen kanssa.

Parisuhteensa suhteen he ovat suurelta osin pitäneet kaikki suhteensa yksityiskohdat salassa. Vasta sen jälkeen, kun kamerat näkivät heidän kävelevän Manhattanilla, New Yorkissa, yleisö sai tietää heidän romanssistaan.

Lue lisää: Kuka on Ash Kaash? Ikä, kansallisuus, poikaystävä ja monia muita päivityksiä!

Hawke ja Barnett havaittiin nauttivan romanttisesta kävelystä Manhattanilla New Yorkissa 14. helmikuuta 2022. DailyMail julkaisi useita kuvia heidän retkeltään, joista osa sisälsi PDA-tietoja.

Maya Hawken poikaystävä

Näyttelijä pukeutui heidän retkelleen mustiin cargo-housuihin, kiiltonahkasaappaisiin sekä sinisestä ja kultaisesta brokadista valmistettuun takkiin. Hänellä oli antiikkikamera kaulassa ja hänellä oli ostoskassi McNally Jackson hänen käsissään.

Hänen laulaja rakastajansa oli pukeutunut ruskeisiin housuihin, tummanruskeisiin saappaisiin, siniseen bleiseriin ja harmaaseen villapaitaan.

Kaksikko nähtiin yhdessä vielä kerran helmikuun 27. päivänä, mutta tällä kertaa he olivat Pariisissa, Ranskassa. Jokainen heistä on sittemmin pitänyt romanttiset suhteensa salassa.

Samoin he eivät ole vielä vahvistaneet tai kiistäneet suhdettaan. Tehdäkseen kumppanuudestaan ​​Instagramissa virallista, kumpikaan heistä ei ole korostanut toistaan ​​henkilökohtaisella tilillään.

Maya Hawke on seurustellut kenen kanssa?

Ennen Spenceria Mayalla oli muutama korkean profiilin romanssi. Heidän 13 vuoden ikäeron vuoksi hän oli aiemmin ollut yhteydessä Tom Sturridge , Sandmanin sankari, heinäkuussa 2020.

Maya Hawken poikaystävä

Noin tammikuuhun 2022 asti nämä kaksi nähtiin usein julkisuudessa New Yorkissa. Tom on tunnettu entisestä liitostaan ​​näyttelijä Sienna Millerin kanssa, jonka kanssa hänellä oli lapsi.

Ennen kuin Maya tapasi Tomin helmikuussa 2019, hänen väitetään seurustelevan Rolling Stonen toimitusjohtajan ja toimitusjohtajan Gus Wennerin kanssa.

Lue lisää: Kenen kanssa Whitney Thore seurustelee? Seurusteleeko hän edelleen ranskalaisen poikaystävänsä kanssa| Katso tästä saadaksesi lisätietoja!

Ura & Muut

Sen lisäksi, että ihmiset oppivat lisää Maya Hawken poikaystävästä, ihmiset ovat kiinnostuneita hänen ammatillisesta taustastaan. 23-vuotias Maya syntyi 8. heinäkuuta 1998. Yhdysvallat, hän syntyi New Yorkissa.

Vieraita ohi Maya Hawke julkaistaan, vaikka tarkkaa päivämäärää ei ole vielä päätetty. Hän on nyt sitoutunut kuvaamaan Maestroa. Hänen muita kirjoituksiaan ovat Mainstream, Italian Studies, Ladyworld ja muut.

Katso tämä postaus Instagramissa

Maya Hawken (@maya_hawke) jakama viesti

Maya voitti 2019 Saturn Awards -palkinnon erinomaisesta näyttelemisestä Vieraita asioita , jonka hän sai vuonna 2018. Sosiaalisessa mediassa hän on kerännyt runsaasti seuraajia ajan myötä.

Tarkemmin sanottuna hänen Instagram-tilillään on tällä hetkellä yli 3,9 miljoonaa seuraajaa. Jos haluat lisää kohokohtia, harkitse ryhtymistä Mayan sosiaalisen median faniksi. Hän on kerännyt huomattavan määrän omaisuutta niin nuorena, ja hänellä on vielä pitkä matka edessään. Maya hioo jo näyttelijäkykyjään valmistautuakseen tulevaan menestykseen.

Toivon Maya Hawkelle onnea tuleviin projekteihinsa. Toivon heille menestystä myös jatkossa. Toivon myös, että Spencer ja Maya olisivat yhdessä ikuisesti.

Lue lisää: Kuka on Chloe Bennet's Boyfriend 2022? Seurusteleeko hän kenenkään kanssa?

Maya Hawken nettoarvo:

3 miljoonaa dollaria on Maya Hawken arvioitu nettovarallisuus. Maya Hawke syntyi heinäkuussa 1998 New Yorkissa, New Yorkissa. Hänen vanhempansa ovat Uma Thurman ja Ethan Hawke.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR