Kuinka Dora The Explorer kuoli? Onko Show vielä olemassa?

Viihde

WPR

Teini-ikäiset ja nuoret aikuiset muistavat varmasti lapsuudestaan ​​TV-ohjelman, jossa on synkkä käänne UUDEN TikTok-villityksen mukaan.

Kun sosiaalisen verkostoitumisen käyttäjät jakavat omia reaktioitaan kysymykseen: Kuinka Dora the Explorer kuoli, monet ovat yllättyneitä ja hämmentyneitä.

Dora TikTok -hulluus koostuu tallenteista fanien reaktioista, kun he etsivät, kuinka Dora the Explorer kuoli ennen ja jälkeen. Kun he lukevat Doran lopullisen kuoleman mahdollisuuksia, heidän suunsa aukeaa laulaessaan mukana musiikin tahtiin.

28. toukokuuta 2022 TikTokin jäsen lähetti videon, jossa hän pyysi muita käyttäjiä 'kuvaamaan itsesi ennen ja jälkeen haun 'miten Dora kuoli?'

Käyttäjät lataavat johtopäätöksiään tutkittuaan Doran kuoleman olosuhteita TikTok-hulluuden jatkuessa. Selitykset vaihtelevat kuitenkin salaman osumisesta Doraan hukkumiseen sen jälkeen, kun Swiper työnsi hänet jokeen.

Lue lisää: Lana Rhoadesin vauvameemit säilyvät, vaikka isä on tuntematon!

Talia Lopes, yksi trendiin liittyneistä käyttäjistä, jakoi videon yli 500 000 seuraajalleen. Video yleistyi ja sai yli 3 miljoonaa katselukertaa.

'Kuka tämän jutun keksii?' Lue Talian kuvateksti

MITEN DORA TUTKIJA KUOLI

Yli 8 000 kommenttia tehtiin, joissa käyttäjät jakoivat kyselyn jälkeen löytämänsä ratkaisut. Salama hajosi', kirjoitti eräs käyttäjä.

Toinen henkilö kommentoi: 'Siinä sanotaan, että Swiper työnsi hänet jokeen ja Boots työnsi hänet nopeaan hiekkaan.'

Toiset olivat liian kauhuissaan suorittamaan etsintöä, koska he olivat huolissaan siitä, että se 'pilaaisi' heidän lapsuutensa.

Tiktok Trend selittää 'Kuinka Dora the Explorer kuoli'

Muutama päivä sitten ilmaus 'Kuinka Dora the Explorer kuoli' alkoi saada huomiota sivustolla, ja siitä lähtien ihmiset ovat reagoineet vastaavasti.

Käyttäjät TikTok heidät kutsutaan Googleen 'Kuinka Dora kuoli' ja vastaavat samaan osana trendiä. Useimmiten sokeat ihmiset vastaavat kysymykseen. Ihmiset ovat hämmästyneitä vastauksista, koska Dora oli osa monien ihmisten lapsuutta.

Se, että eri ihmiset ovat vastanneet eri tavalla samaan kysymykseen, on kiehtovaa. Esimerkiksi yksi ratkaisu, jonka ihmiset usein löytävät, on, että Dora oli hukkunut ja kuollut sen seurauksena.

Toinen yleinen selitys on, että salama iski häneen.

Dora, kuoliko hän todella?

Ei, Dora ei kuollut näyttelyssä. Lopulta Dora onnistuu pääsemään perille saappaidensa ja reppunsa avulla.

He päättävät illan tunnetulla kappaleella ”We did it” ja kiittävät katsojia virittämisestä. Vaikka esityksen lopputulos oli miellyttävä, eräät nettisivut ovat antaneet tarinalle pelottavan lopputuloksen.

Nämä eivät kuitenkaan pidä paikkaansa. Sarjassa Dora ei kuole ja saa onnellisen lopun suorittamalla vihdoin tehtävänsä.

Onko esitys edes olemassa?

Ei, ohjelma on ohi. Ihmiset, jotka haluavat nähdä aiemmat jaksot, voivat tehdä niin edelleen Nickelodeon Jr , jossa niitä toistetaan edelleen.

Lue lisää: Suloinen valokuva Tracee Ellis Rossista olkaimettomissa vihreissä bikineissä 4. heinäkuuta

Katsojat voivat katsoa myös vanhemmat jaksot YouTubessa samaan aikaan. Ohjelman viimeisen lähetyksen jälkeen vuonna 2019 ei kuitenkaan ole julkaistu muita jaksoja.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR