Kuinka piispa Kevin Adams kuvailee Olivet-baptistikirkon taistelua?

Viihde

WPR

Useimmille ihmisille kirkko on rauhan ja rukouksen paikka. Katsojat eivät kuitenkaan voi saada tarpeekseen Chattanoogan joulujumalanpalveluksen hulluista kuvamateriaalista.

Kerro dramaattisesta tappelusta Olivet Baptist Churchissa. Tässä tarkastelemme piispa Kevin Adamsin perusteluja, joka saarnasi taistelun aikaan.

Katso The Crazy Olivet Baptist Church Fight

Black America Webin mukaan tappelu syttyi kirkossakävijöiden välillä klo Olivet baptistikirkko 26. joulukuuta, vain päivä joulun jälkeen.

Chattanoogassa, Tennesseessä, kaksi seurakunnan etupuolella olevaa kaveria joutui riitaan saarnaamisen aikana ja päätyivät tappelemaan.

Twitter-käyttäjä nimeltä @beetIejess jakoi tapahtumasta live-videon, joka on nyt levinnyt yli 1,9 miljoonalla katselukerralla, yli 79 000 tykkäyksellä ja lukemattomilla hauskoilla kommenteilla.

PIISPA KEVIN ADAMSIN SELITTÄMÄ HULLUT OLIVETTI BAPTISTIKIRKON TAISTELU

Lue lisää: Drake omistaa ”CLB:n” malli Nadia Ntulille!

Kun pastori kuuli riidan, hän kääntyi yhden miehen puoleen ja vaati heitä lopettamaan tappelun ja kuuntelemaan häntä.

Piispa Kevin Adams selittää draamaa

Piispa Kevin Adams, joka Instagram-tilillään väittää olevansa Olivet Baptist Churchin KLA-palvelutyön vanhempi pastori, johti jumalanpalvelusta.

Twitter-käyttäjä @iamkevinadamssr julkaisi videovastauksen kiistaan, jossa hän tunnusti suhteensa läheisyyden valkoiseen t-paitaiseen mieheen.

Kevin Adams sanoi, että riidan aloittanut nuori mies on kirkon yhteisön jäsen, vaikka piispa ei täsmentänyt, mikä myllerryksen aiheutti.

Kevin Adamsin tapahtuneen kertomuksen mukaan hyökkääjä alkoi lyödä Sandsia hänen seisoessaan kirkossa saarnaamassa.

Vaikka piispa Adams sanoi, että henkilö oli äskettäin vapautettu vieroitushoidosta, hän antaa ymmärtää, että hän on saattanut uusiutua. Miehen kerrottiin menettäneen sen keskeytyksen seurauksena ja alkanut itkeä.

Asian päätteeksi piispa vakuutti kaikille, että mies on todella palaamassa toipumaan kirkon täydellä tuella.

Twitter reagoi virusvideoon

Vaikka piispa Adams oli järkyttynyt kiistasta, monet siitä Viserrys piti sitä hauskana.

Yksi Twitter-käyttäjä @westside Twi julkaisi videosta muokatun version sykkivällä uudella musiikilla.

Lue lisää: Big Hero 6 'Aunt Cass' -meemi - Tästä syystä Aunt Cass on Twitter-meemi!

Ei pitäisi tulla yllätyksenä, että humoristiset meemit alkoivat levitä alkuperäisen videon mukana ja että suoraan sen alla julkaistiin lanka muita kirkon konflikteja.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR