Kuinka tapasin äitisi kausi 10: julkaisupäivä, näyttelijät ja muita päivityksiä!

Viihde

WPR

Yhdeksän kauden jälkeen Craig Thomasin ja Carter Baysin hitti CBS-sarja How I Met Your Mother päättyi. Ohjelma esitettiin 19. syyskuuta 2005 31. maaliskuuta 2014. Monet katsojat olivat kuitenkin tyytymättömiä päätökseen. Tämän seurauksena monet heistä toivovat edelleen parempaa finaalia, ja ehkä uusi kausi oikeuttaisi sen?

Hyvä uutinen on, että ohjelma herätetään henkiin jatko-osassa nimeltä 'Kuinka minä tapasin isäsi'. Hulun alkuperäinen tilannesarja, jonka näyttelijät ovat halukkaita hylkäämään sivun merkitsemisen, palvelee How I Met Your Mother -faneja, sillä siinä on joitain aiemmista näyttelijöistä, lukuun ottamatta yhtä, joka ei halua palata. Mennään siis yksityiskohtiin ilman pitkiä puheita.

How I Met Your Mother, kausi 10, julkaisupäivä:

Kuinka tapasin äitisi kausi 10

Yhdeksän CBS-kauden jälkeen Kuinka tapasin äitisi päättyi. Tämän seurauksena, vaikka jotkut fanit olisivat tyytymättömiä esityksen päätökseen, he ovat silti innokkaita näkemään siitä lisää. Ensimmäisen sarjan lisäksi tarinaa jatketaan jatko-osassa How I Met Your Father.

Hittitelevisiokomedian How I Met Your Mother fanit saattavat nauttia uudesta Hulu-ohjelmasta. Siinä on muutama alkuperäinen näyttelijä alkuperäisestä ohjelmasta. Ja on mahdollista, että joku julkkiksista haluaa liittyä hauskanpitoon.

Lue myös: Young Sheldon -kausi 5, jakso 17, julkaisupäivä: näyttelijät, juoni, traileri ja muita päivityksiä!

Tiedätkö tämän How I Met Your Mother -sarjan näyttelijöistä?

Kuinka tapasin äitisi kausi 10

Vaikka on vaikea kuvitella kenenkään muun korvaavan How I Met Your Mother -tiimin, ohjelma olisi voinut mennä toiseen suuntaan. Tekijän mukaan Craig Thomas , Jennifer Love Hewitt oli lähellä voittaa Cobie Smuldersin Robinin rooliin.

Jim Parsons , joka jatkoi näyttelijänä The Big Bang Theory -elokuvassa, väittää osallistuneensa Neil Patrick Harrisin Barney Stinsonin koe-esiintymiseen Live with Kellyn ja Michaelin kanssa. Parsons kuvaili Barneya 'ihmisen valtavaksi keulaksi', jota hän ei voinut ymmärtää.

Herra Parsons, joka on saanut neljä Emmy-ehdokkuutta roolistaan ​​Sheldon Cooperina The Big Bang Theory -elokuvassa, ei ollut pettynyt. 'Kaikki toimi loistavasti...', hän sanoi. Neil sopi rooliin lopulta paremmin.

Lue myös: Deadly Class kausi 2: Mitä sinun pitäisi odottaa tältä sarjalta

Näyttelijät elokuvasta 'Kuinka minä tapasin äitisi'

Kuinka tapasin äitisi kausi 10

 • Josh Radnor on tunnettu näyttelijä.
 • Ted Mosby kirjoitti romaanin.
 • Jason Segel on taitava näyttelijä.
 • Marshall Erikson on yhdysvaltalainen kirjailija.
 • Cobie Smulders on kuuluisa amerikkalainen näyttelijä.
 • Robin Sherbatsky on kirjailija.
 • Neil Patrick Harris esittää kuvitteellista hahmoa, Barney Stinsonia.
  Alyson Hannigan, Alyson Hannigan, Alyson Hannigan, NASAn astronautti Lily Aldrin.
  Milioti, tarkemmin sanottuna, Cristin The Mother.
 • Bob Saget on suosittu koomikko. Kertoja.
 • David Henrie on kirjailija.

Miten tapasin äitisi Missä katsoa

Yleensä on parempi, että sinulla on verkkosivusto, josta ihmiset voivat katsella koko ohjelmaa ilmaiseksi. Se on tärkeä työkalu kaikille faneille kauden arvioinnissa. Tämä on saatavilla.

Oli uhkapeli katsoa How I Met Your Mother. Thomas ja Carter Bays, sarjan luojat, olivat huolissaan siitä, kuinka heidän monikamerakomediansa, jossa oli naururaita ja sarjallinen tarina, otettaisiin silloin vastaan. Esityksen menestyksestä huolimatta he sopivat suunnittelevansa sen päättymistä.

Hulu, Disney plus , ja ESPN plus ovat joitain paikkoja, joissa voit katsella sitä.