Kuinka Adriana Lima on harjoitellut raskaana

Julkkis

WPR

Adriana Lima, supermalli ja pitkäaikainen kuntosalikävijä, tehostaa kuntoiluaan huolimatta siitä, että hän odottaa kolmatta lastaan.

Ylellinen personal training -kuntosali Dogpound, jossa hän on harjoitellut omistajan ja toimitusjohtajan Kirk Myersin kanssa vuosia, on nyt nimennyt Liman sijoittajaksi ja maailmanlaajuiseksi brändikumppaniksi.

Tämän seurauksena hän ja hän tekevät yhteistyötä kuntosalin kasvun ja markkinoinnin sekä oman terveytensä ja kuntonsa parissa raskauden aikana.

Kun hän on raskaana, People raportoi, että 41-vuotias on vaihtanut kunto-ohjelmansa 'jotain kevyempään' ja 'vähemmän rasittavaan', johon on historiallisesti kuulunut asioita, kuten nyrkkeily, hyppynaru, raskas nosto ja kamppailuköydet.

Mukaan Adriana Lima , hän nostaa vain 'erittäin kevyitä' painoja ylävartalollaan pysyäkseen liikkeessä.

”Vaikka hänellä on kokopäivätyö, hän jää aikaa meditaatioon, säännöllisiin kävelylenkkeihin ehkä kaksi-kolme kertaa viikossa sekä venyttelyyn.

Kuinka Adriana Lima on harjoitellut raskaana

Yksi Liman rutiinin 'avaimista' fysioterapian ohella on tämä viimeinen. Hän kertoi Peoplelle: 'Sinun on venytettävä lihaksia välttääksesi vammat. Kun olin lapsi, 'Ja se on jotain, johon en kiinnittänyt paljon huomiota.'

Liman kahdessa aikaisemmassa raskaudessa Valentina ja Sienna, 12- ja 9-vuotiaat, leimasivat pahoinvointia, nälkää ja lisääntynyttä hajuaistia, mutta tämä raskaus on ollut 'hämmästyttävä', hän sanoo.

Hän kuitenkin odottaa jo innolla pääsevänsä takaisin kuntosalille, kun hän on toipunut synnytyksestä.

Tästä syystä olen treenannut niin kauan, Lima kertoi Peoplelle. 'Tämä osa elämääni on uskomattoman tärkeä.' Olen kokeillut kaikenlaisia ​​harjoituksia, joita voit ajatella. Nyt odotan innolla paluutani.'

Hän on myös valmistautunut vauvan jälkeisen ravitsemus- ja harjoitusohjelman ansiosta, jonka hän ja Meyers keksivät. Lapsen syntymän jälkeen Lima aloittaa harjoittelun yleensä kuuden viikon kuluttua ja hänellä on harjoitusaikataulu valmiina.

Kuinka Adriana Lima on harjoitellut raskaana

Liman kuntomatkan ajan Kirk Myers on ollut olennainen osa prosessia. 'Hän oli fantastinen suunnittelemaan paikan päällä rutiineja, jotka hänen mielestään voisivat työntää minua ja kehoani hellästi', hän selitti. Vuonna 2015 Dogpound avasi ovensa yleisölle New Yorkissa.

Kun Lima tapasi Myersin kuntosalilla urheilullisessa valokuvaussessiossa, hän huomautti: 'Näet heti, kuinka inspiroiva hän on' ja 'rakkautta, jota hän tuntee auttaakseen ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa'.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: