Kuka on Julie Bowenin poikaystävä 2022? Seurusteleeko hän jonkun kanssa?

Treffit

WPR

Näyttelijä Julie Bowen Luetkemeyer syntyi Yhdysvalloissa 3.3.1970.

Hänet tunnetaan parhaiten Claire Dunphyn roolistaan ​​ABC-sarjassa Modern Family (2009–2020), josta hän sai kiitosta kriitikoilta ja voitti kuusi Primetime Emmy -ehdokkuutta, voitti vuosina 2011 ja 2012.

Koko nimiJulie Bowen Luetkemeyer
Ikä52
Syntymäpäivä3. maaliskuuta 1970
HoroskooppiKalat
SyntymäpaikkaBaltimore, MD
AmmattiTV-näyttelijä
Nettovarallisuus16 miljoonaa dollaria
KamppailutilaYksittäinen
Korkeus5′ 6″
EtnisyysValkoinen
Kansallisuusamerikkalainen

Suhteen tila

Julie Bowen ei ole seurustellut kenenkään kanssa vuoteen 2022 mennessä. 52 vuotias, Julie. Julie Bowenilla oli CelebsCouplesin mukaan ainakin kaksi aikaisempaa suhdetta. Hän ei ole ollut naimisissa ennen.

Itse asiassa Julie Bowen täyttää 53 vuotta 211 päivässä. Katso FamousDetailsin lista 10 tärkeimmästä faktasta Julie Bowenista.

Tietoja Julie Bowenin poikaystävästä

Julie Bowenin elämässä ei ole tällä hetkellä miestä.

Käyttäjämme tarkistaa faktat ja vahvistaa kaikki treffihistoriat. Treffitilastomme ja biosimme ovat luotettavia, koska käytämme tietoja, jotka ovat helposti suuren yleisön saatavilla.

Aiheeseen liittyvä: Nicholas Galitzine ja Sofia Carson: tapaavatko he juuri nyt?

Kenen kanssa Julie Bowen on seurustellut?

Julie Bowen pyrkii pitämään henkilökohtaisen ja rakkauselämänsä salassa, kuten useimmat kuuluisat ihmiset tekevät, joten käy säännöllisesti, sillä pidämme tämän sivun ajan tasalla uusimpien huhujen ja treffiuutisten kanssa.

Julie Bowenilla on ollut suhde aiemmin, mukaan lukien yksi Scott Phillipsin (2004–2018) kanssa. Hänellä oli aiemmin ainakin kaksi suhdetta. Julie Bowen ei ole koskaan ollut naimisissa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Julie Bowenin (@itsjuliebowen) jakama viesti

David Spadella ja Julie Bowenilla oli kerran romanttinen suhde (2002–2003). Keräämme parhaillaan tietoja menneistä päivämääristä ja yhteyksistä.

Julie Bowenin poikaystävä 2022: Seurusteleeko hän Chad Sandersin kanssa?


Asiasta ei ole annettu virallista lausuntoa, joten ajatus siitä, että Julie Bowers seurustelee Chad Sanders on tällä hetkellä vain huhua.

Koska he eivät kuitenkaan ole virallisesti ilmoittaneet suhteestaan, on silti mahdollista pitää se salassa.

Hän isännöi podcastia yhdessä Chad Sandersin kanssa:

He työskentelevät tällä hetkellä yhdessä työtovereina ja isännöivät podcastia. Kirjailija, ohjaaja, näyttelijä ja muusikko Chad Sanders ja näyttelijä ja elokuvantekijä Julie Bowen ovat tämän uuden podcastin isäntinä, sillä se pyrkii vähentämään termiin liittyvää leimautumista.

Katso tämä postaus Instagramissa

Chad Sandersin (@chadsand) jakama viesti

Se korostaa usein itsemäärittyvien asioiden luopumisen etuja, jotka lopulta muuttuvat myrkyllisiksi, ja se kattaa laajan joukon aiheita, mukaan lukien avioliitto, riippuvuus ja ura.

Aiempien käyttäytymismallien, kuten juomisen tai tupakoinnin lopettamisen, siirtämisen hyödyt ovat lopettaneiden pääpaino.

Julie Bowenin perhe tutkittu

3. maaliskuuta 1970 Julie Bowen Luetkemeyer syntyi Baltimoressa, Marylandissa, Yhdysvalloissa. Sekä hänen isänsä John Luetkemeyer Jr. että äitinsä Suzanne Luetkemeyer työskentelevät kiinteistöalalla.

Hänen nuorempi sisarensa on nimeltään Molly ja hänen vanhempi sisarensa on nimeltään Annie. Hänellä on yhteensä kaksi sisarusta.

kuka seurustelee julie bowen

Scott Philips ja Julie Bowen ovat nyt eronneet.

Julie Bowden meni naimisiin kiinteistösijoittajan Scott Phillipsin kanssa 9. syyskuuta 2004. Tämän liiton seurauksena hänestä tuli äiti Oliver McLanahanille, Gustaville ja Johnille sekä Gustavin ja Johnin kaksosille. He ovat nyt eronneet.

Hänellä on ollut sydän- ja verisuoniongelmia 20-vuotiaasta lähtien, ja hänen kehoonsa asennettiin juuri sydämentahdistin, jotta hänen sykensä ei putoa vaarallisen alhaiselle tasolle.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Tayshia Adams seurustelee? Seurusteleeko Tayshia Adams kenenkään jälkeen eron jälkeen Zac Clarkista?

Kuinka paljon Julie Bowen tienaa? Hänen vuoden 2022 nettovarallisuutensa

Julkkisten nettovarallisuuden mukaan amerikkalaisen näyttelijän, ohjaajan ja tuottajan Julie Bowenin omaisuus on 18 miljoonaa dollaria. Bowenilla on kokemusta useilta aloilta, kuten teatterista, elokuvista ja televisiosta.

Roolit, jotka toivat Bowenin kuuluisimman, olivat Carol Vessey elokuvassa 'Ed' (2000-2004), Denise Bauer elokuvassa 'Boston Legal' (2005-2007) ja Claire Dunphy elokuvassa 'Modern Family' (2009-2020).

Katso tämä postaus Instagramissa

Julie Bowenin (@itsjuliebowen) jakama viesti

Hän voitti kaksi Primetime Emmyä työstään 'Modern Family' -sarjassa, ja kaudella 2018 hänen jaksokohtainen palkkansa nostettiin 500 000 dollariin.

Hän oli ansainnut 190 000 dollaria jaksoa kohden sarjassa edellisten neljän vuoden ajan, mikä yli kaksinkertaistui tällä. Julie on ollut useissa elokuvissa huolimatta siitä, että hänet tunnetaan parhaiten televisiotyöstään.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR