Kuka on Diana Jenkinsin sulhanen? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Diana Jenkins, tunnettu hyväntekijä, on The Real Housewives of Beverly Hillsin uusin näyttelijä. Fanit ovat innokkaita oppimaan lisää itse julistautuneen konnan taustatarinasta sen jälkeen, kun hänen RHOBH-debyyttinsä rypisti muutaman höyhenen.

Avioeromenettely Dianan ja hänen entisen aviomiehensä Roger Jenkinsin välillä pantiin vireille kaksi vuotta sen jälkeen, kun he erosivat sovinnollisesti vuonna 2009. (jolla Diana teki mojovan sovinnon). Diana ja Roger eivät ole pysyneet samana sen jälkeen. Roger meni uudelleen naimisiin (ja erosi uudelleen), kun taas Diana löysi myös uuden kumppanin.

Tosi-tähti on kihloissa naimisissa vuodesta 2022. Mutta kuka on hänen sulhasensa, ja mikä on heidän välinen suhde?

Kuka on Diana Jenkinsin sulhanen?

diana jenkinsin sulhanen

Tutkimukset osoittavat sen Diana ja Asher Monroe ovat tunteneet toisensa yli vuosikymmenen, vaikka ei ole selvää, milloin he aloittivat seurustelun. Tosi-tähti ja laulaja/lauluntekijä, molemmat 49, jakoivat tunteitaan toisiaan kohtaan sosiaalisessa mediassa.

12 vuoden yhdessä olon jälkeen Asher kirjoitti Instagramissa: 'En voi vieläkään uskoa, että maaliskuussa tulee kuluneeksi 12 vuotta siitä, kun katsoin sinua ensimmäisen kerran.'

'Se on kuin hämärä villiä ja hullua hauskaa. Se ei olisi todellista, jos se olisi vain huippuja. Ainoa tapa tietää, onko kaikki huono. 'Se on todellisen rakkauden kokemus, joka on ravinnut sieluani', hän jatkoi.

Asher Monroe on esiintyjä, tanssija ja säveltäjä

diana jenkinsin sulhanen

Kuten käy ilmi, hän on tunnettu julkkis. Hänellä on pitkä lista saavutuksista: Asher Monroe Kirja (Asher Monroe on hänen taiteilijanimensä) IMDB-profiilinsa mukaan hän on näyttelijä, tanssija ja muusikko Arlingtonista, Virginiasta.

Asher on esiintynyt monissa elokuvissa ja televisio-ohjelmissa. Hänet tunnetaan ehkä parhaiten roolistaan ​​vuoden 2009 Fame-elokuvassa Marcona. Sen jälkeen hän esiintyi muun muassa elokuvissa, kuten Parenthood ja Medium, sekä televisio-ohjelmissa, kuten Dora the Explorer ja Zoey 101. Joten hän pilasi varhaiset tapahtumat monille ihmisille.

Hän perusti levy-yhtiön Dianan kanssa vuonna 2012

diana jenkinsin sulhanen

Vuonna 2010 Asher esiintyi The Mentalistissa, joka on hänen viimeisin näyttelijäsuorituksensa. Lisäksi hän esiintyi aiemmin Parenthoodissa nimellä Steve Williams.

Asher omistaa nyt suurimman osan ajastaan ​​ja luovasta energiastaan ​​muusikon uralle. Vuonna 2012 hän ja Diana perustivat itsenäisen levy-yhtiön, ja hänen on tiedetty julkaisevan katkelmia live-esityksistään Instagramissa siitä lähtien. On vaikea uskoa, mutta hänen äänensä on edelleen yhtä vahva kuin silloin, kun hän lauloi 'Someone to Watch Over Me' Famessa kaikki ne vuodet sitten.

Kappaleiden kehityksen alkuvaiheessa en ole tottunut jakamaan niitä muiden kanssa. Kun aloin tehdä musiikkia, pidin suosikkikappaleistani viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia ennen kuin julkaisin ne faneilleni. Uuden lähestymistavan avulla hän kirjoitti äskettäisen Instagram-viestin otsikkoon.

Asher on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen artistien kanssa, mukaan lukien Sean Kingston ja Chris Brown. Our Culture -lehden mukaan hän julkaisi 'Talk with God' vuonna 2021 ja työskenteli 'Ajan ikkunoiden' parissa.

Hänen nettovarallisuutensa on murto-osa Dianan omaisuudesta

Juuri sitä mitä etsin! Internetissä on ilmestynyt erilaisia ​​arvioita Asherin nettovarallisuudesta, mutta yleisin luku on 1,5 miljoonaa dollaria.

Dianan arvioidun nettovarallisuuden lisäksi 300 miljoonaa dollaria, Sanoisin, että pariskunta voi hyvin.

Hän on tuntenut Dianan ainakin 12 vuotta

diana jenkinsin sulhanen

Otetaan esimerkkinä vuosi 2012. Muistaa? Onko tämä studio? Hän olisi ollut tuolloin noin 21-vuotias, joten heidän on täytynyt tuntea toisensa. Ystävänpäivänä Asher lähetti Dianalle huudon Instagramissa ja huomautti, että oli kulunut 12 vuotta siitä, kun hän näki hänet ensimmäisen kerran. Tästä huolimatta ei ole selvää, milloin he alkoivat seurustella.

Pop Hearts TV:n haastattelussa vuonna 2021 Asher paljasti, että hän oli pitkään ihaillut tulevaa morsiameaan. Asher mainitsi Dianan yhdeksi sen vaikutusvaltaisimmista henkilöistä keskustellessaan urapolustaan.

Ammatillisessa kehityksessäni hän on ollut valtava apu. Hän on ollut tukenani kaiken sen ajan. 'En olisi se mies, joka olen tänään, ellei häntä olisi', hän sanoi. Mitä tulee omaan henkilökohtaiseen elämääni, olen aina ollut hänen suuri faninsa. Mitä tarkoittaa olla roolimalli lapsille ja aikuisille, menestynyt liikenainen ja äiti sekä lukuisten voittoa tavoittelemattomien järjestöjen ja yritysten perustaja. On vaikea käsittää, missä määrin hän on muokannut elämääni.

Tämä on Dianan toinen avioliitto

Kahden vuoden avioliiton jälkeen, joka päättyi eroon vuonna 2009, Diana meni uudelleen naimisiin pankkiiri Roger Jenkinsin kanssa, jonka hän tapasi Lontoossa. Daily Mail raportoi, että Diana sai 250 miljoonan dollarin avioeroratkaisun. Hänessä RHOBA tunnustuksesta, hän sanoi eronneensa aviomiehestään, koska hän 'ei ollut tyytyväinen' siihen.

Milloin häät?

Diana on pitänyt sormusta vasemmassa nimettömässä sormessaan ainakin vuodesta 2021 lähtien, mutta on epäselvää, milloin Asher kosi tai milloin he aikovat mennä naimisiin. Se näyttää kuitenkin lisävarusterenkaalta itse renkaan sijaan.