Kuinka herra Krabs kuoli? Onko Murhaajasta todisteita?

Kuolinsyy

WPR

Kuvitteellinen hahmo Eugene Harold Krabs, jota kutsutaan myös nimellä Mr. Krabs, esiintyy amerikkalaisessa animaatiotelevisiosarjassa Paavo Pesusieni.

Hän teki televisiodebyyttinsä 1. toukokuuta 1999 sarjan Help Wanted -jaksossa, jonka ääninäyttelijänä on näyttelijä Clancy Brown. Stephen Hillenburg, meribiologi ja animaattori, kehitti ja rakensi hahmon.

Mr. Krabs, kuka hän on?

Hahmo Eugene Harold Krabs, jota kutsutaan myös Mr. Krabsiksi, esiintyy Nickelodeonin hitissä Paavo Pesusieni. Hän on tunnetun Krusty Krab -ravintolan omistaja. Se tunnetaan parhaiten houkuttelevan herkullisista Krabby Pattie -hampurilaisista.

Ohjelman näyttelijä tunnetaan hampurilaisbisneksen opportunistisen johtajan roolista, jossa Paavo toimii hampurilaisräpylässä. Hän on myös Pearlin, valaan, isä, jota hän jumaloi koko sydämestään.

Kuinka herra Krabs kuoli?

Oikeudenkäynnin mukaan herra Krabs löydetään kuolleena yrityksestään Paavo Pesusieni SquarePants asiakirja. Havaittiin myös viilto kurkkuun.

Kuolinsyyntutkija tuli siihen tulokseen, että metallilastalla oli haava, ja hänen ruumiinsa läheltä löydettiin samanlainen lasta. Hänen vertansa oli kaikkialla lastalla.

Hänen päänsä takaosassa oli myös merkkejä tylpäistä voimavammoista. Krusty Krabin lattia oli liukas sen päällä. Siinä oli rasvatahraa kaikkialla. Esityksen päähenkilön jalanjälki oli muiden rasvassa olevien jälkien joukossa.

MITEN HERRA KRABS KUOLI?

Herra Krabin verilätäkkö ei kuitenkaan sisältänyt hänen jalanjälkiä. Krusty Krabin kassa oli tyhjä, mutta ruokapaikassa ei näkynyt merkkejä murtamisesta. Hänen kassakaappinsa kuitenkin havaittiin olevan auki, ja myös Krabby Pattyn salainen kaava katosi.

Lue lisää: Melanie Olmstead: Yellowstone! Muistomerkit ja kuolinsyyt on kuvattu; Tarkista tästä

Haava Mr. Krabsin kynsissä alkoi nyt parantua. Se viittaa siihen, että haava tai viilto ei syntynyt murhan aikana, vaan useita viikkoja ennen.

Kuka oli herra Krabsin murhaaja?

On esitetty lukuisia syytöksiä herra Krabsin murhasta ja tavasta, jolla hän jätettiin niin kauheaan tilaan.

Yksi väitteistä viittaa Paavo Pesusieni herra Krabsin salamurhaajana. Tätä väitettä ei kuitenkaan voida ottaa nimellisarvolla.

Plankton, esityksen eri hahmo, omistaa myös Chum Bucketin. Tiettyjen hypoteesien mukaan Plankton tappoi herra Krabin.

Tutkinnan edetessä paljastettiin, että Paavo oli Mr. Krabsin työntekijä ja että vaikka sieni työskenteli siellä pitkän aikaa, jälkimmäinen ei koskaan myöntänyt hänelle palkankorotusta.

Onko Murhaajasta todisteita?

Mr. Krabin verta ja sormenjälkiä löydettiin lastasta, jolla rapu tapettiin. Vielä järkyttävämpää tässä tilanteessa on kuitenkin se, että Paavon sormenjäljet ​​olivat myös lastalla, mikä väistämättä vaikutti häneen.

Monta päivää herra Krabsin murhan jälkeen Plankton alkoi tarjota reseptejä, jotka olivat samanlaisia ​​kuin hänellä oli. Lisäksi hän palautti Paavo velan väittäen tehneensä niin anteliaisuudesta.

Kaikki nämä viitteet viittaavat heidän kahden suunnitelmaan Krabsin murhasta. Muutamat todistajat kertoivat nähneensä Paavon käyvän ruokalassa kaksi tuntia ennen kuin herra Krabs löydettiin kuolleena.

MITEN HERRA KRABS KUOLI?

Patrickin julkistaman lausunnon mukaan Paavo vieraili herra Krabsilla ruokapaikassa. Hän huomasi, että Krabs oli järkyttynyt ja sanoi, ettei hän ehkä enää koskaan myy hampurilaisia.

Lisätutkimusta tarvitaan, koska mitään merkittävää herra Krabsin murhasta ei ole vielä todistettu.

Paavo Pesusienien oikeudenkäynti

Vaikuttaa siltä, ​​että Paavo Pesusieni koe on tehtävä, joka voitaisiin antaa luokkahaasteena koulussa.

Tärkein fanien löytämä asiakirja on kaksisivuinen PDF-tiedosto, joka kuvaa herra Krabsin poismenoa ja luettelee tapaukseen liittyvät todisteet ja todistajien lausunnot.

Dokumentti vaikuttaa jo itsessään hämmentävältä ja salaperäiseltä.

Samanlainen paperi on saatavana kahdessa eri muodossa, joista toinen on 11-sivuinen PDF, jossa on laskentataulukoita ja ohjeita, joissa mainitaan erityisesti luokan jakaminen ryhmiin puolustamaan tai syyttäjänä.

Vaikuttaa siltä, ​​​​että tehtävän tarkoituksena on saada opiskelijat tarkastelemaan saatavilla olevia tietoja ja jättämään huomioimatta sen, mitä he jo tietävät Paavo-sarjasta saadakseen selville, kuka todella tappoi herra Krabin.

Kuka todella tappoi herra Krabin?

Pelissä osallistuja on vastuussa siitä, kuka tappoi Herra Krabs . Syyttäjä- ja puolustustiimit päättävät, väittävätkö, että Paavo on syytön vai syyllinen.

Mutta kun tarkastelemme tietoja itse, voimme nähdä, että on olemassa useita mahdollisia selityksiä sille, kuinka herra Krabs päätyi kuolemaan.

Vaikka tämä ei selitä tyhjää kassakaappia ja kassakonetta, on mahdollista, että liukas lattia sai hänet putoamaan ja vahingossa viiltämään kurkkuaan.

Juuri silloin Plankton, Mr. Krabsin pitkäaikainen kilpailija, joutuu vastuuseen, sillä pian herra Krabsin kuoleman jälkeen hän alkoi markkinoida hampurilaisia, jotka on valmistettu kaavalla, joka oli huomattavan samanlainen kuin tarujen Krabby Patty.

Lue lisää: Bill Paxtonin nettoarvo kuolemassa – kuinka tästä näyttelijästä tulee niin rikas?

Asiaa mutkistaakseen entisestään Plankton meni pankkiin kaksi päivää sen jälkeen, kun hän aloitti hampurilaisten myynnin ja maksoi Paavon asuntolainasta jäljellä olevan saldon.

MITEN HERRA KRABS KUOLI?

Asiakirjassa todetaan myös, että Paavo oli tyytymätön, koska hän ei koskaan saanut palkankorotusta koko hänen työskentelynsä aikana Krusty Krabissa.

Tämä nostaa esiin mahdollisuuden, että Paavo ja Plankton tekivät salaliiton varastaakseen Krabby Patty -kaavan ja että Mr. Krabsin kuolema johtui itse asiassa koko ajan liukkaalla lattialla tapahtuneesta onnettomuudesta.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR