Kuinka TikTok Old Grannies -meme toimii? Selitys TikTok-trendistä!

Viihde

WPR

TikTokin trendit leviävät melko nopeasti. Ennen kuin huomaatkaan, kaikki kokeilevat sitä. Yksi henkilö kopioi toisen, ja sitten toinen kopioi ne. Mutta toisinaan ilmaantuu trendejä, joita et olisi koskaan toivonut tapahtuneen.

Old Grannies -trendi on tuottanut juuri tämän tuloksen. Kaikkia huijataan tekemään Google-haku, joka tuottaa hämmentäviä tuloksia, koska jonkun mielestä se olisi hauskaa tehdä niin.

Mistä TikTok Old Grannies -hullussa on kyse

Senior Grannies TikTok-hulluus alkoi vuonna 2020, mutta siitä on viime aikoina tullut suositumpi alustalla. Tiedettävästi TikTokin käyttäjät pyytävät ystäviään ja perhettään googlettamaan termiä 'Old Grannies' löytääkseen outoja tai paljastavia kuvia vanhuksista.

Koska TikTok-meemi on niin mautonta, useat huijaukseen sortuneet käyttäjät ovat varoittaneet muita käyttäjiä kirjoittamalla, että he 'patuvat' sanan etsimistä.

Lue lisää: Kenen kanssa Malachi Barton seurustelee? TikTok Starin tyttöystävä vuonna 2022!

Mutta monet TikTok-kommentoijat ovat välttäneet trendin vihan joidenkin heistä määrittämien hakuparametrien vuoksi.

AUTOLOHIKON LAULU TIKTOKISSA

Kaksi trendin suosituimmista videoista ovat peräisin TikTokerista, ja kumpikin on katsonut yli 2 miljoonaa katselukertaa @McPlayGT:ltä ja @marquaythegoatilta.

Tiedän, että kaikki täällä kävivät safarilla ja katsoivat sen, yksi kommentoija @dxvrek kirjoitti @marquaythegoatin videoon.

Melkein katsoin sitä, mutta päätin olla lukematta kommentit, koska jotkut pitivät sitä pelottavana.

Ehkä sinun pitäisi välttää tätä Internetin osiota seuraavan kerran selatessasi.

Sosiaalisen median käyttäjien reaktiot

TikTok-hulluuden laajalle levinneen käyttöönoton jälkeen monet ihmiset ovat kääntyneet Twitterin puoleen vastustaakseen 'muinaisten mummien' etsimistä Googlesta.

Eräs Twitter-käyttäjä kehotti ihmisiä olemaan hakematta 'vanhoja isovanhempia' Googlesta tai vierailemasta kuvissa, toistaen neuvon. Olet kirottu, TikTok.

Toinen henkilö vastasi: 'Okei, joten näin tämän TikTokin, ja mitä tahansa teetkin, älkää vain etsikö iäkkäitä mummoja kuvista', kun taas toinen sanoi: 'Okei.'

Pysytkö innostuneena? Selvä, kuvailemme, mitä tapahtuu, kun etsit sitä.

Lue lisää: Miksi Khaby Lame ei koskaan puhu Tiktokissa eikä paljasta ääntään

Miksi vanhoilla mummoilla on tällaista seuraamista TikTokissa?

TikTok Old Grannies Meme

Koska maailmassa on niin paljon vihaa ja kärsimystä, ihmiset tarttuvat kaikkiin mahdollisuuksiin pitää hauskaa.

Vanha mummo tarttui tilaisuuteen, kun se tarjoutui, ja 94-vuotiaasta huolimatta hän onnistui näyttämään maailmalle, mihin pystyi.

Toisin kuin muualla maailmassa, on selvää, että kiinalaiset eläkeläiset ovat paljon keskimääräistä vanhempia. Jos pysyt hänen kanssaan Tiktokissa, et huomaa, että hän on 94-vuotias, vaikka hän näyttää paljon nuoremmalta.

Hän tekee pojanpoikansa kanssa paljon videoita, jotka ilahduttavat ihmisiä, ja vaikka et käytä Tiktokia usein, rakastat häntä.

TikTok Old Grannies Meme

Hänet löytyy, jos käytät hänen TikTok-kahvaansa, ja hän ilahduttaa sinua. Koska hän on uusi sensaatio Tik Tok -markkinoilla, joissa hän näyttelee pääasiallista iäkästä naista, hänen kannattajansa väittävät jumaloivansa häntä. Tämän koomion sanotaan myös olevan poikkeuksellinen. Hän on monien mielestä ilmiömäinen sensaatio ja upea lisä Tik Tok -perheeseen.

Tiktokin säännölliset parodiatallenteet eivät tehneet ihmisiin varsinaista vaikutusta. jossa ihmiset osallistuivat lukuisiin toimiin, jotka olivat haitallisia sekä lapsille että aikuisille. Nauhoilla oli suuri määrä erittäin selkeitä kohtia.

Ihmiset ajattelevat, että tämä mummo on se, joka valitsee, jos he haluavat vaihtaa erilaista viihdettä tästä syystä. Voit saada käsityksen hänen suosiosta katsomalla hänen seuraajiensa määrää Tiktokissa.

Lue lisää: Tinx-kiista: Tiktok Star sanoi olevansa 'kauhuissaan' vuoden 2020 twiitteistään kiistan keskellä

Mitä tapahtuu, kun googletat 'vanhoja mummoja'?

Kerromme sinulle, mitä tapahtuu, kun kirjoitat Googleen 'vanhat mummot', jos olet todella utelias.

Hakukyselyllä palautetaan satoja graafisia kuvia eläkeläisistä. Nämä ovat vakavasti X-luokiteltuja valokuvia, emmekä tarkoita vain vähän paljastavia.

Sinua on varoitettu etukäteen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme:WPR