Kuinka rikas on 'House Of Dragon' -tähti Emily Carey vuonna 2022?

Nettovarallisuus

WPR

Emily Joanna Carey, englantilainen näyttelijä ja malli syntyivät 30. huhtikuuta 2003. HBO:n fantasiasarjassa House of the Dragon esittelee hänet nuorena Alicent Hightowerina (2022).

Lisäksi hän esiintyi teinidraamassa Get Even (2020) BBC iPlayerissä. Carey aloitti näyttelijänuransa pienenä lapsena BBC One -saippuadraamassa Casualty ja Lontoon lavalla (2014–2017, 2021).

Emily Careyn elämäkerta

Kuuluisa tv-näyttelijä Emily Carey syntyi 30. huhtikuuta 2003 Yhdistyneessä kuningaskunnassa. tuli tunnetuksi nuoren Dianan esittämisestä Wonder Woman -elokuvassa.

Sitten hän näytteli elokuvan nimihenkilöä komediassa Anastasia: Once Upon a Time. Hän nousi myös kuuluisuuteen roolistaan ​​vuoden 2012 West Endin tuotannossa Shrek the Musical Lontoossa. Härkä on astrologien mukaan Emily Careyn horoskooppi.

Emily Joanna Carey, englantilainen näyttelijä ja malli, syntyivät 30. huhtikuuta 2003. Hänet tunnetaan esiintymisistä Mika Cavanaughina iPlayerin Get Even -elokuvassa ja Grace Beauchampina BBC One's Casualtyssa (2014–2017).

Emily Careyn nettovarallisuus

Lue lisää: Jenifer Lewisin nettoarvo: hänen monipuolinen näyttelijäntyönsä teki hänestä miljonäärin tänään!

Hän varttui Lontoossa, Englannissa, missä hän syntyi. Lisäksi hän näytteli Mary Conan Doylea FOX/ITV-televisiosarjoissa Houdini ja Doyle ja näytteli Shrek the Musicalissa Theatre Royalissa, Drury Lanessa ja The Sound of Musicissa Regents Park Open Air Theatressa, jotka molemmat olivat ehdokkaita. Olivier-palkinnot.

Hän näytteli myös nuorempaa Idina Menzeliä Michael Bublén musiikkivideossa ja Idina Menzelin versiossa 'Baby, It's Cold Outside'. Huffington Postin artikkelissa Carey mainitaan vuoden 2016 viiden parhaan nuoren tähden joukossa.

Emily Careyn nettoarvo

Yksi rikkaimmista ja tunnetuimmista tv-näyttelijöistä on Emily Carey. Tutkimuksemme Emily Careyn nettovarallisuudesta Wikipedian, Forbesin ja Business Insiderin kaltaisista lähteistä osoittaa, että se on Noin 1,5 miljoonaa dollaria . Hän teki Casualty-debyyttinsä jaksossa 'Losing Grip' marraskuussa 2014.

Emily Careyn nettovarallisuus
EMILY CAREY NETTOARVO JA PALKKA
Nettovarallisuus1,5 miljoonaa dollaria
PalkkaTarkistuksessa
TulonlähdeTV-näyttelijä
AutotEi saatavilla
TaloAsuminen Omassa Talossa.

Warner Brothersin elokuvassa Wonder Woman Carey näytteli myös nuorta Diana Princeä (Wonder Woman), jota Gal Gadot (2017) näytteli myöhemmin aikuisena. Maaliskuussa 2018 Tomb Raider -uudelleenkäynnistyselokuvassa hän näytteli nuorekasta Lara Croftia.

Ura

Carey aloitti uransa vuonna 2013 roolissa Marta von Trappina elokuvassa The Sound of Music, joka oli ehdolla Olivier-palkinnon saajaksi, sekä Shrek The Musicalin West Endin tuotannossa Theatre Royalissa, Drury Lanessa.

Carey liittyi Casualtyn näyttelijöihin seuraavana vuonna Grace Beauchampina, roolia, jota hän näytteli vuoteen 2017 asti ja sitten uudelleen vuonna 2021.

Hän esiintyi myös musiikkivideossa Michael Bublén ja Idina Menzelin kappaleesta 'Baby, It's Cold Outside'. ITV-ohjelmassa Houdini & Doyle hän esitti Mary Conan Doylea. Carey mainittiin vuoden 2016 viiden parhaan nuoren tähden joukossa Huffington Postin artikkelissa.

Vuoden 2017 DC Universe -elokuvassa Wonder Woman Carey teki elokuvadebyyttinsä nuorena Diana Princenä ​​(Wonder Woman). Sen jälkeen hän näytteli nuorekasta Lara Croftia vuoden 2018 Tomb Raider -uudelleenkäynnistyselokuvassa, joka korvasi Alicia Vikanderin. Vuonna 2019 hän teki sopimuksen IMG Modelsin kanssa.

Vuonna 2020 Carey näytteli nimihenkilöä Anastasiaa Netflixin maailmanlaajuisessa julkaisussa Anastasia: Once Upon a Time -elokuvassa sekä Mika Cavanaughia BBC iPlayerin nuortendraamassa Get Even. Animaatioelokuvissa Where are Anne Frank ja Monster Family 2 hän esitti Anne Frankin ja Milan äänen.

Emily Careyn nettovarallisuus

Heinäkuussa 2021 paljastettiin, että Carey oli näyttelijänä vuoden 2022 HBO:n fantasiasarjassa. Lohikäärmeen talo , Game of Thronesin esiosa ja sovitus George R. R. Martinin seurakirjasta Fire and Blood, nuorena Alicent Hightowerina (myöhemmin Olivia Cooke).

Laurie Foxin The Lost Girls -kirjan elokuvasovituksessa hän näytteli myös Teen Wendyä.

Lue lisää: Geno Smithin nettoarvo: Onko hän NFL:n paras pelinrakentaja tänään?

Emily Carey seurustelee kenen kanssa?

Tietojemme mukaan Emily Carey saattaa olla sinkku eikä ole koskaan ollut kihloissa. Emily Carey ei seurustellut kenenkään kanssa toukokuussa 2022.

Katso tämä postaus Instagramissa

EMILY CAREY (@theemilycarey) jakama viesti

Suhteet: Emily Careylla ei ole tunnettua suhteiden historiaa. Voit auttaa meitä Emily Careyn seurusteluhistorian kokoamisessa

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: Maisemanäkymä