Kuinka vanha papa Jim oli kuollessaan? Danny Duncan osoittaa kunnioitusta kuolemansa jälkeen!

Terveys

WPR

Danny Duncan on tullut esiin ja jakanut YouTube-videon vastauksena papa Jimin kuolemaan, mutta kuinka vanha hän oli ennen kuolemaansa?

Kaikkien unelmien isoisästä, papa Jimistä, tuli totta. Hänessä ei ollut mitään, mistä ihmiset eivät pitäneet, hänen kiinnostuksensa kokakolaan juomana neuvoihin, joita hän antoi muille.

Ihmiset pystyivät todistamaan Dannyn innostusta hänen kauttaan. Hän esiintyi usein YouTuber-videoissa ja oli tuttu näky hänen Instagram-syötteessään.

Kuinka vanha papa Jim oli ennen kuolemaansa?

Ennen kuolemaansa papa Jim oli 92-vuotias. Hänen kuolinsyynsä ei ole vielä tiedossa. Danny paljasti papa Jimin kuoleman 12. toukokuuta, mutta julkaisi videon vasta 21. toukokuuta.

Danny jakoi Instagramissa useita kuvia itsestään ja papa Jimistä paljastaakseen hirvittävät uutiset. Kiitos kikatuksesta ja elinikäisistä muistoista, hän sanoi kirjeessään. Jim, rakastan sinua.

Kuvat riittivät herättämään muistoja Papa Jimistä iloisena, iloisena ja energisenä ihmisenä. Ikä on vain numero, kuten hän varmasti osoitti.

Lue lisää: Vernon Winfrey, Oprahin isä, kuoli 89-vuotiaana pitkän taistelun jälkeen syöpää vastaan

Kuinka papa Jim kuoli?

Danny Duncan julkaisi eilen sydäntäsärkevän Instagram-tarinan Papa Jimin kuolemasta. 'Kiitos kaikista nauruista ja korvaamattomista muistoista', hän kirjoitti valokuvagallerian viereen, jossa on palvottu käytännöllinen jokeri. Jim, rakastan sinua. LEPÄÄ RAUHASSA.'

Katso tämä postaus Instagramissa

Danny Duncanin (@dannyduncan69) jakama viesti

Lukuisat seuraajat lähettivät nopeasti surunvalittelunsa tämän viestin jälkeen. Sanat 'Kaveri niin anteeksi, mikä legenda' on kirjoittanut yksi fani ja 'Odota mitä ei jätkä' toinen. 'Sellainen inspiraatio', kirjoitti fani. 'Kaikki rakkautta', erilainen ihailija kehui. tänään nauttimassa hänelle upeasta Coca-kolasta.

Kun Danny jakoi kuvan itsestään Papa Jimin kanssa verkossa tekstillä 'Miss You Papa', hänen kuolemastaan ​​oli aiemmin verkossa huhuja. Dannyn on jaettava Instagramissa kuva 'suosikkiisoisästään', jossa on teksti 'Elossa ja hyvin. Häivyttääkseni nämä huhut, minun täytyy ajaa parranajon.

Kuolinsyy on kuitenkin edelleen mysteeri. Papa Jimin perhe on pyytänyt yksityisyyttä, eikä ole vielä kommentoinut. Lukuisat ihmiset ovat ilmaisseet surunsa ja surunsa hänen kuolemansa johdosta ja rukoilleet hänen perheensä puolesta.

Lue lisää: Joey Kramerin vaimo Linda on kuollut kolme kuukautta poissaolonsa jälkeen Aerosmithilta

Fanit osoittavat kunnioitusta Internet-julkkikselle

Duncanin viesti on järkyttänyt Papa Jimin kannattajia. Monet hänen faninsa kehuivat Papaa loputtomasta nautinnosta ja naurusta. Twitterissä kommentoija kirjoitti: 'Papa Jim eli täällä parasta elämäänsä. Kaada hänelle koksia.

'Lepää rauhassa papa Jim', yksi fani sanoi. Tulen kaipaamaan sinua kovasti. Niin monet nuoret ovat innostuneet sinusta. Papa Jim, tulet aina olemaan. Älä huoli, olen rakastunut sinuun, äitiMumMum.

Toinen järkyttynyt ihailija sanoi: 'Tänään kuulin hirvittäviä uutisia, että papa Jim on kuollut, myötätuntoni @DannyDuncan69:lle ja hänen perheelleen. Hänen hymynsä valaisi koko huoneen. Tulemme aina ihailemaan sinua PJ, olit legenda.

Danny Duncanin videoiden temppuistaan ​​tunnettu Papa Jim oli hyvin pidetty YouTube-persoona. Hän antoi jatkuvasti kaikkea pyörää, oli se sitten mönkijäajelu tai laiha sukellus.

Monet luulivat, että Danny ja Papa Jim olivat sukulaisia. Viime joulukuussa 92 vuotta täyttänyt Papa Jim oli sen lisäksi, että hän palveli Duncanin brändin johtoassistenttina ja sosiaalisen median johtajana, ja oli YouTuberin läheisen ystävän David Tomchinskyn isoisä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR