Kris Jennerin ja Corey Gamblen suhteen tila: Onko vielä pari?

Julkkis

WPR

Siitä lähtien, kun he aloittivat seurustelun vuonna 2014, Kris Jennerillä ja Corey Gamblella on ollut katkeamaton suhde. Mutta seurustelevatko Kris ja Corey edelleen?

Vaikka Corey ei osallistu Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin häihin Italiassa 22. toukokuuta 2022, vaikuttaa siltä, ​​että Kris ja Corey ovat edelleen rakastuneita. Omalle eurooppalaiselle lomalleen pariskunta lähti Amalfin rannikolta.

“Kaunis viikko purjehtiessa Amalfin rannikolla @:n kanssa coreygamble ”, Kris kirjoitti kuvan otsikkoon, jossa he olivat veneessä, molemmilla kukkakuvioita.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kris Jennerin (@krisjenner) jakama viesti

14. helmikuuta 2022 Kourtney järjesti ystävänpäiväjuhlat ystävilleen Lori Loughlinille, Kym Douglasille ja varakkaalle Tammy Hughes Gustavsonille kotonaan, jossa he kaikki hymyilivät. Kun tytöt ottivat yhdessä Instagram-selfien, Corey havaittiin hymyilemässä Krisin vasemman olkapään takana.

Yhdessä vaiheessa äitimies ihmetteli ääneen, miksi hän ja Corey eivät olleet solmineet häitä tähän mennessä. 'Tiedätkö, olen tehnyt sen kahdesti, ja se ei toiminut niin hyvin', Kris Jenner tunnusti avioliitosta Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa vuonna 2017.

Tämän seurauksena minulla ei ole aavistustakaan. Kuka tietää… Goldielta [Hawn] ja Kurt [Russell] aion… ”Tiedätkö, minä yksinkertaisesti uskon, että niin kauan kuin kaikki menee niin sujuvasti, miksi vaivautua?” 13. lokakuuta 2013 Kris ja Caitlyn Jenner, hänen avioliittonsa 22 vuotta, ilmoitti erostaan ​​vuotta ennen kuin hän alkoi seurustella Coreyn kanssa.

Kris Jennerin ja Corey Gamblen suhteen tila: Onko vielä pari?

WSJ Magazinen haastattelussa maaliskuussa 2021 entinen KUWTK-tähti puhui pitkäaikaisesta suhteestaan ​​Coreyn kanssa. 'Hän on paras mies, ja hän on vain uskomaton tukijärjestelmä minulle', Kris sanoi.

Hänen tyttärensä Kylie Jenner on saanut monia kohteliaisuuksia äitinsä uudesta kumppanista. Rakastan Coreyta', sanoin. Eräässä KUWTK:n jaksossa Kylie Cosmeticsin luoja sanoi: 'Mielestäni hän on fantastinen henkilö, mielestäni hän kohtelee äitiäni hämmästyttävästi.' Lisäksi hän on auttanut minua neuvottelemaan elämäni läpi, ja arvostan suuresti hänen ohjaustaan. Yksinkertaisesti sanottuna 'Hän on aina ollut kiltti mies.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Corey juhli Kris Jennerin 66-vuotissyntymäpäivää marraskuussa 2021 julkaisemassaan Instagram-postauksessa, jossa hän puhkaisi heidän edessään 'rakkauden vuosikymmeniä'. “Hyvää syntymäpäivää ihana kuningattareni!!” hän kirjoitti valokuvakarusellin viereen heidän loistokkaimmista treffi-iltoistaan. Ihailen sinua, kultaseni. Onnittelut Kris Jennerille, maailman parhaalle äidille, monien vuosien rakkaudesta ja terveydestä.

Vieritä alas ja koe Krisin ja Gamblen romanssi:

lokakuuta 2014

Kris Jennerin ja Corey Gamblen suhteen tila: Onko vielä pari?

Pari herätti deittailuhuhuja havaittuaan intiimillä illallisella.

lokakuuta 2019

Kris Jennerin ja Corey Gamblen suhteen tila: Onko vielä pari?

Yksinomaan kertoma lähdeMeilleettä parilla 'menee loistavasti', ja lisäsi: 'Corey on todella rakastunut ja pakkomielle Krisiin. Hän yrittää aina tehdä hänet onnelliseksi ja tukea häntä.'

toukokuu 2022

Kris Jennerin ja Corey Gamblen suhteen tila: Onko vielä pari?

Mainitsemalla Jacqueline Kennedy Onassisin inspiraationsa Oscar de la Renta -elokuvassa Jenner käveli punaisella matolla Gamblen kanssa ennen tyttäriensä saapumista Met-gaalaan.

Kesäkuu 2022

Kris Jennerin ja Corey Gamblen suhteen tila: Onko vielä pari?

Jakson aikanaKardashians, Jenner huokaisi poikaystävästään. 'Hän on ollut niin mahtava muuttaa taloon, koska hän todella hoitaa kaiken', hän kertoi Khloé Kardashianille. 'Rakastan sitä puolta hänessä, koska hän on aina todella suojaava.'

Liikenainen vahvisti myös, ettei hän mennyt 'salanaimisiin', vitsaillen: 'Luuletko, että menisin naimisiin enkä järjestäisi isoja persebileitä?'