Konekivääri konserttissaan Kelly menettää malttinsa ja murskaa kitaransa.

Julkkis

WPR

Machine Gun Kelly esiintyi loppuunmyytylle yleisölle tiistaina Madison Square Gardenissa, kun miehistön jäsen näki hänen huutavan ja hakkaavan kitaraa. Esityksensä päätteeksi New Yorkissa hän ryntäsi lavalta ja lähestyi miespuolista työntekijää.

True Rock-Star -tyyliin M.G.K. Murskasi kitaran lavalla

Konekivääri konserttissaan Kelly menettää malttinsa ja murskaa kitaransa.

Toinen miehistön jäsen onnistui nappaamaan 32-vuotiaan Kellyn, joka huusi lyhyen matkan päästä ja jolla oli vaaleanpunaiset hiukset. M.G.K. palasi lavalle ja soitti kitaraansa kuin rocktähti. Hänen bändinsä viihdytti yleisöä tällä välin.

Catchin esityksen jälkeen hän murskasi samppanjahuilun päätään vasten yrittäessään matkia Tommy Lee . Räppäriksi muuttunut rokkari löi itsensä niin lujasti fanien täyttämän juhlan aikana, että hän rikkoi lasin ja alkoi verta.

'En välitä, kaveri. 'Ja silloin asiat muuttuivat', hän sanoi keskiviikkona Instagram-tarinaansa puhuen mikrofoniin. Myöhemmin toisessa videossa hän lauloi hittikappaleensa 'My Ex's Best Friend' yleisön edessä vielä verenvuotoa käyttäen tunnuslauseella 'F-k it'.

MGK:n kitara meni rikki hänen viimeisen kappaleensa aikana MSG:ssä, ja hän yritti antaa tekniikalleen merkin 1000 kertaa saadakseen toisen – mutta hän ei vain tehnyt sitä, joten MGK sanoi 'I'm gonna kill you', meni pois lavalta huutamaan. häneen (oletan) ja palasi tuhoamaan kitaran. Villit kohtaukset.

- Robbie Fox (@RobbieBarstool) 29. kesäkuuta 2022

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Dokumentaarinen materiaali näyttää hänen melkein tappavan itsensä

Uudessa Hulu-dokumentissaan 'Life in Pink' Kelly keskustelee siitä, kuinka hän menetettyään isänsä melkein tappoi itsensä puhuessaan Megan TUSENin kanssa puhelimessa.

'En lähtisi huoneestani, ja siellä oli todella, todella, todella pimeää. Aloin kokea tätä uskomattoman outoa pelkoa, kun Megan matkusti Bulgariaan kuvaamaan elokuvaa. Kuten, minulla oli jatkuvasti vainoharhainen tunne, että minut tapetaan', MGK huomautti.

Megane oli henkilö, jolle soitin ensimmäisenä. Kun et ollut paikalla minua varten, juoksin huoneeseeni ja aloin paniikkiin. Mies, tartuin haulikkoon ja heitin sen sinua kohti. Kun huudan puhelimeen, tuntuu kuin pitäisin piippua suussani.

Haulikkoni on viritetty ja luoti ampuu ylöspäin, mutta kuori juuttuu piippuun. Megan ei sano mitään.

Siinä vaiheessa Kelly ymmärsi, että hänen täytyi olla tekemisissä tulevan vaimonsa ja 12-vuotiaan tyttärensä Casien kanssa. Minun täytyy lopettaa huumeet tällä kertaa, hän huomautti, täsmentämättä, käyttikö hän huumeita tapahtumahetkellä.

Mikä teki M.G.K. kuuluisa?

Konekivääri konserttissaan Kelly menettää malttinsa ja murskaa kitaransa.

Colson Baker tunnetaan paremmin taiteilijanimenä Machine Gun Kelly. Hänen lavanimensä, ' Konekivääri-Kelly ”, on näytelmä legendaarisen rikollisen George Barnesin nimestä, ja se viittaa hänen salamannopeaan lyyriseen esitystään. Kelly, joka syntyi Houstonissa, Texasissa, muutti paljon, kunnes asettui vuonna 2005 Clevelandiin, paikkaan, johon hän läheisimmin samaistuu.

Hänellä on levysopimukset Interscope Recordsin ja Bad Boy Recordsin kanssa. Hänen neljä ensimmäistä mixtappiaan olivat Stamp Of Approval (2006), Homecoming (2008), 100 Words and Running (2010) ja Lace Up (2010).