Kuka on Chloe Bennet's Boyfriend 2022? Seurusteleeko hän kenenkään kanssa?

Treffit

WPR

Chloe Bennet on tunnettu amerikkalainen näyttelijä ja laulaja, mutta hänet tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Daisy Johnsonina ABC-verkossa näytettävässä vakoilusarjassa Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D..

Hänen muiden elokuvateosten joukossa ovat elokuvat Nostradamus ja Valley Girl (2018). Hän toimi äänen animaatioelokuvalle Tinker Bell ja Legend of the NeverBeast -hahmolle Chase.

Nopeita faktoja:

Koko nimiChloe Michelle Wang
Ikä30
Syntymäpäivä18. huhtikuuta 1992
HoroskooppiOinas
SyntymäpaikkaChicago, IL
AmmattiTV-näyttelijä
Nettovarallisuus 3 miljoonaa dollaria
KamppailutilaYksittäinen

Lisäksi hänet tunnetaan viihdeteollisuudessa näyttelijänä, joka seurusteli useiden erilaisten miesten kanssa.

Hänen viehätyksensä ja kauneutensa tekevät mahdottomaksi vastustaa häntä. Mutta onko jotain muuta, mitä meidän pitäisi olla tietoisia hänen suhteestaan? Älä ihmettele enää!

Aiheeseen liittyvä: Peter Thomas Roth on Anne Hechen uusi poikaystävä viimeaikaisten raporttien mukaan!

Onko Chloe Bennet tapailemassa uutta?

Chloe Bennet hänellä ei ole poikaystävää tällä hetkellä. Koko elämänsä ajan hän on ollut useissa erilaisissa kumppanuuksissa. Tehdään matka muistikaistalle ja mietitään Chloen unohtumattomimpia menneitä suhteita, eikö niin?

Suhde John Codyn kanssa, joka ei kestänyt kauan

Chloe Bennet ei seurustele tällä hetkellä kenenkään kanssa huolimatta siitä, että hänet on aiemmin liitetty useisiin merkittäviin tähtiin. Hänen viimeisin suhteensa oli John Codyn kanssa, joka esittää John Codya Powerissa.

Johnilla ja Chloella oli suhde vuonna 2020. He aloittivat romanttisen suhteen tammikuussa 2020 ja julkaisivat kuvia söpöistä yhteisistä hetkistään.

chloe bennet treffit

Näyttää siltä, ​​​​että tämä kaksikko ei koskaan halua ihailijoidensa kaipaavan kaikkea, mitä heillä on tarjottavanaan. Tämä pariskunta varmisti aina, että kaikki olivat tietoisia siitä, mitä heidän välillään tapahtui, olipa kyse sitten Instagram-tarinoiden tai Snapchatin kautta.

Heidän romanssinsa ei kuitenkaan kestänyt kauan ennen kuin se hajosi. He erosivat samana vuonna, ja vasta paljon myöhemmin muut ymmärsivät, että he olivat lopettaneet toistensa seuraamisen Instagramissa.

Heti kun he alkoivat seurustella yhdessä, heidän suhteensa tuntui menevän alamäkeen nopeasti. Toisaalta he eivät keskustelleet eron syistä. Heidän suhteensa päätyttyä John ja Chloe eivät menneet ulos kenenkään muun kanssa.

Chloe Bennet oli muuttanut Logan Paulin elämän parempaan suuntaan

Chloe seurusteli myös amerikkalaisen YouTuberin ja sosiaalisen median julkkiksen kanssa Logan Paul, mutta heidän suhteensa ei kestänyt kovin kauan. Vaikka heidän suhteensa ei kestänyt kovin kauan, Logan väittää, että Chloen kanssa oleminen 'muutti hänen elämänsä'.

chloe bennet treffit

Haastattelussa, jonka hän antoi vähän sen jälkeen, kun hän ja Chloe päättivät suhteensa, Logan sanoi: 'Minulla on niin paljon kiintymystä häntä kohtaan, ja olen niin siunattu, että sain kuvata tuon elokuvan ja viettää aikaa hänen kanssaan ja saada palkinnot siinä olemisesta hänen läsnäolonsa.'

Hän sanoi myös: 'Ja hänestä tuli minulle valo monessa suhteessa aikana, jolloin minulla ei ollut sitä.' Näyttää siltä, ​​​​että Logan pitää heidän yhteyksiään erittäin tärkeänä; kuitenkin, mitä Chloe ajattelee aiheesta? Ja mikä toi nämä kaksi ihmistä yhteen ensimmäistä kertaa?

Chloella oli sama näkemys. Chloe julkaisi Twitterissään, että hänen poikaystävänsä kuvaili hänen ystäväänsä Logania 'ystävälliseksi, luovaksi, nokkelaksi, elävästi uteliaaksi elämästä, omituiseksi kuin paska kaikella hienoimmalla tavalla, jättiläismäinen idiootti, ja hän on yksi minun. parhaat ystävät.'

Hän lähetti twiitin aikomuksenaan vastata kenelle tahansa, joka oli kyseenalaistanut hänen valinnan tähän mennessä, Logan Paulille. Joku kysyi häneltä: 'Mietin vain, miksi tekisit niin.' (mietin vain miksi tekisit niin)

chloe bennet treffit

Heinäkuussa 2017, kun heidän havaittiin seurustelevan Havaijilla, Logan ja Chloe paljastivat Loganin vlogissa näkevänsä toisensa parina. Kun he tapasivat ensimmäisen kerran, se tapahtui Valley Girl -elokuvan kuvauksissa, jossa he päätyivät työskentelemään yhdessä ja heistä tuli nopeasti ystäviä.

Heidän kihlauksensa oli lyhytaikainen, ja se kesti vain lokakuuhun 2018. Eikä kauaa sen jälkeen, Paul siirtyi amerikkalaisen mallin ja vaikuttajan Josie Cansecon luo.

Se, että Logan ylisti Chloeta niin paljon, ei ollut perusteetonta mistään syystä. Chloe seisoi hänen rinnallaan, kun kaikki muut herjasivat häntä siitä, että hän häpäisi Aokigaharaa, joka tunnetaan myös Japanin 'itsemurhametsänä', julkaisemalla kuvan kuolleesta ruumiista eikä osoittanut kunnioitusta kulttuuria kohtaan.

Aiheeseen liittyvä: Kristin Cavallarin treffihistoria: entiset poikaystävät ja paljon muuta

Hän meni niin pitkälle, että kertoi hänelle, että hänen vastuullaan oli käsitellä tekojensa seurauksia. 'Hän on kuin 'Joo, ja tämä käytös puree sinua perseeseen.' 'En tiedä miten, enkä tiedä milloin, mutta sinä tulet kaatumaan ja palamaan', Logan muistelee sanoneensa jossain vaiheessa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Logan Paulin (@loganpaul) jakama viesti

Ollakseni rehellinen, Chloe näyttää olevan ymmärtäväinen ja vastuullinen kumppani. Tästä huolimatta kumpikaan heistä ei keskustellut, miksi he päättivät lopettaa suhteensa. He puhuivat kuitenkin ryhmänsä toisesta henkilöstä. Siksi se näyttää olevan ystävällisissä olosuhteissa.

Johtopäätös:

Chloe Bennetillä ei ole tällä hetkellä poikaystävää elämässään.

Kaikki tämän sivuston treffihistoriat ovat faktatarkastetut ja muiden jäsenten todentamat. Hyödynnämme yleisölle avoimia tietoja ja resursseja, jotta treffitilastot ja käyttäjien elämäkerrat ovat mahdollisimman tarkkoja.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR