Kuinka Jim Cummingsin (tunnetaan nimellä 'Winnie The Pooh' -ääni) nettoarvo on 10 miljoonaa dollaria?

Nettovarallisuus

WPR

James Jonah Cummings, yhdysvaltalainen ääninäyttelijä, syntyi 3. marraskuuta 1952. Hän on soittanut noin 400 eri osaa siitä lähtien, kun hän aloitti uransa 1980-luvulla.

Cummings on tehnyt usein yhteistyötä The Walt Disney Companyn ja Warner Brosin kanssa, toimien Tiggerin virallisena äänenä vuodesta 2000 sekä Peten, Tasmanian Devilin ja Nalle Puhin kanssa vuodesta 1992.

Muita merkittäviä rooleja ovat Cat on CatDog (1998-2005), Dr. Robotnik elokuvassa Sonic the Hedgehog (1993-1994), Razoul elokuvassa Aladdin (1992) ja Ray elokuvassa The Princess and the Frog (2009).

Alkuvuosina

Cummings, joka kasvoi Youngstownissa Ohiossa, muutti New Orleansiin, jossa hän työskenteli jokiveneen kansimiehistönä, rakensi ja maalasi Mardi Gras -kellukkeita sekä lauloi ja soitti rumpuja suositussa rock-yhtyeessä Fusion.

Lue lisää: Geno Smithin nettoarvo: Onko hän NFL:n paras pelinrakentaja tänään?

jim cummingsin nettovarallisuus

Hän osallistui Ursuline High Schooliin, josta hän valmistui vuonna 1970, sekä Immaculate Conception ja St. Columban peruskoulut .

Hänen ääninäyttelijäuransa alkoi loppuvuodesta 1984, kun hän meni naimisiin, muutti Anaheimiin Kaliforniaan ja aloitti videokaupan johtamisen 1980-luvun alussa.

Jim Cummingin tulot ja nettovarallisuus

Amerikkalainen ääninäyttelijä ja laulaja 10 miljoonan dollarin omaisuudella on Jim Cummings. Ennen kuin hän 1980-luvun alussa omistautui kokonaan ääninäyttelemiseen, hän työskenteli videokaupan johtajana. Jim Cummings on pelannut tähän mennessä urallaan lähes 400 osaa.

Hänet tunnetaan parhaiten ääninäyttelijänä töistään 'Nalle Puh' ja 'Tiikeri' Vuodesta 1988 lähtien hän on ollut Nallen pääääni. Lisäksi hän toimitti äänet kappaleille 'Tasmanian Devil', 'Dr. Robotnik” Sonic the Hedgehogista ja ”Darkwing Duck”.

Oikea nimi James Jonah Cummings
Juhlittu nimi Jim Cummings
Mies Nainen Uros
ammatti(t) Laulaja ja ääninäyttelijä
Kansallisuus amerikkalainen
Syntynyt Youngstown, Ohio, Yhdysvallat
Syntymäpäivä 3. marraskuuta 52
Ikä kuin vuonna 2022 68 vuotta vanha
Korkeudet 1,73 m
Korkeudet jaloissa 5 jalkaa ja 8 tuumaa
Korkeudet cm 173 cm
Paino 85 kg
Paino punnissa 187 kiloa
Treffihistoria Tulla päivitetyksi
Siviilisääty Eronnut
puoliso Stephanie Cummings (m, 2001; jako, 2011
Poika tytär Kyllä (4 lasta)
Tulo Ei tunnettu
Nettoarvot 10 miljoonaa dollaria

Aladdin, Leijonakuningas, Antz, Tie El Doradoon, Shrek ja Prinsessa ja sammakko ovat vain muutamia animaatioelokuvista, joissa hän on esiintynyt ja jotka ovat tuottaneet Disney ja DreamWorks.

Lisäksi hän on toiminut ääninäyttelijänä useissa videopeleissä. James Jonah Cummings syntyi 3. marraskuuta 1952 Youngstownissa, Ohiossa.

Hän matkusti New Orleansiin nuorena miehenä lähdettyään Ohiosta, missä hän työskenteli kansikäsityönä Louisianan jokiveneillä, maalasi ja rakensi Mardi Gras -kellukkeita ja esiintyi FUSION-yhtyeen kanssa.

jim cummingsin nettovarallisuus

Saatuaan koukkuun hän meni Anaheimiin Kaliforniaan, missä hän johti videokauppaa 1980-luvun alussa ennen kuin aloitti ääninäyttelijäuransa loppuvuodesta 1984. Myöhemmin hän meni naimisiin vaimonsa Stephanien kanssa. Hänen ensimmäinen esiintymisensä oli 'Lionel' elokuvassa Dumbon sirkus.

Henkilökohtainen elämä

Kahden vanhemman tyttären lisäksi Cummingsilla on myös kaksi tytärtä Stephanie Cummingsin kanssa.

Cummingsin ja Stephanien avioliitto päättyi eroon vuonna 2011 kymmenen vuoden jälkeen.

Palkinnot

Cummings edistyi paljon pitkän uransa aikana. Hänen lukuisiin saavutuksiinsa kuului BTVA Feature Film Voice Acting Award -palkinnon voittaminen Nalle Puh -hahmon näyttelemisestä.

Hän sai ehdokkuuden vuoden 2012 Behind the Voice Actor Awards -kategoriassa vuoden 2012 parhaan mieslaulusuorituksen sarjassa.

Lue lisää: Trevor Sinclairin nettovarallisuus: kuinka rikas tämä jalkapalloilija on?

jim cummingsin nettovarallisuus

Vuonna 2014 Behind the Voice Actor Awards -tapahtumassa hänen Mikki Hiiri Clubhouse -ääninäyttelijätyönsä sai ehdokkuuden parhaasta lauluyhtyeestä televisiosarjassa. Hän sai kunnianosoituksen vielä kerran työstään näyttelyssä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: Maisema Insight