Kuka Big Sean deittailee? Vuonna 2022 Kenen räppäri seurustelee?

Treffit

WPR

Big Seanin nimi on mainittu kaikkialla hänen äskettäisestä yhdeksän minuutin vapaauintistaan ​​Los Angeles Power 106 -radioasemalle.

Hänen freestylensä muistutti hänen lahjakkuudestaan ​​ja syistä, jotka hän ansaitsee asemansa yhtenä merkittävimmistä hip-hop-skenen tällä hetkellä toimivista räppäristä.

Big Sean on ollut romanttisessa suhteessa saman viehättävän nuoren naisen kanssa jonkin aikaa, ja hän jakaa hänen lahjakkuutensa musiikin suhteen. Tässä on kaikki tiedot, jotka sinun tulee tietää Big Seanin tyttöystävästä ja heidän ihastuttavasta suhteestaan.

Kuka Big Sean deittailee?

Jhené Aiko on onnekas nainen Iso Sean on kädessään. Tätä on syytä pitää silmällä, kun kyse on musiikkialan lahjakkaista voimapareista. Hän on räppäri, ja hän on laulaja, ja he sopivat hyvin yhteen.

Todellisuudessa he ovat myös työskennelleet yhdessä muutamilla erinomaisilla kappaleilla. He oletettavasti tuntevat olevansa paljon motivoituneempia aina kun he tulevat äänitysstudioon, koska he työskentelevät yhtenäisenä yksikkönä.

joka on iso sean dating

Vuonna 2012 Big Sean ja Jhené puhuivat ensimmäisen kerran, mikä aloitti heidän ystävyytensä. Vuonna 2016 he valmistautuivat tekemään yhteistyötä uskomattomalla yhteislevyllä osana upouutta musiikkiyhtyettä nimeltä TWENTY88.

He eivät heti paljastaneet suhdettaan yleisölle huolimatta ilmeisestä kemiasta, joka heillä oli musiikkinsa sanoitusten perusteella. Myöhemmin samana vuonna he saivat konsertin aikana suudelman lavalla, mikä herätti yleisössä epäilyksiä.

Heti sen jälkeen Jhené haki avioeroa puolisoltaan Dot Da Geniukselta. Monet ihmiset olivat täysin tietämättömiä hänen avioliitostaan ​​siihen asti, kun hän haki avioeroa, väittäen sovittamattomia erimielisyyksiä.

Katso tämä postaus Instagramissa

BIGSEANin (@bigsean) jakama viesti

Hän sai tatuoinnin Big Seanin kasvoista käsivarteensa vuonna 2017, mutta hän poisti sen seuraavana vuonna, vuonna 2018. Oli ilmeistä, että he olivat luovuttaneet.

Muusikot aloittivat sosiaalisen vuorovaikutuksensa uudelleen vuonna 2019, mikä sai muut uskomaan tekevänsä sovittelua. Big Sean ehdotti, että hän esittäisi kysymyksen hänelle pian huhtikuussa 2020. Rakkautensa ylä- ja alamäistä huolimatta he ovat jälleen yhdessä ja vahvempia kuin koskaan.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Matt James seurustelee? Voisiko hän kosia Rachael Kirkconnellille| Tarkista tästä kaikki tiedot

Kuka muu on seurustellut Big Seanilla? ja kuinka paljon hän on rahan arvoinen?

Big Sean's romanssi kanssa Ariana Grande kuuluu hänen maineikkaimpiin kumppanuuksiinsa. Ennen kuin he alkoivat seurustella, he viettivät yli kaksi vuotta platonisina ystävinä. Vuonna 2012 he työskentelivät yhdessä musiikin parissa ja heillä oli hauskaa.

Vaikka heidän romanssinsa on poissa, he pysyvät sydämellisinä. Kuka voisi unohtaa Arianan kertovan Big Seanille 'Thank U Next' -musiikkivideossaan, että hän voi 'vielä saada sen'?

joka on iso sean dating

Toinen Big Seanin tunnettu kumppanuus oli hänen kihlautumisensa edesmenneen Naya Riveran kanssa. Naya seurusteli Big Seanin kanssa noin vuoden, ennen kuin hän valitettavasti kuoli vuonna 2020 hukkuvan tragedian seurauksena. Vuonna 2014 he tekivät virallisen lopun asioille.

Big Seanin nettovarallisuuden kerrotaan olevan 26 miljoonaa dollaria Celebrity Net Worthin mukaan. Hänen tulonsa paljastavat paljon hänestä, hänen lahjakkuudestaan ​​ja luonteestaan. Ei ole yllätys, että hän on seurustellut niin upeiden naisten kanssa koko elämänsä.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Tayshia Adams seurustelee? Seurusteleeko Tayshia Adams kenenkään jälkeen eron jälkeen Zac Clarkista?

Big Sean ja Jhené Aiko eroavat ja meikkaavat

Parille läheinen lähde paljasti kuitenkin joulukuussa 2018, että he olivat eronneet. Aiko oli aiemmin peittänyt Big Sean -tatuointinsa galaksitatuoinnilla. Hän oli kuitenkin tehnyt selväksi, että hän oli tehnyt niin esteettisistä syistä.

Aiko ilmoitti erostaan ​​virallisesti Instagram-viestillä maaliskuussa 2019. Hän reagoi fanille, joka ennusti kritisoivansa räppäriä tulevalla albumillaan toteamalla, etteivät he olleet ristiriidassa ja että hän ihaili häntä suuresti.

joka on iso sean dating

Pari työskenteli uudelleen uuden singlen 'None of Your Concern' parissa muutamaa kuukautta myöhemmin marraskuussa, mikä johti huhuihin heidän sovinnosta. Sen jälkeen he menivät Disneylandiin viettämään ystävänpäivää yhdessä ja jopa soittivat uuden vuoden yhdessä.

Sean kehui entistä tyttöystäväänsä tämän esiintymisestä Instagram-live-tapahtumassa huhtikuussa 2020, mutta he eivät kuitenkaan ilmoittaneet palaavansa yhteen. Hän vastasi kysymällä: 'Miksi et mene naimisiin kanssani?' johon hän vastasi, ettei hänen tarvitse huolehtia, koska se oli jo suunniteltu.

Sean ja Aiko näyttävät sitoutuneen suhteensa jatkossakin.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR