Kourtney Kardashian Travis Barkerin puolella, kun hänet kuljetetaan hätäapuun sairaalaan

Julkkis

WPR

Viimeisen puolentoista viikon aikana Travis ei ole ollut paljon sosiaalisessa mediassa. Kesäkuun 22. päivänä hän jakoi Instagram-kuvan, jossa hän halailee pentua, jossa oli huomautus: 'Pidän koirista enemmän kuin ihmisistä...' Hän ei ollut julkaissut mitään Instagram Stories -tililleen ensimmäisten 24 tunnin aikana.

Khloé Kardashianin 38. syntymäpäivän illallisella 27. kesäkuuta, iltana ennen kuin Blink-182-rumpali Travis Isaak joutui sairaalaan, Kourtney ja Travis eivät raporttien mukaan näyttäneet olevan paikalla. Ei ollut merkkiäkään Travis tai Kourtney sosiaalisessa mediassa koko juhlan ajan; heidän sisarensa Kim Kardashian ja muut perheenjäsenet latasivat Instagram Stories -videoita tilaisuudesta, mukaan lukien heidän äitinsä Kris Jennerin pirteän maljan syntymäpäivätytölle.

Aiemmin tänä vuonna Kourtney paljasti hänestä poosh.com verkkosivustolla, jonka hän oli testannut COVID-19-positiivisen toisen kerran, mutta on nyt toipunut. Kokemustensa seurauksena viruksesta hän pystyi antamaan neuvoja muille lukijoille. Mukana oli myös eteerisiä öljyjä, vitamiineja ja nesteytystä.

Sidottuaan solmun Portofinossa Italiassa 22. toukokuuta Travis ja Kourtney juhlivat juuri kuukauden hääpäiväänsä. He vaihtoivat häävalaansa sukulaisten ja ystävien edessä historiallisessa Castello Brownissa.

Vieraidensa palattua kotiin vastanainut viettivät Italiassa pidemmän häämatkan ennen kuin matkustivat takaisin Yhdysvaltoihin 27. toukokuuta. Kourtney muokkasi Instagram-bioonsa vastaamaan uutta nimeään, Kourtney Kardashian Barker , heidän avioliittonsa jälkeen, mutta ei tiedetä, onko hän virallisesti vaihtanut nimeään.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: