Kuinka paljon nettovarallisuutta prinssi Harrylla on itsenäisesti?

Nettovarallisuus

WPR

Harry ja Meghan ovat allekirjoittaneet tuotantosopimuksia mega-alustojen, kuten Netflixin, Spotifyn ja Apple+:n, kanssa. 120 miljoonaa dollaria . Myös Netflix-tosi-shown huhutaan olevan työn alla.

Vanity Fairin mukaan yksi Marklen animaatiosarjoista Netflixissä peruttiin suoratoistojättiläisen taloudellisten vaikeuksien vuoksi, ja kuninkaallinen kommentaattori Neil Sean väittää, että pariskunta 'harkii uudelleen' päätöstään tehdä yhteistyötä Spotifyn kanssa Joe Roganin jälkeen. kiistat.

He saivat kuitenkin onnistuneesti päätökseen Apple TV+ -projektinsa Oprahilla, dokumentilla nimeltä The Me You Can't See, joka esitteli Lady Gagan ja Glenn Closen kaltaisia ​​henkilöitä lisäämään tietoisuutta mielenterveysongelmista.

Monien viihdeteollisuuden kumppanuuksiensa lisäksi pariskunta johtaa myös vähintään yhtätoista yritystä yhdessä, mukaan lukien Peca Publishing ja Beverly Hills' Archewell, kuten The Independent raportoi. Kaiken tämän summa myötävaikuttaa heidän hämmästyttävään vaurauteensa.

Henkilökohtaisia ​​tietoja

Nettovarallisuus:60 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:15. syyskuuta 1984 (37 vuotta vanha)
Sukupuoli:Uros
Korkeus:1,89 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Ammatti:Sotilas
Kansallisuus:Yhdistynyt kuningaskunta

Aikainen elämä

prinssi harry nettovarallisuus

15. syyskuuta 1984 hän astui maailmaan nimellä Henry Charles Albert David Paddingtonissa, Lontoossa. Kenelläkään kuninkaallisessa perheessä ei ole sukunimeä. Erotessaan vuonna 1992 prinssi Harryn vanhemmat lähtivät erilleen.

Vuonna 1996 heidän tiensä lopulta erosivat laillisesti. Prinsessa Diana kuoli traagisesti auto-onnettomuudessa Pariisissa seuraavana vuonna. William oli 15-vuotias ja Harry 12-vuotias heidän syntyessään.

Lue lisää: Emmanuel Sandersin nettovarallisuus: Kuinka rikas on amerikkalainen jalkapalloilija vuonna 2022?

Sotilaallinen ura

Saatuaan melkoisen osuutensa lehdistön kritiikistä prinssi Harry käänsi lopulta asiat toisin päin vuonna 2005 ilmoittautumalla Sandhurstin kuninkaalliseen sotilasakatemiaan. Hän värväytyi Alamein Companyyn ja jatkoi komeetiksi (toinen luutnantti) Britannian armeijan Blues and Royals -rykmentissä Household Cavalryssa.

prinssi harry nettovarallisuus

Luutnantiksi ylennys sai hänet palkituksi tällä arvonimellä vuonna 2008. Prinssi Harryn mukaan 'en voi millään tavalla selvitä Sandhurstin läpi ja sitten istua perseelläni kotona, kun poikani taistelevat maansa puolesta.' Prinssi lähetettiin Irakiin vuonna 2007, ja hän kannatti lähettämistä.

Harrya ei kuitenkaan annettu palvella Irakissa, koska silloinen brittiarmeijan esikuntapäällikkö kenraali Sir Richard Dannatt piti häntä 'korkean dollarin kohteena'. Prinssi Harry palveli armeijassa 'luutnantti Harry Walesin' varjolla.

Harry tienasi noin 50 000 dollaria vuodessa armeijan aikana.

Prinssi Harryn henkilökohtainen elämä

Huolimatta hänen pyrkimyksistään säilyttää yksityisyytensä, medialla on aina ollut pääsy prinssi Harryn yksityiselämään hänen syntymästään lähtien.

Sekä prinssi William että prinssi Harry ovat aktiivisia Britannian asevoimien jäseniä, ja prinssi Harry on seurannut veljensä jalanjälkiä osallistumalla Eton Collegeen ja valmistumalla siitä vuonna 2003. Hän teki kaksi kiertoajelua Afganistanissa kymmenen vuoden palveluksensa aikana. Britannian armeija (2005-2015).

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Sussexin herttua ja herttuatar (@sussexroyal)

Prinssi Harry, joka palveli suuren osan 20-vuotiaistaan ​​Britannian asevoimissa, perusti Invictus Gamesin vuonna 2014 kansainväliseksi sopeutuvaksi urheilutapahtumaksi haavoittuneille, sairaille tai loukkaantuneille sotilaille ja naisille sekä veteraaneille.

Vuoden 2017 Invictus Gamesissa prinssi Harry ja hänen tuleva vaimonsa Meghan Markle teki yhden ensimmäisistä julkisista esiintymisistään yhdessä, mikä herätti huhuja kihlasta.

Noin kuusi kuukautta historiallisen kihlailmoituksensa antamisen jälkeen 27. marraskuuta 2017 pariskunta solmi solmun Windsorin linnan St. George's Chapelissa 19. toukokuuta 2018.

Kuninkaallisen parin julkinen suhde on prinssi Harryn toinen. Oli huhu, että prinssi seurusteli Chelsy Davy , varakkaan eteläafrikkalaisen liikemiehen tytär ja kotoisin Zimbabwesta. Cressida Bonas, kuudennen Earl Howen tyttärentytär, huhuttiin hänen tyttöystävänsä.

Lue lisää: Taylor Hawkins Net Worth: Reaaliaikainen päivitys muusikon elämästä!

Mikä on prinssi Harryn nettoarvo?

60 miljoonan dollarin nettovarallisuudellaan Yhdistyneen kuningaskunnan prinssi Harry on yksi kuninkaallisen perheen rikkaimmista jäsenistä. Prinssi Charlesin ja Diana Spencerin poikaa Harrya kutsutaan yleisesti 'prinssi Harryksi' (Walesin prinsessa).

prinssi harry nettovarallisuus

Prinssi Harryn äidinpuoleiset isovanhemmat olivat kuningatar Elizabeth II ja prinssi Philip, Edinburghin herttua. Kun heidän isoäitinsä kuoli syyskuussa 2022, heidän isänsä tuli kuninkaaksi, jolloin hänen veljestään prinssi Williamista tuli ilmeinen perillinen.

Kiinteistöt

He viipyivät ensin Kanadassa jonkin aikaa sen jälkeen, kun he ilmoittivat päätöksestään luopua kuninkaallisista tehtävistä, ja sitten he muuttivat Etelä-Kaliforniaan ja yöpyivät jonkin aikaa Tyler Perryn omistamassa talossa.

Kun uutiset Harryn ja Meghanin 14,7 miljoonan dollarin ostosta Montecitossa, Kaliforniassa (lähellä Santa Barbaraa) julkistettiin elokuussa 2020, maailma huomasi.

Netflix-tarjous

Harry ja Meghan allekirjoittivat 'mega-sopimuksen' Netflixin kanssa 2.9.2020 viideksi vuodeksi. Osana sopimusta Harry ja Meghan perustavat tuotantoyhtiön, jonka kautta he tekevät alkuperäisiä ohjelmia kaiken ikäisille, mukaan lukien käsikirjoitetut draamat, opetusdokumentit ja animaatiosarjat lapsille. Kaupan mahdolliseksi arvoksi on arvioitu 150 miljoonaa dollaria.

Lue lisää: Brendan Fraserin nettovarallisuus: kuinka paljon hän lihoi valaalle?

Spotify-tarjous

Harry ja Meghan allekirjoittivat kolmivuotisen 18 miljoonan dollarin podcasting-sopimuksen Spotifyn kanssa joulukuussa 2020.

Prinssi Harryn hyväntekeväisyystyöt

Prinssi Harry on palvellut maataan kunniallisesti ja kunnioittaen jatkanut hyväntekeväisyyden ja henkilökohtaisen hyvinvoinnin velvollisuuksien perheperinnettä. Hän on omistanut elämänsä muiden, erityisesti loukkaantuneiden sotilaiden ja veteraanien, auttamiseen, ja hän on myös mukana aloitteissa, joilla parannetaan vähäosaisten lasten elämää ympäri maailmaa.

Cambridgen herttua ja herttuatar ovat hänen veljensä ja kälynsä, ja he johtavat yhdessä säätiötä, joka 'kehittää ohjelmia ja hyväntekeväisyysprojekteja, jotka perustuvat heidän kuninkaallisten korkeuksiensa etuihin tekemällä yhteistyötä organisaatioiden kanssa, joilla on jo todistettu vaikutus vastaavat kentät', kuten Britannian kuninkaallisen perheen virallisella verkkosivustolla todetaan.

Prinssi Harry eroaa kuninkaallisesta perheestä

Peläten menettävänsä Meganin samalla tavalla kuin äitinsä, Harry luopui vanhemmasta roolistaan ​​kuninkaallisessa perheessä heidän poikansa Archien syntymän jälkeen vuonna 2020. Ennen kodin ostamista Montecitosta Santa Barbaran piirikunnassa Kaliforniassa pariskunta jäi asumaan. ystävien kanssa Kanadassa ja Yhdysvalloissa.

Tämän vuoksi hän joutui luottamaan äitinsä ja isoäitinsä varaan elättämään itsensä ja muun kuninkaallisen perheen.

Harryn ja Meganin lasten paikat kuninkaallisessa perheessä

Isoisänsä, kuningas Charles III:n, liittymisen myötä prinssi Harryn lapset Archie Mountbatten-Windsor ja prinsessa Lilibet Mountbatten-Windsor ovat laillisesti oikeutettuja prinssin ja prinsessan arvonimikkeisiin.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR