Kuinka kauan Emos elää? Vitsi leviää TikTokissa!

Viihde

WPR

Aiemmin tässä kuussa TikTokissa levinnyt humoristinen huijaus kannusti katsojia etsimään vastausta kysymykseen 'Kuinka kauan idiootit elävät?' Googlessa. Internetin käyttäjien mielestä oli hauskaa, että vastaus oli '12-15 vuotta'.

Viime vuosina tämä on ollut suosittu Internet-huumori, koska vastaus on usein absurdi. Nyt toinen, jolla on sama komediapotentiaali, on leviämässä TikTokissa.

Mitä tulee ikivanhaan kysymykseen: 'Kuinka kauan emos elää?' Kuuluisa vitsi leviää

Kuinka kauan Emos elää?

Kysymys 'Kuinka kauan emos elää?' on tällä hetkellä trendissä TikTokissa, ja käyttäjiä kannustetaan etsimään sitä verkosta. Urban Dictionaryn mukaan emo on alakulttuuri, jolle on ominaista selkeä tyylitaju, joka sisältää muun muassa mieltymyksen mustaan ​​käyttöön, rannerenkaita, skeittikenkiä, ohuita housuja ja silmiä peittämään värjättyjä hiuksia.

Osallistuaksesi tähän käytännön vitsiin, sinun tarvitsee vain googlettaa kysely ja lukea hauskoja tuloksia. Se, että se on jotain, jota et ole koskaan ennen ajatellut, on osa vitsiä.

Lue lisää: Kuinka tehdä rintaliivit ranneke? Uusi trendi leviää TikTokissa!

Tiktok-käyttäjät keikkailevat vastauksessa

Jos googletat kysymyksesi, sinun pitäisi saada melko tarkka vastaus.

Google-haku paljastaa, että emon tyypillinen elinajanodote on 10-13 vuotta. Jotkut tietävät vastauksen olevan 12 ja 15 tai 10 ja 20 tai 12 ja 17 välillä.

Ihmiset nauravat vitsille, koska he eivät voi uskoa, että emosilla todella on elinikä, saati niin lyhyestä. Vaikka se ei tietenkään ole totta, Internet näyttää pitävän sitä hauskana joka tapauksessa.

Lue lisää: Tiktok Rizz -määritelmä ja alkuperä, kun slangi ottaa haltuunsa alustan!

Tiktokin uusin trendi on saanut inspiraationsa meemistä

Kuinka kauan Emos elää?

Millenial-sukupolven TikTok-käyttäjät ovat aloittaneet uuden meemin, joka perustuu 'Kuinka kauan emot elävät?' vitsi. Voit tehdä tämän lähettämällä tekstiviestin sanoilla 'En koskaan unohda sinua' 10-13-vuotiaalle nuorelle, jota pidät 'emo'.

Koska Google väittää, että emot elävät vain 10–13 vuotta, haaste viittaa siihen, että yksilö on kuolemaisillaan. Mukana on myös Zara Larssonin ja MNEKin kappale ”Never Forget You” kirjoitetun materiaalin lisäksi.

Täällä ollaan jälleen uuden hassun TikTok-muotin kanssa!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR