Konosuba kausi 3: Arvioitu julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Anime

WPR

Konosuba-anime esitettiin alun perin vuonna 2016, ja Studio Deen teki erinomaista työtä kahdella ensimmäisellä tuotantokaudella. Yhteisölle annettiin myös animeelokuva KonoSuba: God’s Blessing on This Wonderful World!. Crimson Legend julkaistaan ​​vuonna 2019. Heinäkuussa 2021 tekijät ilmoittivat uudesta animesarjasta, joka keskittyy Konosubaan.

Tuolloin animaatiostudiosta ei kuitenkaan ollut saatavilla tietoa. Sen lisäksi meillä ei ollut aavistustakaan, olisiko tuleva projekti sarjan paljon odotettu kausi 3 vai erillinen. Meillä on siis vihdoinkin selvyyttä asiaan.

Julkaisupäivä

Konosuba kausi 3

28. toukokuuta 2022, Konosuba animesarjan Twitter-tili paljasti, että kausi 3 julkaistaan. Studio Deen toisaalta ei työskentele tulevalla kaudella; Sen sijaan Studio Drive hallitsee.

Konosuballa on tuotantostudion mukaan spin-off-sarja nimeltä 'Konosuba: An Explosion on This Wonderful World'. Se näyttää olevan sama animetuotanto, jota kiusattiin vuonna 2021. Konosuban ystäville tämä päivä on ollut täynnä upeita yllätyksiä. Lähes kolmen vuoden tauon jälkeen animesarja palaa ei yhdellä, vaan kahdella uudella projektilla.

Tästä huolimatta emme vieläkään tiedä, milloin kolmas tuotantokausi julkaistaan. Uuden kauden pitäisi olla tuotannossa vähintään 8-10 kuukautta, koska se oli äskettäin vihreä valo. Tämän seurauksena Konosuban kausi 3 saattaa palata näytöillemme vuonna 2023.

Lue myös: Blue Lock Anime Julkaisupäivä, hahmot ja traileri: uusin päivitys 2022

Mitä Konosuba-kaudella 3 tapahtuu?

”KonoSuban” 3. tuotantokautta ei ole vielä virallisesti kuvattu, mutta sarjaa inspiroineiden kevyiden romaanien perusteella voimme tehdä valistuneita arvauksia siitä, mitä voisi tapahtua. ”KonoSuba” on toistaiseksi pysynyt uskollisena kevyille romaaneille.

'KonoSuban' anime tarjoaa laajan valikoiman tarinanäkökohtia kevyen romaanisarjan 17 osan ansiosta. ”KonoSuba” käytti ensimmäisellä kaudella kevyen kirjasarjan kahta ensimmäistä osaa, sitten toisella kaudella saman kevyen romaanisarjan kolmatta ja neljättä osaa.

Konosuba kausi 3

Lisäksi elokuva näytti olevan jatkoa kahdelle edelliselle tuotantokaudelle, koska se perustui osaan 5.

Meguminin maassa Sylvia, Demonikuninkaan kenraali, kohtaa ryhmän.

Kazuma pystyi voittamaan Sylvian huolimatta hänen kyvystään sulautua kahden muun kenraalin kanssa ja saada vieläkin uhkaavampi muoto.

Tulevan kauden kerrotaan perustuvan kevyen romaanin osaan 6, joka seuraa Kazumaa ja hänen ryhmäänsä heidän tapaamassa Kruunun voitettuaan Demonikuninkaan.

Huolimatta siitä, että tapaaminen kuninkaallisten kanssa menee huonosti, Kazuma pystyy pitämään tauon ystävistään.

Lisäksi Kazuman ja Meguminin kasvava romanssi on näkyvästi esillä läpi elokuvan. Tämän seurauksena ohjelman kausi 3 sisältää melkein todennäköisesti syvemmän sukelluksen tähän aiheeseen.

Lue myös: Vuokraa tyttöystävä kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Hahmot ja näyttelijät

Merkki Ääninäyttelijä
Kazuma Kesäkuu Fukushima
AquaSora Amamiya
MeguminRie Takahashi
PimeysAi Kayano
WizYui Horie
KutinaAki Toyosaki

Traileri