Kuka oli Jake Paulin henkivartija? Viimeisimmät päivitykset!

Viihde

WPR

Jake Paul teki päätöksen taistella Ben Askrenia vastaan ​​Shamir Bolivarin, hänen entisen henkivartijansa Shadowin, kunniaksi. Katso Shadowin menneisyyttä alla.

Fanit ovat odottaneet Jaken ja Benin välistä taistelua. Jake päätti muistaa vanhan vartijansa taistelun aikana ja twiittasi 9. huhtikuuta: 'Tämä taistelu on Shadow'lle.' Jake paljasti myös, että hänen nyrkkeilynsä oli aiheuttanut aivovaurioita samaan aikaan.

Kuka oli Shadow A.K.A Shamir Bolivar?

Toimitusjohtaja Shadow Group Security oli Shadow, joka tunnetaan myös nimellä Shamir. 9. huhtikuuta AlphaLion Professional Protection Services ilmoitti hänen kuolleen.

He sanoivat lausunnossaan: 'Meidän AlphaLionissa täytyy jättää hyvästit ystävälle, veljelle, mentorille ja kaikkialla upealle ihmiselle; Shamir Bolivar @varjoryhmä. Teemme sen raskaalla sydämellä ja vilpittömästi osanottomme.

Monet ihmiset, jotka haluavat liittyä Shadowsin eliittiin ja valvoa huoltamme olevia, ovat löytäneet inspiraatiota sinusta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut 'SHADOW GROUP SECURITY' (@the_shadow_group)

Lue lisää: White Robe Buss It Challenge Reaction Twitterissä: “WTF”!!

Rukoilemme rauhaa sinulle, kun astut iankaikkiseen lepopaikkaasi ja jatkat varjovalvontaa vaimosi, lastensi ja perheesi kanssa. Viemme aina henkeäsi ja näkemystäsi eteenpäin ajatuksissamme ja teoissamme! ”

Shadow oli toiminut vartijana useille tunnetuille ihmisille, mukaan lukien Jake, 6ix9ine ja muut. Hän työskenteli 14 vuotta poliisina West Palm Beachin poliisilaitoksella ennen oman yrityksen perustamista vuonna 2017.

Jake Paulin ja Shadow's Relationship Explored

YouTuber jopa kunnioitti Shadowia, Jaken entistä henkivartijaa, saatuaan tietää hänen menehtymisestä. Instagram-tarinoissaan hän jakoi kuvan Shadowsta ja kolme särkyneen sydämen hymiötä.

Hän teki päätöksen taistella Benin puolesta Shadow'sta samaan aikaan. Jake kirjoitti : 'En voi vieläkään uskoa, että olet poissa… tämä ei yksinkertaisesti näytä todelliselta, enkä voi käsittää sitä ollenkaan.' Jake ilmaisi myös surunsa Shadowin poismenosta.

'Haluan herätä ja saada jonkun kertomaan minulle, että tämä oli unta', hän lisäsi, 'koska sydäntäni sattuu niin paljon. Olit niin ihana ihminen, joka oli tukenani aina. Annoit niin paljon ympärilläsi oleville, emmekä koskaan unohda sitä. Huolehdit myös perheestäsi ja lapsistasi.

'Olen sanattomissa... Tiedän, että kaikki tekevät osamme jatkaakseen perintöäsi', hän jatkoi.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut J'Leon Love (@jleonlove)

Lue lisää: Kuka on Lana Wolf? OnlyFans Starin historia on tutkittu!

Omistan tämän taistelun sinulle, veljeni, The Shadow Group. Tietäen, että olet kehässä, kun vielä pidän sinua silmällä. Lähestyit minua toissapäivänä sparrauksen jälkeen ja ilmaisit ihailuasi asenteestani ja minua kohtaan.

'Sanoitte, että olen kuin soturi, jonka kanssa haluaisit taistella... ja luulen, että nyt 9 päivän kuluttua menemme taisteluun yhdessä', hän kirjoitti lopuksi. “Lepää paratiisilegendassa.”

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR