Kuinka Juliette Lewis selvisi huumeriippuvuudestaan?

Julkkis

WPR

Juliette Lake Lewis on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja, joka syntyi 21. kesäkuuta 1973. Hän on tunnettu omalaatuisten hahmojen esittämisestä, usein synkän teeman elokuvissa.

1990-luvun alussa Lewis nousi kuuluisuuteen amerikkalaisen elokuvan 'it-tyttönä' näyteltyään useissa indie- ja arthouse-tuotannoissa. Hänen palkintoihinsa kuuluvat Pasinetti-palkinto, Oscar-ehdokkuuden, Golden Globen ja Primetime Emmyn.

Lewis, hahmonäyttelijä ja Geoffrey Lewisin tytär, aloitti uransa televisiossa 14-vuotiaana ennen kuin debytoi suurella näytöllä sivuroolissa My Stepmother Is an Alien (1988).

Sen jälkeen hän näytteli Audrey Griswoldia National Lampoon's Christmas Vacation -elokuvassa merkittävämmässä roolissa (1989). Myöhemmin hän sai maailmanlaajuista tunnustusta Danielle Bowdenin esityksestä Martin Scorsesen elokuvasta Cape Fear (1991), josta Lewis sai sekä Golden Globe -ehdokkuuden että parhaan naissivuosan Oscar-ehdokkuuden.

Juliette Lewis puhuu avoimesti taisteluistaan ​​huumeriippuvuutta ja mielisairautta vastaan

Juliette Lewis oli 20-vuotiaana taitava TV-näyttelijä, haluttu elokuvatähti ja Oscar-ehdokas. Mutta kun kukaan ei katsonut, hän oli tekemisissä huumeriippuvuuden ja mielisairauden kanssa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Juliette Lewis (@juliettelewis) jakama viesti

41-vuotias nainen kertoo parhaillaan menneisyydestään uudessa järkyttävissä haastattelussa People-lehden haastattelussa.

Hän lisäsi: 'Voin kertoa teille, että olen käsitellyt maniaa koko elämäni. 'Olen hullu ja maaninen!'

Kun Juliette 14-vuotiaana teki rooleja elokuvassa 'The Wonder Years' ja rakastetussa elokuvassa 'National Lampoon's Christmas Vacation', hänestä tuli julkkis. Muutamaa vuotta myöhemmin nuori julkkis kirjautui huumeiden toipumiskeskukseen huumeriippuvuuden vuoksi.

Lue lisää: Mike Tysonin sairauden huhut kumottu!

Näyttelijä, joka oli ehdolla roolistaan ​​Cape Fear -elokuvassa Oscarille, aloitti uransa soololaulajana ja muusikkona 1990-luvulla, ja hän tekee tällä hetkellä sitä, mitä monet kutsuvat 'uran uudelleenkäynnistykseksi' tulevassa tv-draamassa. 'Salaisuutta ja valheita.'

En ole koskaan aiemmin pelannut murhatetsivää, mutta arvostan tätä työtä. Pelaan melko vakavaa hahmoa; Minulla on pulla ja olen tavallaan aseksuaali. Minulla ei ole paljon hienouksia hahmossani; hän on vain työstä, koska osa oli alun perin tarkoitettu miehelle; Joten minulla oli hauskaa näytellä tuota hahmoa', hän huomautti.

'Secrets & Lies' -elokuvassa Ryan Phillippe ja Juliette ovat näyttelijöitä.

Näyttelijä, joka oli ehdolla Oscarille roolistaan ​​'Cape Fear' -elokuvassa, aloitti uransa soololaulajana ja muusikkona 1990-luvulla. Tällä hetkellä hän näyttelee tulevassa TV-draamassa 'Secrets and Lies', jota monet kutsuvat 'uran elvyttämiseksi'.

Juliette Lewisin sairaus

Vaikka minulla ei ole koskaan ollut murhatetsivän roolia, kunnioitan tätä työaluetta. Minulla on todella vakava rooli; Minulla on myös nuttura ja olen hieman aseksuaali. Koska rooli oli alun perin tarkoitettu miehelle, minulla ei ole paljon hienouksia hahmossani; sen sijaan hän on vain työssään. Siitä huolimatta nautin tuon hahmon esittämisestä, hän sanoi.

Juliette puhui 'Ihmiset' kanssa haastattelussa.

Lue lisää: Ron Howardin sairaus: Millainen on hänen terveytensä nyt? Viimeisimmät päivitykset!

Ura

Sen jälkeen hän näytteli Audrey Griswoldia National Lampoon's Christmas Vacation -elokuvassa merkittävämmässä roolissa (1989). Myöhemmin hän sai maailmanlaajuista tunnustusta Danielle Bowdenin esityksestä Martin Scorsesen Cape Fear -sovituksessa (1991), josta Lewis sai sekä Golden Globe -ehdokkuuden että parhaan naissivuosan Oscar-ehdokkuuden.

Katso tämä postaus Instagramissa

Juliette Lewis (@juliettelewis) jakama viesti

Lewis esiintyi vähäisessä määrin elokuvissa Woody Allenin Husbands and Wives (1992), Kalifornia (1993) ja What’s Eating Gilbert Grape Cape Fearin kaupallisen menestyksen jälkeen (1993).

Hänen johtava roolinsa Mallory Knoxina Oliver Stonen kiistanalaisessa murhadraamassa Natural Born Killers (1994), josta hän voitti Pasinetti-palkinnon parhaasta naispääosasta Venetsian elokuvajuhlilla, herätti hänet enemmän huomiota.

Myöhempiin rooleihin kuuluivat The Basketball Diaries (1995), Robert Rodriguezin From Dusk Till Dawn (1996), The Other Sister (1999) ja The Way of the Gun (2000), jotka kaikki ohjasi Kathryn Bigelow (2000).

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR