Kuinka järjestää kaulakorut? 10 noudatettavaa vinkkiä

Muu

WPR

Onko sinulla vaikeuksia pitää kaulakorusi järjestyksessä ja sotkeutumattomina? Et ole yksin. Riippumatta siitä, mitä korujen järjestämisratkaisua yrität, kaulakoruistasi tulee aina kuuma sotku. Jos sinulla on vaikeuksia pitää kaulakorujasi järjestyksessä, noudata näitä 10 vinkkiä. Pienellä vaivalla (ja ehkä uudella korurasialla) voit vihdoin saavuttaa unelmiesi täydellisesti järjestetyn kaulakorukokoelman.

1. Lajittele tyypin mukaan

Ensimmäinen askel kaulakorujen järjestämisessä on lajitella ne tyypin mukaan. Tämä tarkoittaa ketjujen, riipuksien, chokers jne. Kun olet lajitellut kaikki kaulakorusi tyypin mukaan, on paljon helpompi selvittää paras tapa säilyttää niitä.

2. Lajittele pituus

Kun olet lajitellut kaulakorusi tyypin mukaan, seuraava vaihe on lajitella ne pituuden mukaan. Tämä auttaa sinua järjestämään kokoelmasi edelleen ja löytämään parhaan säilytysratkaisun. Lisäksi pukeutuessasi voit helposti napata kaulakorun, joka parhaiten täydentää asuasi.

3. Ripusta kaulakorut

Yksi parhaista tavoista säilyttää ja järjestää kaulakoruja on ripustaa ne. Tämä voidaan tehdä käyttämällä korutelinettä, vaateripustimia tai jopa vain nauloja seinään. Kaulakorujen ripustaminen on loistava tapa pitää ne sotkeutumattomina ja helposti nähtävissä. Lisäksi se tekee valmistautumisesta aamulla helppoa!

4. Käytä tappeja tai koukkuja

Yksi parhaista tavoista pitää kaulakorut järjestyksessä on ripustaa ne tapeihin tai koukkuihin. Tämä on loistava vaihtoehto, jos sinulla on paljon kaulakoruja tai jos haluat nähdä kaikki vaihtoehdot yhdellä silmäyksellä. Voit ostaa erityisiä korukoukkuja tai yksinkertaisesti käyttää tavallisia takkikoukkuja. Jos haluat jotain hieman koristeellisempaa, kokeile kuvaripustimia.

5. Käytä läpinäkyviä säiliöitä

Jos et halua ripustaa kaulakorujasi, toinen loistava säilytysratkaisu on käyttää kirkkaita astioita. Tämä voi olla mitä tahansa kirkkaasta korurasiasta välinelaatikkoon. Kirkkaat astiat ovat mahtavia, koska niiden avulla voit nähdä kaikki kaulakorusi yhdellä silmäyksellä ja pitää ne järjestyksessä. Lisäksi ne ovat suhteellisen edullisia ja niitä löytyy useimmista kaupoista.

6. Käytä pienempiä säiliöitä matkustamiseen

Jos matkustat usein, on tärkeää, että sinulla on hyvä järjestelmä kaulakorujen säilyttämiseen liikkeellä ollessasi. Paras tapa tehdä tämä on käyttää pienempiä säiliöitä, kuten pillerirasiaa tai kalvokanistereita. Tällä tavalla voit helposti napata tarvitsemasi etkä tarvitse huolehtia minkään menettämisestä. Lisäksi nämä pienet säiliöt mahtuvat helposti matkatavaroihin eivätkä vie liikaa tilaa.

7. Älä ylikuormita korulaatikkoasi

Jos sinä säilytä kaulakorusi korulaatikossa, älä ylikuormita sitä. Tämä voi saada kaulakorujasi sotkeutumaan ja niitä voi olla vaikea löytää. Sen sijaan laita vain muutama kaulakoru korurasiasi jokaiseen osaan. Tällä tavalla voit helposti nähdä kaikki vaihtoehdot ja napata haluamasi ilman vaivaa.

8. Käytä erillisiä lokeroita jokaiselle korutyypille

Jos sinulla on paljon erilaisia ​​koruja, on tärkeää käyttää erillisiä lokeroita kullekin tyypille. Tämä auttaa pitämään kaiken järjestyksessä ja estämään sotkeutumisen. Sinulla voi olla esimerkiksi lokero sormuksille, toinen korvakoruille ja toinen kaulakoruille. Tai sinulla voisi olla lokero kaikentyyppisille koruille. Joka tapauksessa tämä auttaa pitämään kokoelmasi järjestyksessä ja sotkeutumattomana.

9. Käytä Ziploc-laukkuja

Jos olet matkoilla tai haluat vain nopean ja helpon tavan säilyttää korusi, kokeile käyttää Ziploc-laukkuja. Tämä on loistava vaihtoehto yksittäisten korujen tai koruryhmien säilyttämiseen. Lisäksi se auttaa suojaamaan korujasi katoamiselta tai sotkeutumiselta. Laita vain korusi pussiin ja sulje se sitten tiukasti.

10. Ole varovainen korujen kanssa

Paras tapa pitää korusi järjestyksessä on olla varovainen niiden kanssa. Tämä tarkoittaa kaulakorujen riisumista ennen nukkumaanmenoa ja niitä ei pidä käyttää suihkussa. Pienellä suunnittelulla ja oikeilla tuotteilla voit järjestää kaulakorusi helposti niin, että ne ovat sotkeutumattomia, helppo löytää ja myös näyttävät upeilta.

Osta korusi StoryJewelleryltä

From lupaus renkaat tai ahdistus rengas , löydät varmasti korun, joka ilmaisee ainutlaatuista persoonallisuuttasi StoryJewellerysta.

Olemme ylpeitä laadukkaasta käsityöstämme ja huomiosta yksityiskohtiin. Kaikki kappaleemme on valmistettu vain hienoimmista materiaaleista, ja ammattitaitoiset käsityöläisemme huolehtivat siitä, että jokainen kappale on täydellinen.

Etsitpä sitten erityistä korua lisättäväksi kokoelmaasi tai tarvitset lahjaa erityiseen tilaisuuteen, StoryJewellery tarjoaa jokaiselle jotakin. Laajasta tyyli- ja mallivalikoimastamme löydät varmasti tarpeisiisi sopivan korun.