Kourtney Kardashian ja Travis Barker rikkovat hiljaisuutensa rumpalin sairaalahoidon jälkeen 'vakavan, hengenvaarallisen haimatulehduksen' vuoksi

Julkkis

WPR

Vastauksena Blink-182-rumpalin sairaalahoitoon Travis Barker ja Kourtney Kardashian vihdoin puhuvat.

Barker, 46, julkaisi lauantaina 2. heinäkuuta Instagram Storyn kautta lausunnon, jossa lukee: 'Kävin endoskopiassa maanantaina, olo oli mahtava.'

Koin kuitenkin valtavaa epämukavuutta illallisen jälkeen ja olen ollut sairaalassa siitä lähtien.

Tärkeä haiman tyhjennysputki loukkaantui vakavasti, kun endoskopian aikana poistettu pieni polyyppi sijaitsi erittäin herkässä paikassa, jota yleensä käsittelevät asiantuntijat. Haimatulehdus olisi voinut olla kohtalokas tämän seurauksena.

Loppupuheenvuorossaan DTA Recordsin luoja sanoi: 'Olen niin hyvin, hyvin kiitollinen, että intensiivisen hoidon jälkeen voin tällä hetkellä huomattavasti paremmin.'

Myöhemmässä Instagram Storyssa Kardashian, 43, toimitti oman viestinsä. Voi kuinka myrskyinen ja pelottava viikko tämä on ollut.

Travis Barker Kourtney Kardashian rikkoi hiljaisuuden sairaalahoidosta

Joskus sivuutamme kuinka nopeasti terveytemme voi muuttua, vaikka se on kaikki kaikessa. Hän kirjoitti tämän lauantaina. Travisille ja minulle molemmille tehtiin endoskopia, ja Travis sai vakavan, ehkä kuolemaan johtavan haimatulehduksen.

Pooshin luoja ilmaisi kiitollisuutensa faneilleen heidän saamastaan ​​tuesta. 'Olen niin kiitollinen Jumalalle mieheni parantamisesta, kaikista rukouksistanne hänen ja meidän puolestamme sekä valtavan ystävällisestä ja tukevasta vastauksesta', hän jatkoi.

'Kun pidin niin erinomaista huolta puolisostani ja minusta vierailumme aikana', Kardashian lopetti ylistäen hoitohenkilökuntaansa.

Tiistaina 28. kesäkuuta Barker kuljetettiin hätätilanteessa Cedars-Sinai Medical Centeriin Los Angelesiin.

Taiteilija ja hänen vaimonsa, Kourtney Kardashian , vieraili alun perin West Hillsin sairaalassa aiemmin päivällä hoitamaan haimatulehdustaan, mutta heitä neuvottiin hakemaan korkeampaa hoitotasoa.

Tämän seurauksena 'What's My Age Again' -laulaja lähetettiin ambulanssilla Cedars-Sinaihin. Heti hänen takanaan Kardashian seurasi.

Travis Barker Kourtney Kardashian rikkoi hiljaisuuden sairaalahoidosta

Kuitenkin tunteja ennen sairaalaan ottamista Barker lähetti salaperäisen twiitin Twitterissä. Hän kirjoitti tällä hetkellä: 'Jumala varjelkoon minua.' Oman Instagram Storyn kautta Alabama, hänen 16-vuotias tyttärensä, näytti myös kommentoivan asiaa.

Tiistaina hän pyysi rukousten lähettämistä.

Rakkauden ja rentoutumisen kesä oli juuri alkanut Barkerille, joka asuu entisen vaimonsa kanssa Shanna Moakler ja hänellä on kolme lasta: Alabama, Landon, 18, ja Atiana, 23.

Hän ja Kardashian vihittiin kolmessa erillisessä seremoniassa, ja Italiassa järjestettiin upeat juhlat iloisten tapahtumien päätteeksi. Sosiaalisessa mediassa, Travis Barker ja Kardashian-perheet julkaisivat kuvia hienosta tilaisuudesta.

Pari, joka kihlautui lokakuussa 2021 alle vuoden seurustelun jälkeen, mutta vuosikymmenien ystävyyden jälkeen, on myös seurannut romanssiaan – ja jatkuvaa PDA:taan – The Kardashiansin ensimmäisellä kaudella.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Tosi-show on kertonut heidän suhteensa kaikista puolista, mukaan lukien pariskunnan kokemukset IVF:stä. Mason, 12, Reign, 7, ja Penelope, 9, ovat Keeping Up With the Kardashians -alunan ja hänen entisen aviomiehensä lapsia. Scott Disick .

Travis Barker Kourtney Kardashian rikkoi hiljaisuuden sairaalahoidosta

Kardashian sanoi tosi-tv:n jaksossa 19. toukokuuta: 'Travis ja minä yksinkertaisesti pysymme hetkessä ja teemme asiat, jotka meidän on tehtävä. ”Hyvät uutiset ja pieni optimismi ovat tervetulleita. Vaikka ihailemme sitä, odotamme vain muutamia viimeisiä lauseita.

Sekaperheelle on ollut tärkeää, että vanhemmilla on läheinen suhde sekä omiin lapsiin että toistensa lapsiin. Lasten väliset siteet auttoivat heitä tuntemaan toisensa alussa.

Tammikuussa 2021 lähde paljasti yksinomaan Us Weeklylle, että Kravis ja pari saivat ystäviä asuessaan samalla alueella ja seurustelivat usein. Lastensa välisen siteen vuoksi Kourtney ja Travis viettivät paljon aikaa yhdessä.