Kuka on Blu Jasmine Podcast No Jumperista? Onko hän sosiaalisen median alustoilla?

Viihde

WPR

Blu Jasmine on ollut jo No Jumperissa, mutta viime yönä hänestä tuli suosittu podcastin viimeisimmän jakson jälkeen. Sharp ja Adam John Grandmaison, lempinimeltään Adam22, isännöivät podcastia, joka herätettiin henkiin vuonna 2015.

No Jumper on kerännyt YouTubessa 3,96 miljoonaa tilaajaa ja keskittyy haastattelemaan maanalaisia ​​rap-artisteja. Viimeisimmässä jaksossa esiintyi Blu Jasmine, joka sai mainetta sparrattuaan Sharpin kanssa sarjassa.

Blu Jasmine: Kuka hän on?

Kuka on Blu Jasmine Podcast No Jumperista?

Instagram-käyttäjä Blu Jasmine ilmoittaa olevansa motivoiva puhuja. Hänen nimensä on ollut No Jumperissa muutaman kerran, ja hän on puhunut Adam22:n kanssa aiemmin henkilökohtaisesta elämästään ja suhdefilosofioistaan.

Blun nimi on noussut suosituksi sen jälkeen, kun hän esiintyi podcastin viimeisimmässä jaksossa, mutta hänet tunnettiin jo aiemmin tänä kesänä, kun hän oli syyttänyt räppäri Futurea.

Tuolloin räppäri hylkäsi syytökset ja väitti, ettei hän ollut tietoinen Instagram-mallista.

Lue lisää: Kuka on TikToker Madi Brooks? Jakaako hän todella aviomiehensä äitinsä ja sisarensa kanssa?

Fanien reaktiot Podcast-jaksoon

Kuka on Blu Jasmine Podcast No Jumperista?

Blu on saavuttanut suosiota sosiaalisessa mediassa seurauksena hänen irrationaalisesta taistelustaan ​​Sharpin kanssa podcastin viimeisimmässä jaksossa.

Maanantain ohjelmassa (18. lokakuuta) Blu esiintyi ja keskusteli Sharpin kanssa hänen elämänvalinnoistaan, asenteistaan ​​miehiä kohtaan ja romanttisista suhteistaan.

Ohjelmassa oli monia dramaattisia kohtauksia, mukaan lukien yksi, kun Blu myönsi, että hän 'näkee miehet bisneksenä'. Yksi käyttäjä kommentoi Twitterissä, että 'Sharp/Blu Jasmine -vuoropuhelu oli kaunista hulluutta.'

Eräs kommentoija sanoi: 'En voi uskoa, että katsoin koko podcastin, jossa Sharp ja Blu Jasmine huusivat toisilleen tunnin ajan.' Kuka oli oikeassa tai väärässä tässä… Toinen Instagram-käyttäjä kirjoitti: ”Luulen, että Adam sai tästä enemmän viihdettä.

Uusin jakso on luettavissa YouTubessa.

Lue lisää: Kuka on maailman painavin nainen? Miltä hän näyttää nyt?

Blu Onko se Instagramissa?

Blu on Instagramissa, mutta tätä kirjoitettaessa hänen tilinsä on asetettu yksityiseksi. Hänellä on vain 12 viestiä, mutta hänellä on 13,9 000 seuraajaa.

Blu näkyy kauneusasiantuntija Natashan kanssa alla olevassa Instagram-kuvassa, johon hänet on merkitty.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut BEE STUNNING BY NATASHA (@natasha_lubrano)

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR