Kuka on Jennifer Howell? Huomattava Deppin oikeudenkäyntilausunto leviää virukselle!

Kiistaa

WPR

Jennifer Howellin sosiaalisen median postauksen mukaan Johnny Deppin ja Amber Heardin kunnianloukkausoikeudenkäynnin viimeinen viikko lähenee loppuaan. Deppin fanien levittämä julistus väittää, että Heard oli väkivaltainen siskoaan ja tämän ex-miehensä kohtaan. Depp on kiistänyt julistuksessa esitetyt syytökset.

Fairfax Countyn hallituksen kirjelomakkeella varustetut asiakirjat on toimitettu tarkistettavaksi, mutta niitä ei ole vielä hyväksytty todisteeksi. Tämän seurauksena Heardin lakitiimi väittää, että se hankittiin laittomasti ja sitä käytettiin yleisön harhaanjohtamiseen. Selvityksessä esitettyjä väitteitä ei ole itsenäisesti varmennettu, joten niitä ei voida käyttää todisteena tuomioistuimessa.

Depp, 58, myönsi Heardille, 36, 50 miljoonaa dollaria hänen Washington Postille kirjoittamasta väitteestä, jossa hän väitti olevansa perheväkivallasta selvinnyt, ja hän väittää, että tämä herjasi häntä.

Hänen asianajajansa väittivät kuitenkin, että Heardin viittaus Deppiin oli selvä, vaikka hän ei käyttänyt hänen nimeään. Heard haastaa kostoksi 100 miljoonan dollarin vahingonkorvauksia.

Jokainen tähti on syyttänyt toista perheväkivallasta oikeudenkäynnin aikana Fairfax County Circuit Courthousessa. Sekä Depp että Heard ovat kiistäneet syytökset perheväkivallasta, joita toinen on esittänyt heihin seurustelun aikana.

Kun Whitney Henriquez todisti keskiviikkona, hän väitti, että Johnny Depp pahoinpiteli Heardia heidän 15 kuukautta kestäneen avioliitonsa aikana, joka päättyi avioeroon vuoden 2017 alussa.

Howell, Henriquezin entinen ystävä, tuotiin esiin myös hänen todistuksensa aikana.

Oikeuden 26.7.2020 antama julistus on nostanut Howellista keskustelunaiheen sosiaalisessa mediassa oikeudenkäynnin jälkimmäisissä vaiheissa.

Kuka on Jennifer Howell?

Kuka on Jennifer Howell? Huomattava Deppin oikeudenkäyntilausunto leviää virukselle!

Yli kaksi vuosikymmentä sitten Howell perusti voittoa tavoittelemattoman järjestön Art of Elysium, jota hän nyt johtaa. Los Angelesissa toimiva voittoa tavoittelematon järjestö auttaa taiteilijoita palvelemaan yhteisöjään. Yli 30 000 ihmisen kerrotaan hyötyvän sen palveluista vuosittain.

Kuuden kuukauden ajan vuonna 2014 Henriquez oli vapaaehtoinen The Art of Elysiumissa, ennen kuin hänestä tuli kokopäiväinen työntekijä ja hän toimi Art Salon Managerina/johtajana vuosina 2015–2016 palkallisena työntekijänä.

Howell väitti viittasi Henriqueziin 'valittuna sisarensa' Newsweekin näkemässä julistuksessa, termillä, jonka filantrooppi vahvisti oikeudessa, hän käytti myös kuvaamaan filantrooppia.

Että hän oli muuttanut pois Johnny Depp ja Amber Heardin LA-kattohuoneisto ja Howellin taloon, Henriquez vahvisti myös oikeudessa.

Depp haastaa The Sunin oikeuteen siitä, että hän kutsui häntä 'vaimon hakkaajaksi', kun Henriquez todisti häntä vastaan ​​Lontoon tuomioistuimessa vuonna 2020 Heardin syytöksiin vedoten. Howellin lausunnon väitetään annettavan vastauksena Henriquezin todistukseen.

Ilmoitukseni mukaan Whitney todisti oikeudessa 23. heinäkuuta maaliskuussa 2015 tapahtuneesta elokuvatähtien pahoinpitelystä Johnny Deppin kattohuoneistossa Lontoossa. Johnnyn keskustan kattohuoneistossa hän todisti, että hän iski Amberin ja Whitneyn tähtiin.

Whitney sanoi sitten, että hänen täytyi muuttaa työnantajansa luo ja nukkua heidän lattiallaan. Minä olen se, joka palkkaa heidät. Itse asiassa tämä on vastoin sitä, mitä minulle oli aiemmin ilmoitettu.

Alussa Whitney muutti asuntooni Wilshire Boulevardilla vierashuoneeseen, ei minun kerrokseeni vaan vierashuoneeseen. Ja toiseksi, kun hän saapui, Whitney oli täysin sekaisin. Ystäväni Whitney kertoi minulle yrittäneensä estää siskoaan Amberia hyökkäämästä Johnnyn kimppuun portaissa.

Aiheeseen liittyvä: Amber Heardin sisaren mukaan, joka väittää nähneensä Johnny Deppin fyysistä hyväksikäyttöä

'Hän oli huolissaan siitä, että Amber 'aikoi tappaa Johnnyn''

Kuka on Jennifer Howell? Huomattava Deppin oikeudenkäyntilausunto leviää virukselle!

Hän kertoi Whitneylle, että Amber melkein työnsi Whitneyn alas portaita, kun tämä yritti estää Amberia lähtemästä Johnnyn perään. 'Hän kertoi minulle olevansa huolissaan siitä, että Amber 'aikoi tappaa Johnnyn', julistus jatkuu.

Julistuksen mukaan Henriquez kertoi Howellille, että väitetyt väkivaltaiset kohtaukset nykyisen ex-miehen välillä olivat jatkoa pahoinpitelylle, jonka kohteeksi hän oli joutunut useiden vuosien ajan.

Henriquez kertoi Howellille, että hänen isänsä oli pahoinpidellyt häntä ja sitten hänen isänsä Keltainen , jota hän kuvaili Howellin muistojen mukaan 'erittäin väkivaltaiseksi'. Kattohuoneisto [jossa Depp ja Heard asuvat] oli liian kaukana hänelle, joten hän muutti luokseni. Whitney oli muuttanut luokseni, koska hän pelkäsi sisartaan, isäni muisteli tänä aamuna.

Aiheeseen liittyvä: Amber Heard erotti PR-tiiminsä kielteisten otsikoiden keskellä Johnny Deppin kunnianloukkausoikeudenkäynnistä?

Väkivaltasyytökset

Ilmoituksen mukaan Henriquez väitti kertoneen työtovereilleen, että Heard oli leikannut Deppin sormen irti työn aikana. Sen sijaan, että myöntäisi tai kiistäisi sen, mitä Depp väittää tapahtuneen, Heard syyttää Deppiä koko jutun lavastamisesta.

Henriquez oli myös päättänyt heidän myrskyisässä suhteessaan, että hänen sisarensa oli asiakirjan mukaan väkivaltainen.

Minun luonani asuneen Whitneyn ilmoituksessa todettiin: 'Johnny seurasi jatkuvasti, kuinka Whitneyllä menee ja että hän kutsui häntä 'siskoksi' ja hän kutsui häntä 'veljeksi'.

Whitney kertoi minulle useaan otteeseen, ettei hänellä ollut aavistustakaan, miksi hän pysyi suhteessa tai miksi hän sietää Amberin väkivaltaa.

'Whitney kertoi minulle traumasta, jonka hän ja Amber olivat kokeneet lapsena, sekä fyysisistä ja henkisistä vammoista, joita hän oli saanut Amberilta. Whitney oli lohduton tänä aikana, ja sydämeni meni hänelle.

Whitney palasi New Yorkista (luulen, että se tapahtui Tribecan elokuvajuhlilla, The Adderall Diariesin ensi-iltaa tai molempia varten) kertoakseen minulle ja kaikille muille toimistossa oleville, että Amberilla oli romahdus ja hän hyökkäsi Whitneyn kimppuun hississä.

Whitney, joka oli toimistossa, kun Amber ja Johnny olivat Australiassa, julisti äänekkäästi: 'Voi luoja, hän on tehnyt sen nyt.'', hän sanoi. Hän menetti hänelle sormen.'

Howellin julistuksessa todetaan, että filantrooppi kirjoitti Aquaman-tähdelle hahmoviitteen, koska hän oli ilmoittautunut vapaaehtoiseksi hyväntekeväisyysjärjestöön ja osallistunut tapahtumiin, kun Heard joutui oikeudellisiin ongelmiin Australiassa vuonna 2015, koska hän toi koiriaan laittomasti maahan.

Kuka on Jennifer Howell? Huomattava Deppin oikeudenkäyntilausunto leviää virukselle!

Järjestö myönsi hänelle myös humanitaarisen palkinnon Howellin julistuksen mukaan.

Howellia lainattiin sanoneen: 'Olen edelleen kiitollinen siitä.' 'Ennen kuin tulin läheiseksi Whitneyn kanssa, en tiennyt mitään hänen yksityiselämästään.'

Julistuksessa väitetään, että Heardin erottua Deppistä Howell alkoi ihmetellä, miksi hänen voittoa tavoittelematon järjestönsä oli jätetty huomiotta rahallisen tuen puolesta.

'Sen sijaan minulle ilmoitettiin, että rahat lahjoitetaan ACLU:lle ja Los Angelesin lastensairaalalle.' 'Kysyin Amberin tiedottajalta, miksi rahat menivät niille kahdelle muulle suurelle hyväntekeväisyysjärjestölle, joihin hän ei ollut ollut yhteydessä, kun hän ja Amber olivat niin innokkaita käyttämään nimeämme lehdistössä avioeron aikana?

Siellä oli näkyvämpiä hyväntekeväisyysjärjestöjä, joilla oli laajempi mediakattavuus ja kansainvälinen kattavuus, Amberin tiedottaja sanoi. Kuukausia myöhemmin saimme 250 000 dollarin lahjoituksen 'Amber Heardin puolesta' nimettömältä lahjoittajalta. Amber ei ollut rahan lähde. Minusta tuntui, että Elon [Musk, Heardin entinen poikaystävä] oli tehnyt tämän lahjoituksen.

The Mirrorille antamassaan lausunnossa Henriquez kiisti julistuksessa esitetyt väitteet heinäkuussa 2020 ja sanoi: 'Tämä on täyttä fiktiota.' Jennifer Howellin lausuntojen mukaan 'Minulla ei ole aavistustakaan, miksi hän sanoo tämän.'

Aiheeseen liittyvä: Taustanäyttelijät varastavat esityksen Johnny Depp vs Amber Heard tuomioistuimessa

Miksi Jennifer Howellin julistus on kiistanalainen?

Kuka on Jennifer Howell? Huomattava Deppin oikeudenkäyntilausunto leviää virukselle!

Vaikka se esiintyy yli 250 oikeusasiakirjassa, jotka Fairfax County Circuit Courthouse Virginiassa julkaisee verkossa, Heardin lakitiimi pyytää nimenomaisesti poistamaan ilmoituksen tapauksen alussa.

Kuten ilmoituksessa todetaan, 'vastaajan avustajalle ei koskaan annettu vääriä haasteita tämän ilmoituksen hankkimiseksi.' Vaikka tämän julistuksen itse asiassa kirjoitti Adam Waldman, hän 'vuotai sen' [Twitter]-tililleen.

Koska kantaja kieltäytyi tuottamasta tätä asiakirjaa ja kaikkia muita, jotka oli annettu lehdistölle tai sosiaalisen median käyttäjien saataville tuomioistuimen vaatimalla tavalla, vastaajalla on nyt pääsy vain kuvakaappaukseen herra Waldmanin twiitistä.

Tämän tuomioistuimen määräyksen rikkomisesta kaikki julistuksen sisältämät tiedot on hävitettävä rangaistuksena.