Kristin Cavallarin treffihistoria: entiset poikaystävät ja paljon muuta

Treffit

WPR

5. tammikuuta 1987 syntynyt Kristin Elizabeth Cavallari on amerikkalainen televisiopersoona, tosi-tv-tähti, muotialan liikenainen, korusuunnittelija ja bestseller-kirjailija.

Hän sai ensimmäisen kerran mainetta vuonna 2004 näyttelijänä tunnetussa MTV:n tosi-tv-ohjelmassa Laguna Beach: The Real Orange County (2004–2006). Myöhemmin hän sai mainetta MTV:n todellisuustelevisio-ohjelmassa The Hills (2009–2010).

Lopulta hän sai oman E! Tosi-sarja, jossa näyttelee, Very Cavallari (2018–2020). Lisäksi hän esiintyi näyttelijänä elokuvissa ja televisio-ohjelmissa, kuten National Lampoon's Van Wilder: Freshman Year.

Cavallari perusti vuonna 2017 menestyvän yrityksen Uncommon Jamesin, joka myy koruja, kodintuotteita, ihonhoitotuotteita ja kosmetiikkaa.

Aikainen elämä

Cavallari oli toinen kahdesta lapsesta, joista toinen oli hänen edesmennyt vanhempi veljensä Michael Cavallari, jotka Judith Eifrig ja Dennis Cavallari saivat Denverissä Coloradossa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kristin Cavallari (@kristincavallari) jakama viesti

Hänellä on saksalaisia ​​ja italialaisia ​​syntyperää äitinsä ja isänsä kautta. Hän meni Denveristä Barringtoniin, Illinoisiin, Chicagon esikaupunkiin, äitinsä kanssa, kun hänen vanhempansa olivat eronneet.

Hän asui siellä lukion nuorempaan vuoteen asti, jolloin hän muutti Laguna Beachille, Kaliforniaan, asumaan isänsä ja veljensä kanssa. Vuonna 2005 hän sai lukion tutkintotodistuksensa Laguna Beachiltä.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Jules LeBlanc seurustelee? Youtuberin henkilökohtainen elämä

Stephen Colletti

Stephen Colletti on tullut tunnetuksi Laguna Beachin ansiosta, Kristinin kaltaisena. Vaikka näyttelijät seurustelivat jonkin aikaa, heidän suhteensa ei kestänyt kovin kauan.

kristin cavallari treffihistoria

Kun he kuvasivat televisiosarjaa, he alkoivat seurustella. Heidän kerrotaan yrittäneen kovasti pitää suhteensa yhdessä, koska he rakastivat toisiaan niin paljon. Tällä hetkellä Kristin ja Stephen ovat edelleen läheisiä ystäviä.

Talan Torriero

On ollut huhuja, että Talan Torriero ja Kristin Cavallari tuli yhteen. Nämä Laguna Beachin tähdet eivät koskaan myöntäneet julkisesti, että heillä oli romanttinen suhde.

kristin cavallari treffihistoria

Näin ollen näyttää siltä, ​​​​että he vain viihtyivät ja nauttivat toistensa seurasta.

Nick Lachey

Kristin Cavallari seurusteli laulaja Nick Lacheyn kanssa vuonna 2006, tuolloin. Tarkemmin sanottuna poikabändi 98 Degreesin vokalisti on Nick Lachey.

kristin cavallari treffihistoria

Nick ja Kristin alkoivat seurustella heti Nick ja Jessica Simpsonin eron jälkeen, vaikka he pitivät suhdettaan salassa jonkin aikaa. Lopulta he erosivat paljastuttuaan vähitellen romanssistaan.

Nick Zano

Kristin Cavallari oli huolissaan Nick Zanosta lopetettuaan suhteensa muusikkoon. Hänen roolinsa Vincenä ​​elokuvassa What I Like About You, hän on tullut tunnetummaksi. Vuonna 2006 pari alkoi seurustella.

kristin cavallari treffihistoria

Hän myös tatuoi hänen nimikirjaimet ranteeseensa osoittamaan kuinka paljon hän rakastaa häntä. Valitettavasti he erosivat vuoden tai kahden jälkeen.

Chris Evans

Kuka ei ole koskaan kuullut Chris Evansista? Kristin on myös ollut yhteydessä tähän Kapteeni Amerikka -näyttelijään. Miamissa pariskunta sovittiin.

kristin cavallari treffihistoria

Kun hänestä kysyttiin, hän myönsi, että he olivat tunteneet toisensa jonkin aikaa ja olivat ensin yhteydessä ystävän kautta. Hän mainitsi myös, että hän ja Chris tulevat hyvin toimeen.

Michael Medina

No, romanssi Kristin Cavallarin kanssa on ollut melkoisen salassapidon peitossa. Aiemmin Miguel Medina oli MTV-kanavan kameramies.

kristin cavallari treffihistoria

Heidän suhteensa, joka alkoi vuonna 2010, oli jokseenkin ohikiitävä.

Jay Cutler

Tämä oli sentään sitoutunut suhde. Entinen tunnettu jalkapalloilija Jay Cutler vietti suurimman osan urastaan ​​Chicago Bearsissa. Rooliinsa viitaten hän oli pelinrakentaja.

kristin cavallari treffihistoria

Kristin ja Jay menivät naimisiin vuonna 2013 kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Aluksi heidän suhteensa näytti sujuvan melko sujuvasti. Seitsemän vuoden avioliiton jälkeen he kuitenkin erosivat huhtikuussa 2020 ja syyttivät toisiaan uskottomuudesta.

Jeff Dye

Hän on koomikko, jota Kristin Cavallari nähtiin suutelevan heidän ollessaan ulkona Chicagossa. Se oli marraskuussa 2020, ja heidän romanssinsa tuntui tällä hetkellä erityisen intohimoiselta ja kuumalta.

kristin cavallari treffihistoria

Tämä merkitsi heille, että heidän yhteytensä oli vain 'satunnaista'. He matkustivat Meksikoon myös saman vuoden joulukuussa.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Phoebe Bridgers seurustelee? Menivätkö Paul Mescal ja Phoebe Bridgers kihloihin 2 vuoden seurustelun jälkeen?

Chase Rice

Kristin Cavallari seurusteli kantrilaulaja Chase Ricen kanssa viime vuoden elokuussa. Hän myönsi seurustelemaan hänen kanssaan 'yleisessä mielessä'.

kristin cavallari treffihistoria

Hän mainitsi myös, kuinka hauskaa heillä oli yhdessä ja että kumpikaan ei ottanut mitään vakavasti. Se julkaistiin lokakuussa, mikä vahvisti sen tosiasian, että hän oli tuolloin naimaton.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR