Kuka on Henry Ruggsin tyttöystävä Kiara Je'Nai Kilgo-Washington?

Viihde

WPR

Las Vegas Raiders on lopettanut amerikkalaisen jalkapallon tähti Henry Ruggs III:n sen jälkeen, kun tämä oli osallisena auto-onnettomuudessa tiistaiaamuna (2. marraskuuta).

22-vuotiasta miestä syytetään rattijuopumuksesta ja kuolemaan johtaneesta auto-onnettomuudesta, joka vaati Tina Tintorina tunnetun Las Vegasin naisen ja hänen koiransa hengen.

Hänet pidätettiin ja vietiin Clarkin piirikunnan pidätyskeskukseen, kun hän kynsi Corvettellaan autoon 156 mailia tunnissa yli kaksinkertaisen laillisen rattijuopumusrajan ylittäen.

Henry ajoi matkustajan kanssa nimeltä Kiara Je'Nai Kilgo-Washington, mutta tiedämme hänestä hyvin vähän. Löydä hänen tyttöystävänsä…

Lue lisää: Mr. Beast Girlfriend: Onko Mr. Beast vielä seurustellut Maddyn kanssa? Kuka on Mr. Beastin nykyinen tyttöystävä?

Kiara Je’nai Kilgo-Washington on Henry Ruggsin tyttöystävä

Henry Ruggs' gf on nainen nimeltä Kiara Je'Nai Kilgo-Washington, alias Rudy Washington. Montgomery, Alabama, on 22-vuotiaan syntymäpaikka. Mutta nyt hän ja hänen tyttärensä ja Henry ovat muuttaneet Sin Cityyn.

He ovat olleet yhdessä teini-iästä lähtien, ja nyt heillä on tytär Kenzli Re'Nai Ruggs, joka on vuoden ikäinen.

Rudy, jolla on tätä kirjoitettaessa 12 700 Instagram-seuraajaa, mutta joka näyttää julkaisevan vain harvoin, ei käytä alustaa aktiivisesti.

KUKA ON KIARA JE

Hänen perheensä Henry ja Kenzli ovat esiintyneet joissakin vlogeissa, joita hän on tuottanut YouTube-kanavallaan TheRuPrint.

Hän oli autossa onnettomuuden aikana

ESPN on raportoinut, että Kiara, joka tunnetaan myös nimellä Rudy, oli kolariautossa matkustajana.

Vaikka Henry ja Rudy vietiin sairaalaan välittömästi tapahtuman jälkeen, heidän vammojensa ei katsottu olevan hengenvaarallisia. Keskiviikkona Henry ilmestyi oikeuteen niskatuella päästyään sairaalasta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Rudy Washington (@y.d.u.r)

Rudyn tila ja vammat eivät ole toistaiseksi tiedossa. Toistaiseksi ei tiedetä, onko hän päässyt sairaalasta.

Kuka oli uhri?

Henry ja Rudy eivät kumpikaan loukkaantuneet törmäyksessä, mutta valitettavasti toinen matkustaja ei päässyt perille.

Törmättyään Toyota Rav4:ään, kyseisen ajoneuvon kuljettaja, nainen, löydettiin kuolleena paikalta ja hänen todettiin kuolleen vammoihinsa.

Hän kulkee nimellä 'Tina Tintor', ja hän oli 23-vuotias nainen Las Vegasista, jonka oletettiin asuneen muutaman korttelin päässä onnettomuuspaikasta.

KUKA ON KIARA JE

Lue lisää: Joseph Quinnin tyttöystävä: Katso, kuka on Joseph Quinnin Lady Fortune!

Kultainennoutaja Maxi, Tinan koira, menehtyi tulipalossa ajoneuvon mukana.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR