Kuka on Jonathan Baileyn poikaystävä? Mikä on hänen suhteensa James Ellisin kanssa?

Elämäntapa

WPR

Bridgerton-näyttelijä pitää sekä fanit että mediat hämärässä, kun on kyse hänen henkilökohtaisesta elämästään.

Useat lähteet osoittavat, että hän seurustelee näyttelijä James Ellisin kanssa, ja hänellä saattaa olla poikaystävä. Tätä väitettyä suhdetta ei ole vielä vahvistettu, vaikka hänet on kuvattu Ellisin kanssa. Bailey on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, mutta hänen Instagram-tilillään ei ole merkkejä romanttisesta kihlauksesta. On mahdollista, että hän pitää vain sen osan elämästään itselleen.

'Eikö kukaan ajattele, että he ovat seksisymboli?' Ärsyttää!” Bailey huudahti, hänen mielipiteensä aiheesta selvä. Tämä ei tarkoita, etteikö hän haluaisi omaa rakkauselämää.

'LGBT-henkilöt eivät ole kovin erilaisia', Bailey sanoi vuonna 2019 ja otti vastaan ​​Laurence Olivier -palkinnon hänen panoksestaan ​​​​musiikissa. Olemme aivan kuten muu maailma: hermostuneita, hilseileviä ja kaipaamme rakastua.'

Tuon illan palkintojenjakotilaisuudessa hänen mukanaan oli James Ellis, näyttelijätoveri, jota useat julkaisut ovat kutsuneet poikaystäväkseen. Huolimatta siitä, että pari ei ole koskaan kertonut julkisesti suhteestaan, on ollut merkkejä siitä, että he seurustelevat.

Heinäkuussa 2021 heidät havaittiin syömään yhdessä, ja he suutelivat iltana, jolloin Bailey voitti Olivier-palkintonsa. Sen lisäksi Bridgerton-tähti on yleensä melko hillitty henkilökohtaisen rakkauselämänsä suhteen, paljastaen vain tosiasioita siitä, ketä hän näkee harvoin.

Jonathan Baileyn suhde entiseen tyttöystäväänsä

Jonathan Bailey on homo, mikä saattaa yllättää ne, jotka tuntevat hänet vain Netflixin minisarjasta Viscount Bridgerton. Koska hänen hahmonsa on suoraviivainen tarinassa, näin on. Tulevalla toisella kaudella seksikasvatuksen Simone Ashley Kate Sharma esittää vikontin uutta rakkautta.

Bailey on ollut avoimesti homo vuodesta 2018 lähtien, ja hän keskusteli äskettäin siitä, millaista oli pelata heteroseksuaalista roolia televisiossa homonäyttelijänä. 'En usko, että sillä pitäisi olla väliä, millaisia ​​hahmoja yksilöt näyttelevät', hän kertoi Digital Spylle vuonna 2020, 'mutta on olemassa täysin selvä kertomus, jonka mukaan homoseksuaaliset miehet eivät näytä suoraan päärooleissa.'

Bailey, kuten monet muut LGBTQ-taiteilijat, vei aikaa päästäkseen eroon seksuaalisuudestaan ​​kulttuurissa, joka ei hyväksy sitä, ja sitten elääkseen totuuttaan avoimesti huolimatta haasteista, joita hän tiesi kohtaavansa seksuaalisuutensa seurauksena.

Hän kertoi tunteneensa kerran painetta piilottaa seksuaalisuutensa uransa vuoksi

GQ-lehden maaliskuussa 2022 mukaan Jonathan tuli perheensä ja ystäviensä luokse, kun hän oli parikymppinen, GQ-lehden mukaan maaliskuussa 2022. 'Silloin [ystävälleni] kerrottiin: 'On kaksi asiaa, joita emme halua tietää sinusta : oletko alkoholisti tai homo”, Jonathan sanoo.

'Tarvitaan vain, että yksi vastuussa olevista ihmisistä sanoo jotain sellaista, ja se leviää', Jonathan selitti lähteelle. 'Tietenkin oletin, että suoraviivaisuus tekisi minut onnelliseksi', hän sanoo.

'Päätin siihen pisteeseen, että päätin, että vittu, voin paljon mieluummin pitää poikaystäväni kädestä julkisesti tai laittaa aidon kasvokuvani Tinderiin enkä ole niin huolissani kuin pysyä erillään.' hän kertoi GQ:lle.