Kuinka 'Black Tom Cruise' kuoli? Fanit kunnioittivat Otis Perkinsiä sosiaalisessa mediassa!

Viihde

WPR

Black Tom Cruise, joka tunnetaan myös nimellä Otis Perkins, kuoli 24. heinäkuuta. Hänen morsiamensa vahvisti uutisen hänen kuolemastaan.

Koko uransa aikana Otis on kerännyt suuren joukon omistautuneita seuraajia. Hänen taitonsa ansaitsi hänelle jopa lempinimen 'musta Tom Cruise'. Onnettomuus tapahtui 11. heinäkuuta ja siihen osallistui sosiaalisen median tähti. Myöhemmin Otis lähetettiin ensiapuun. 24. heinäkuuta vahvistettiin traagisesti, että hän oli kuollut.

Mikä Otis Perkinsin sopimus oikein oli?

Urheilija, joka tunnettiin maastanostokyvystään, Otis oli tuttu nimi. Otiksen harjoitteluharjoituksia dokumentoitiin usein Instagramissa, jossa hänellä on yli 110 000 seuraajaa. Hän jopa rohkaisi muita omaksumaan terveellisemmän elämäntavan.

Otis ei vain julkaissut kehityksestään Instagramissa; hän teki niin myös YouTubessa. Suosittu Internet-hahmo tunnettiin aliaksella 'Black Tom Crusie'. Otis on jopa perustanut yrityksen tällä nimimerkillä. Positiivinen, sitoutunut ja voimaharjoitteluun keskittyvä elämäntapasivusto, hän antoi sille nimen BTC POWAA.

Kuinka

Otisin verkkosivusto paljastaa, että hän on taistellut painoaan lapsesta asti. Lisäksi hän oli kirjoilla erityisopetusohjelmaan oppimisvaikeuksiensa vuoksi. Mutta kun Otis liittyi koulun jalkapallojoukkueeseen yläasteella, asiat alkoivat etsiä häntä.

Seuraavaksi Otis varmisti, että hänellä oli runsaasti mahdollisuuksia osallistua urheiluun. Tämän seurauksena hän alkoi tehdä säännöllisesti retkiä kuntokeskukseen. Otisin johdonmukaiset harjoitukset vaikuttivat epäilemättä hänen ilmiömäiseen menestykseen.

Lue lisää: Billie Eilish jakaa Tiktok-videon ystäviensä kanssa Dancing On Lost Clause, Jokes T***s Falling Out!

Millä tavalla Black Tom Cruise kuoli?

Kuinka

Otis joutui auto-onnettomuuteen heinäkuun 11. päivänä. Sosiaalisessa mediassa vaikuttaja vietiin välittömästi sairaalaan, ja hänelle tehtiin selkä- ja oikea silmäleikkaus.

Otiksen avuksi on perustettu GoFundMe-sivu. Internet-sensaatio koki kuitenkin korkean lämpötilan ja keuhkovaivoja keuhkokuumeen vuoksi leikkauksen jälkeisinä päivinä. Lynn Wilson, Otisin morsian, uskoo, että hänen kehonsa hapenpuute sai hänen sydämensä pysähtymään.

Muistotilaisuuden yksityiskohdista ei ole toistaiseksi tietoa. Lynn sanoi kuitenkin paljastavansa tietoja aiheesta pian. Otiksen perhe tarvitsee tällä hetkellä tilaa.

Lue lisää: Tiktok Rizz -määritelmä ja alkuperä, kun slangi ottaa haltuunsa alustan!

Yleinen julkkis sosiaalisessa mediassa saa kunnianosoituksen faneilta

Kuultuaan uutisen Otiksen vahvistetusta kuolemasta fanit hämmästyivät epäuskosta. Verkkokommentoija kirjoitti: 'Lepää rauhassa mustalle Tom Cruiselle. Aikaisemmin, kun hän ja Larry käyttivät kaikkea sitä BS:ää saadakseen minut nostamaan, en voinut saada tarpeekseni hypetystä ja slangista. En voi uskoa kuinka kauheaa on, että sinun piti kuolla niin nuorena.

Otis 'Black Tom Cruise' Perkins, toinen sureja sanoi. Treenien aikana harjoituskumppanini ja minä matkimme usein hänen rohkaisevia huutojaan ja röyhtäilyään. Vain 39. Fitness-maailmassa on menetetty positiivinen voima.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR