Kuinka paljon 'House of The Dragon' Matt Smithin nettoarvo on?

Nettovarallisuus

WPR

Matt Smithistä tuli suosittu nimi elokuvissa 'Doctor Who' ja 'The Crown'. Lisäksi hän on saanut merkittäviä rooleja elokuvissa Morbius, Last Night in Soho ja Terminator: Genisys. Näyttelijä oli aiemmin tehnyt uraa urheilussa ennen kuin hän siirtyi näyttelijäksi. Se oli oikea kutsu, sillä hänen suorituksensa on ollut virheetön.

Näyttelijä kuvaa nyt esiosaa 'Game of Thronesista', 'House of the Dragon', joka on yksi HBO:n suosituimmista televisio-ohjelmista. Hänen hahmonsa Daemon Targaryen on Rhaenrya Targaryenin setä ja Viserys Targaryenin veli.

Yksi kaikkien aikojen katsotuimmista sarjoista, sarja on tarttunut katsojiin välittömästi. Koska tällä näyttelijällä on keskeinen rooli näytelmässä, on ratkaisevan tärkeää saada selville, kuinka varakas hän on.

Henkilökohtaisia ​​tietoja

Nettovarallisuus:9 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:28. lokakuuta 1982 (39 vuotta vanha)
Sukupuoli:Uros
Korkeus:5 jalkaa 11 tuumaa (1,81 m)
Ammatti:Näyttelijä, elokuvaohjaaja
Kansallisuus:Englanti

Aikainen elämä

Matt Smith House of the Dragon nettovarallisuus

28. lokakuuta 1982 Northamptonissa Englannissa syntyi Matthew Robert Smith. Matt on tanssija Laura Jayne Smithin sisarus, joka esiintyi Eric Prydzin 'Call on Me' -musiikkivideossa vuonna 2004. David ja Lynne Smith ovat Mattin vanhempia.

Osallistuessaan Northampton School for Boysiin Smith oli nuorempi jalkapalloilija Nottingham Forestissa, Northampton Townissa ja Leicester Cityssä. Kärsittyään selkäsairaudesta, joka johti spondylolyysiin, Matt päätti lopettaa urheilun. Leigh Killick, Smithin serkku ja teatteriopettaja Northamptonissa, kirjasi Smithin useisiin näytelmiin hänen tietämättään tai lupaamatta.

Mattin alun vastahakoisuudesta huolimatta Killick rohkaisi häntä lopulta liittymään Lontoon National Youth Theatreen, jossa hän näytteli Juror 10:tä tuotannossa 'Twelve Angry Men'. Smith suoritti BA-tutkinnon vuonna 2005 East Anglian yliopistosta Norwichista, jossa hän opiskeli draamaa ja luovaa kirjoittamista.

Näyttelijävuosinaan hän kuului Kansalliseen nuorisoteatteriin, jossa hänen esityksensä näytelmissä, kuten 'Murder in the Cathedral' ja 'The Master and Margarita', herättivät agentin huomion ja johtivat rooleihin mm. 'Laajan maailman rannalla' ja 'Tuoreet tappajat'.

Matt yritti tehdä sopimuksen East Anglian yliopiston kanssa, joka olisi antanut hänelle mahdollisuuden valmistua ilman, että hän olisi koskaan noussut luokkahuoneeseen viimeisen vuoden aikana siellä. Hän kertoi 'Vuonna 2007 hän kertoi vanhemmilleen, että hän halusi näytellä ja että heidän pitäisi antaa hänen muuttaa Lontooseen toteuttamaan unelmaansa.

He antoivat minun valmistua, vaikka en osallistunut mihinkään jäljellä olevista luennoista. Lukulista toimitettaisiin, ja suoritin tehtävän ennen sen palauttamista.'

Lue lisää: Milly Alcockin nettoarvo House of The Dragonin jälkeen?

'House of The Dragon': Matt Smithin rooli, tarinan yksityiskohdat ja muut näyttelijät

George R.R. Martinin teos Fire & Blood toimi esityksen inspiraationa Lohikäärmeen talo . Se tapahtuu noin 200 vuotta ennen Game of Thronesin tapahtumien alkua. Tarina on tähän mennessä kertonut House Targaryenin hallituskaudesta, ja se johtaa lopulta Targaryenin sisällissotaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

House of the Dragon (@houseofthedragonhbo) jakama viesti

Prinssi Daemon Targaryenia esittää sarjassa Matt Smith. IMDb:n toimittamien tietojen perusteella hän näyttelee yhdessä Paddy Considinen, Emma D’Arcyn, Milly Alcockin, Rhys Ifansin ja Eve Bestin kanssa. House of the Dragonin uusimmat jaksot löytyvät HBO Maxista joka sunnuntai.

Tähän mennessä esitettyjen jaksojen perusteella Daemon näyttää olevan julma ja kunnianhimoinen soturi, jonka todelliset motiivit ovat epäselviä. Hän on Seitsemän kuningaskunnan kuningas Viserys I Targaryenin sisarus, joka istuu rautavaltaistuimella. Lisäksi Daemon on hyvin lähellä veljentytärtään, juuri kruunattua prinsessa Rhaenyra Targaryenia.

Lue lisää: 5+ kiehtovaa kysymystä House Of The Dragon 4:n edessä: Kenen kanssa Rhaenyra menee naimisiin? Mitä Daemon himoitsee?

Matt Smithin nettoarvo

Matt Smithin arvo on 9 000 000 dollaria. Yhdennentoista lääkärin rooli brittiläisessä tv-sarjassa 'Doctor Who' teki Smithistä tunnetun nimen Yhdysvalloissa (2010-2014). Lisäksi hänet nimitettiin Emmy-ehdokkuuteen roolistaan ​​Edinburghin herttua prinssi Philipina Netflixin The Crown -elokuvassa.

Matt ohjasi lyhytelokuvan ”Cargese” vuonna 2013 TV-sarjan ”Party Animals” (2007) ja elokuvien ”Terminator Genisys” (2015), ”Ylpeys ja ennakkoluulo ja zombit” (2016), ”Mapplethorpe” (2018) lisäksi. ), 'Last Night in Soho' (2021) ja 'Morbius' (2022).

Hän on esiintynyt myös useissa näytelmissä, kuten 'The History Boys' (2005–2006) Royal National Theatressa, 'Swimming with Sharks' (2007-2008) Vaudeville-teatterissa ja 'American Psycho' (2008-2009). Almeida-teatterissa. (2013-2014).

Sen lisäksi, että Smith äänesti nimihenkilöä vuoden 2021 animaatiossa Superworm, hän teki niin myös videopeleissä 'Doctor Who: The Adventure Games', 'Doctor Who: Return to Earth', 'Doctor Who: Evacuation Earth' ja ' Doctor Who: Ikuisuuskello.'

Joulukuussa 2020 ilmoitettiin, että Matt näyttelee Daemon Targaryenia tulevassa Game of Thronesin esiosassa 'House of the Dragon'.

Lue lisää : Kuinka rikas on 'House Of Dragon' -tähti Emily Carey vuonna 2022?

Henkilökohtainen elämä

Matt Smith House of the Dragon nettovarallisuus

Seurusteltuaan brasilialaisen näyttelijän/laulajan Mayana Mouran vuoden ajan (2008–2009), Mattilla oli kivinen suhde Daisy Lowen (muusikko Gavin Rossdalen ja muotisuunnittelijan Pearl Lowen tytär) kanssa vuosina 2010–2014. Vuosina 2014–2019 Smith seurusteli Pride and Prejudice and Zombies -tovereidensa kanssa. Lily James .

He ilmeisesti palasivat yhteen vuonna 2020 COVID-19-sulkutilanteen aikana, mutta erosivat myöhemmin uudelleen. Matt on ateisti, joka rakastaa Radiohead- ja Oasis-yhtyeitä sekä Blackburn Roversin juuria. GQ-lehti nimesi Smithin 50 parhaiten pukeutuneen brittimiehen joukkoon vuonna 2015.

Matt Smithin ikä

Koska ikää käytetään usein henkilön suhteellisen nuoruuden ja kypsyyden vertauskuvana, saatat olla utelias myös Matt Smithin todellisesta kronologisesta iästä. Aika ja vuorovesi eivät odota ketään, ja vaikka olemme saaneet nähdä nuoremman Matt Smithin, aika ja vuorovesi kulkevat myös kaikkien ohi.

Jotkut teistä saattavat olla uteliaita Matt Smithin iästä, kun taas toiset teistä ovat saattaneet jo arvata sen. Meidän on tarkistettava vuosi 2022 selvittääksemme, vastaako Matt Smithin ikä arviotasi. Vuodesta 2022 lähtien Matt Smith on 39-vuotias. Kun saamme uutta tietoa, jonka avulla voimme tehdä tarkempia johtopäätöksiä Matt Smithistä, muokkaamme tätä artikkelia vastaavasti.

Matt Smithin korkeus

Tässä vaiheessa uraansa Matt Smith on tehnyt itselleen melkoista mainetta ja hän on ollut lukuisten uutisten kohteena. Kun Matt Smithin nimen suosio kasvaa, saatat olla utelias siitä, kuinka pitkä hän todella on.

Jos mietit, kuinka pitkä Matt Smith on vuonna 2022, ole hyvä. Matt Smith on 5 jalkaa ja 8,2 tuumaa eli 1,82 metriä pitkä. Matt Smithin pituus voi muuttua ajan myötä, jolloin päivitämme tämän artikkelin vastaavasti.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR