Kristin Chenoweth uskoi, että hänen krooninen migreeninsä pakottaisi hänet jäämään eläkkeelle

Julkkis

WPR

Jatkuvien migreeninsä vuoksi Kristin Chenoweth oli lopettamassa palkitun uransa.

Schmigadoon! 53-vuotias näyttelijä myönsi PEOPLE-lehden eksklusiivisessa haastattelussa uskoneensa aiemmin, että hänen krooninen migreeninsä, jolle on ominaista vähintään 15 päänsärkypäivää kuukaudessa, pakottaisi hänet luopumaan urastaan.

Hänen mukaansa 'se oli erityisen vaikeaa 20- ja 30-vuotiaana, ja aloin ymmärtää, että minun piti olla oma asianajajani, kuten me kaikki teemme ajan kuluessa', 'Joten aloin soveltaa sitä, mistä olin tietoinen. Kokeilin kaikkia lääkärin koskaan esittämiä ehdotuksia.'

Suurin osa ei kuitenkaan Chenowethin mukaan, ja hän alkoi harkita eläkkeelle jäämistä.

Kristin Chenoweth uskoi, että hänen krooninen migreeninsä pakottaisi hänet jäämään eläkkeelle

Vaikka hänen suuria saavutuksiaan esti jatkuva migreeni, hän jatkoi työskentelyä.

Saatuaan kotiin komediasarjan parhaan naissivuosan palkinnon hänen suorituksestaan ​​Pushing Daisies -elokuvassa vuoden 2009 Emmy-gaalassa, Chenoweth muisteli jättäneensä seremonia ambulanssissa 'jyskyttävän' migreenin takia.

Hän muistelee: 'Sillä oli todella vaikutusta elämääni.' Sen vuoksi en voinut nauttia tietyistä ikimuistoisista urahetkistä.

'Muistan, että kun voitin Emmyn, menin pois lavalta ja tiedäthän, saimme kaikki paparazzikuvat ja lähdin ambulanssilla', hän muistelee.

40-vuotiaana Chenoweth oppi, että Botox krooniseen migreeniin voi olla hyödyllistä. Tuolloin hän teki yhteistyötä AbbVien kanssa heidän Center Stage for Chronic Migreen -aloitteessa.

Hän 'huomasi pian valtavan eron' hänen tekojensa jälkeen, mitä hän kuvailee 'pieniksi nipistyksiksi'.

Kristin Chenoweth uskoi, että hänen krooninen migreeninsä pakottaisi hänet jäämään eläkkeelle

Hän väittää, että tämä 'vaikutti ja muutti elämääni ja uraani'. Pystyn edelleen tekemään sitä, mitä rakastan, enkä ole joutunut jäämään eläkkeelle.

Näyttelijä korostaa terveiden elämäntapojen ylläpitämistä Botoxin lisäksi migreenin ehkäisemiseksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

'hengitysharjoituksia, rukousta, meditaatiota ja yksinäisyyttä. Minun on suoritettava nämä tehtävät. En ole iso alkoholisti swiller. Pidän suolaa silmällä, 'hän sanoi, että ryhdyn kaikkiin tarvittaviin varotoimiin sen lopettamiseksi,

Chenoweth voi jatkaa rakastamansa tekemistä elämäntapavalintojensa, Botoxin ja elämäntapansa ansiosta.

Hän sanoi: 'Haluan jatkaa sitä, mistä olen intohimoinen. ”Jotta Broadway Bootcampni menestyisi kotivaltiossani, haluan olla täällä.

Tulevassa osassa, joka tulee testaamaan minua, haluan olla läsnä. Ariana Grande on joku jota haluan ohjata. Aion osallistua tähän. Kannustaja on se, mitä haluan olla.'

Kristin Chenoweth uskoi, että hänen krooninen migreeninsä pakottaisi hänet jäämään eläkkeelle

Lisäksi, Josh Bryant , Chenworthin sulhanen ja joku, joka kuvailee itseään 'hoitajaksi', kertoo IHMISILLE, että he yrittävät ajoittaa häät sopivimpaan hetkeen.

Hän väittää: 'Minä olen ollut uskomattoman kiireinen, ja hän on ollut erittäin kiireinen. Yritämme vain keskustella ja selvittää, milloin tämä tapahtuu. Sitä sitten toteutamme.