Kuinka paljon rahaa Redfinin toimitusjohtaja Glen Kelman tienaa?

Nettovarallisuus

WPR

Glenn Kelman on yhtiön toimitusjohtaja, toimitusjohtaja ja johtaja. Hän liittyi hallitukseen maaliskuussa 2006. Kelman on toiminut toimitusjohtajanamme syyskuusta 2005 lähtien.

Tätä ennen Kelman työskenteli Plumtree Softwaressa, jonka perustajana hän myös oli, markkinoinnin ja tuotehallinnan johtajana. Mr. Kelman valmistui Kalifornian yliopistosta Berkeleystä kandidaatin tutkinnolla.

Glenn Kelmanin arvioitu nettovarallisuus

wallmine.com arvioi kiinteistön ison otoksen Nettoarvo on noin 43,5 miljoonaa dollaria elokuuta 2022 alkaen.

Kelman väittää omistavansa Yli 45 000 Redfin Corp.:n osaketta . arvoltaan yli 9 miljoonaa dollaria, ja viimeisten neljän vuoden aikana hän on myynyt Redfinin osakkeita yli 33 miljoonan dollarin arvosta.

glenn kelmanin nettovarallisuus

Lisäksi yhtiön verkkosivujen mukaan hän saa 1 082 280 dollarin korvauksen työstään Redfin Corp.:n toimitusjohtajana, toimitusjohtajana ja puheenjohtajana.

Mikä on Glenn Kelmanin palkka?

Glenn Kelman saa 1 082 280 dollarin kokonaispalkan Redfin Corpilta presidenttinä, toimitusjohtajana ja johtajana. Redfin Corpissa viisi johtajaa saa korkeampaa palkkaa, ja Christian Taubman saa korkeimman palkan, 1 864 030 dollaria.

Miten Redfin Corp vastaa?

Redfin on kiinteistönvälitys, välitön asunnon ostaja (iBuyer), lainaasiantuntija, omistusoikeuden varasuunnitelma ja remonttiyritys, joka toimii innovaatioiden vetämänä.

Yhtiö väittää myös hallitsevansa Yhdysvaltain tärkeintä verkkotunnuksen yrityssivustoa.

Redfin tarjoaa myös lainauspalveluita, mutta sen asuntoa ostavat asiakkaat pääsevät ensiksi kiinteistöihin pyynnöstä.

glenn kelmanin nettovarallisuus

Redfin tarjoaa asuntoa myyville asiakkaille mahdollisuuden hyväksyä välitön käteistarjous tai pyytää sen uudelleensuunnittelutiimiä tekemään parannuksia kotiinsa, jotta se myy enemmän rahaa. Redfin väittää, että nousun jälkeen palkkiot ovat kasvaneet yli miljardilla dollarilla.

Redfin Stock

US Securities and Exchange Commissionille (SEC) jätetyn Form 4 -kaupankäyntirakenteen mukaan , Kelman on käynyt kauppaa Redfin Corpin osakkeilla yli 15 kertaa noin vuoden 2019 jälkeen. 15. elokuuta 2022 hän myi 45 000 RDFN-osaketta yhteisarvoltaan 540 900 dollaria.

Wallminen mukaan Kelman on vaihtanut jatkuvasti 59 769 osaketta suunnilleen vuodesta 2019 lähtien. Jakauma osoittaa, että hän itse asiassa omistaa noin 1 181 500 Redfin Corp:n osaketta noin 15.8.2022 alkaen.

Ei ole mikään yllätys, että Glennillä menee niin hyvin uskomattomien kaupantekotaitojensa ansiosta!

Glenn Kelmanin vaimo, onko hän naimisissa?

Glenn ja hänen vaimonsa ja pitkäaikainen kumppani Sylvia Lee Kelman ovat onnellisesti naimisissa. Vuosia ja vuosia ennen kuin Glenn tapasi nykyisen vaimonsa, se oli rakkautta ensisilmäyksellä heille kahdelle. Hän suostui, kun hän teki pyynnön.

Lopulta he alkoivat seurustella käytyään muutamia treffejä yhdessä, ja he seurustelivat muutaman vuoden ajan, kunnes Glenn päätti, että hänen oli otettava kaikki irti jäljellä olevasta elämästään Glennin kanssa.

glenn kelmanin nettovarallisuus

Sylvia hyväksyi Glennin romanttisesti lavastetun ehdotuksen, joka sai hänet kyyneliin. Tämän jälkeen pariskunta jatkoi naimisiinmenoa hienovaraisessa mutta ylellisissä hääjuhlissa, joihin molemmat läheiset perheenjäsenet osallistuivat.

Glenn Kelman Koulutus

Glenn liittyi luokkaan vuonna 1989 Interlake High Schoolissa Bellevuessa, Washingtonissa, ja valmistui hyväksyttävin arvosanoin ja ansaitsi paikan yliopistossa.

Sitten hän ilmoittautui Kalifornian yliopistoon Berkeleyssä, jossa hän lopulta ansaitsi neljän vuoden todistuksen vuonna 1993.

Glenn Kelmanin sisarukset ja vanhemmat

Lloyd ja Linda Kelman, Kelmanin huoltajat, toivottivat hänet tervetulleeksi maailmaan Washington DC:ssä Wesley Kelmanin, hänen identtisen kaksosensa, ja hän on melko läheinen.

Kun Redfinin toimitusjohtaja Glenn Kelman keskusteli äskettäin organisaationsa kuluista, hän ei välttynyt ottamasta esille kustannussäästöjä ravintola-alalla.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR