'Kuinka kauan idiootit elävät'? Tyhmä kysymys levisi TikTokissa!

Viihde

WPR

Internet on jälleen kerran ohittanut uusi TikTok-mania.

Ei ole yllättävää, että jotkin haasteet, videoteemat, erikoistehosteet ja taustamusiikki ovat suosittuja TikTokissa, koska niin monet käyttäjät katsovat ja jakavat sovellusta.

Ja niistä kehittyy TikTok-trendejä, joita kaikki seuraavat useita viikkoja tai kuukausia, ennen kuin he kyllästyvät niihin ja siirtyvät listan seuraavaan trendiin.

Ei vain TikTokissa, vaan kaikkialla Internetissä, viime aikoina on ollut uusi suuntaus. Luit oikein, vakuutan sinulle.

Meillä on kaikki tarvitsemasi tiedot, jos olet viime aikoina ollut kiinnostunut TikTok-lauseesta 'Kuinka kauan idiootit elävät?'

Helmikuussa 2022 tämä TikTok-meemi ilmestyi 'uudella trendillä', joo, uudella trendillä sen jälkeen, kun se oli alun perin levinnyt vuonna 2021. Saat siitä lisää aikanaan.

Siten kysymys: Mikä tämä uusi trendi meemi oikein on? syntyy. Olet varmaan ymmärtänyt nimestä, että se kuvaa idiootin elinikää, eikö niin?

Trendissä on kuitenkin muutamia kiehtovampia puolia, joista et todennäköisesti ole tietoinen. Pidä siis silmäsi ja korvasi auki – ei, odota – vain silmäsi – ja lue eteenpäin saadaksesi lisätietoja tästä 'vanhasta mutta uudesta muotista'.

Miksi idiootit elävät niin kauan? Selitys TikTokin suositusta meemistä
Malli on, että joku kysyy tyhmän kysymyksen Googlessa ja saa sitten yhtä oudon vastauksen.

Kuinka kauan idiootit elävät, on sitten tyhmä kysymys?

Kuinka kauan idiootit elävät?

Voit helposti Googlettaa tämän lauseen, mikä on meemin koko pointti. Eikä mitään mielenkiintoista tapahdu; aika vain kuluu.

Googlen mukaan vastaus kysymykseen on '12–15 vuotta'. Siksi, kun lapset saavuttavat teini-iän, maailma on vapaa idiooteista. Ja kaikki aikuiset ovat ihania, normaaleja eivätkä tyhmiä yksilöitä. Vaikka se näyttää oudolta, se on sitä, mitä meemi on.

Lue lisää: Kuinka Cowboy Caviarista tuli Tik Tokin suosituin trendikäs aihe?

Toinen trendi on ilmaantunut.

Avajaisissamme keskustelimme uudesta trendistä dokumentilla How Long Do Idiots Live? Kyllä, tämä oli keskustelumme aihe.

Viimeisin muoti, jonka How Long Do Idiots Lives on paljastanut, on 'En koskaan unohda sinua'.

Sinun on lähetettävä sanat 'en koskaan unohda sinua' 12-15-vuotiaalle henkilölle, jota pidät 'idiootina'.

Malli päättelee, että yksilö kuolee, koska Googlen mukaan tyhmät elävät vain 12-15 vuotta.

Lue lisää: Khaby Lame: Tik Tokin kuningas tehdastyöstä

Älä luota tämän tyyppisiin trendeihin

Kuinka kauan idiootit elävät?

Olet tarpeeksi älykäs nauramaan sille, kuten me kaikki tiedämme. Jotkut herkät ihmiset eivät kuitenkaan tee sitä. Siksi arkaluonteinen sisältö saattaa vahingoittaa ihmisiä, emmekä varmasti halua vahingoittaa ketään typerällä meemillä.

Siksi halusimme vain kertoa teille, ettet ota sitä vakavasti, koska te ette ole nukkeja. Ja se kaikki on vain meemi, todella. Teillä kahdella on ihana, pitkä elämä edessänne. Paras olet myös sinä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme:WPR