Kuinka Jeff Garlin kuvattiin kuolleena 'The Goldbergs' -kauden 10 Premierissä?

Viihde

WPR

ABC:n Goldbergit käsittelivät päänäyttelijän kiistanalaista eroa murhaamalla hänen hahmonsa näytön ulkopuolella, kuten The Conners ja Two And A Half Men.

Showrunner Alex Barnow paljasti Goldbergin perheen patriarkan Murrayn kohtalon viime kuussa, kun hän totesi haastattelussa, että kausi 10 alkaa useita kuukausia Murrayn kuoleman jälkeen.

Kausi 10 -debyytti tänä iltana käsitteli Murrayn katoamista ääniselostuksen avauksessa, jota Adam käytti kertomaan, mitä eri perheenjäsenet olivat tehneet kesän aikana.

Musiikki muuttui kiireisestä juhlalliseksi, kun kamera siirtyi hitaasti olohuoneen yhdeltä puolelta, johon perheenjäsenet saapuivat ja lähtivät pikakelauksella, toiselle, jossa Murrayn suosikkituoli oli vapaana. Adam sanoi: 'Sinä vuonna tapahtui yksi muutos, joka pysäytti kaiken.'

Adam jatkoi, kun huone hämärtyi ja valonheitin asetettiin tuolin yläpuolelle. – Menetimme isäni vain muutama kuukausi sitten, aivan yllättäen, hän lisäsi. 'Isä, me rakastamme sinua ikuisesti. Aina. Ja yhdessä mietitään, miten mennään eteenpäin. Koska olemme tietysti Goldbergit.

Murrayn suosikkituoli, joka esitettiin alun perin Adamin esittelyä varten ja muutettiin myöhemmin Erican lapsen lastenhuoneen purjelentokoneeksi, toimi jatkuvasti muistutuksena hänestä perheelle. Suurin osa Beverlyn muista omaisuudesta luovuttiin hänen vastahakoisuutensa vuoksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Garlin lähti Goldbergit viime vuoden joulukuussa HR-tutkimusten seurauksena väärinkäytösvalituksista.

Barnowin kuukauden takaisten kommenttien mukaan 'tämä tulee olemaan perhe, joka ei ole ratkaissut sitä tosiasiaa, että heidän isänsä on poissa, vaan on tavallaan siirtynyt eteenpäin ja selvinnyt suuresta osasta.'

'Aloitamme toivolla [Erican] tulevasta raskaudesta ja tulevaisuudesta. Se tarjoaa mahdollisuuden tutkia ihmisten käyttäytymisen kiehtovia emotionaalisia perusteita.

Johtopäätös

Jeffrey Garlin on yhdysvaltalainen stand-up koomikko ja näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten Murray Goldbergin roolista HBO Sitcomissa. ABC:n The Goldbergsin kuolema päänäyttelijän kiistanalaisen poistumisen johdosta heidän hahmonsa tappamisen vuoksi. ABC Sitcom vahvisti, että kausi 10, joka saa ensi-iltansa 21. syyskuuta, aloittaa ilman Garlinin hahmon, Murrayn.

Viime kausi herätti kiistaa sen jälkeen, kun Garlinin Murrayssa käytettiin seisontapaikkaa näyttelijää vastaan ​​esitettyjen myrkyllisten työpaikkasyytösten ja HR-valitusten jälkeen.