Konekivääri Kelly selittää, miksi hän löi samppanjalasin päähänsä konsertin jälkeen

Julkkis

WPR

Machine Gun Kelly ei pelkää likaista käsiään.

32-vuotias räppäri esiintyi myöhään illalla Seth Meyersin kanssa keskiviikkona ja selitti, miksi hän löi samppanjalasia otsaansa edellisenä päivänä. Hänen Mainstream Sellout Tour -tapahtumansa Madison Square Gardenissa New Yorkissa tiistai-iltana päättyi kiistaan.

48-vuotias laulaja kysyi juontajalta: 'Sinä kun kolkutat samppanjalasia haarukalla kiinnittääksesi ihmisten huomion.' Toisin sanoen: 'Minulla ei ollut haarukkaa, joten napsautin sitä kallossani', kuten:

'Näin he kutsuvat sitä lääketieteessä ja pyytävät sitä.' Hän vitsaili, kun yleisö nauroi äänekkäästi hänen huumorintajulleen.

Haastattelussa 'gfy'-laulaja selitti myös, miksi hän tunsi olevansa niin pakko soittaa legendaarisella areenalla.

”New York Citystä tuli ensimmäinen kappaleeni. ”Olin ensimmäinen räppäri, joka voitti Amateur Nightin Apollo-teatterissa Harlemissa 45 dollarilla, enkä koskaan lunastanut sitä, vaan pidin aina sen. ”MGK jatkoi. Hän sanoi: 'Ainoa asia, jonka sanoin koko päivän, oli: 'Olemme puutarhassa, olemme puutarhassa!'

Katso tämä postaus Instagramissa

Blonde Donin (@machinegunkelly) jakama viesti

Tiistai-iltana muusikko (syntynyt Colson Baker) löi samppanjalasin kalloaan vasten ja lauloi 'My Ex's Best Friend', kun veri valui hänen kasvoilleen konsertin jälkeisissä jälkijuhlissa, raportoi New York Times.

NSC voidaan nähdä antamassa lausunnon ennen julistamista yleisölle: 'En anna s--' ja sitten iskevän lasin kasvojaan vasten yleisön huutojen keskellä.

Konekivääri Kelly selittää, miksi hän löi samppanjalasin päähänsä konsertin jälkeen

'Ja tämä on silloin, kun kaikki alkoi muuttua...' Videon tekstitti MGK.

Kun Megan Fox , Avril LaVigne ja Mod Sun olivat yleisössä hänen esityksessään 'My Ex's Best Friend' Instagramissa, MGK piti kädessään veristä pyyhettä ja joku tarjosi hänelle puhtaan hänen laulaessaan. Viestin otsikko totesi yksinkertaisesti: 'f-- se. '

Myöhemmin esiintyjä käveli ulos kokoontumisesta kasvojensa päälle levitettynä kuivuneen veren ja vaaleanpunaisen puvun kanssa.

Life in Pink, uusi Hulun dokumentti ”Papercutsin” laulajasta, julkaistiin aiemmin tällä viikolla ja antaa faneille intiimin käsityksen hänen henkilökohtaisesta elämästään.

Konekivääri Kelly selittää, miksi hän löi samppanjalasin päähänsä konsertin jälkeen

Kun MGK:n isä kuoli vuonna 2020, hän alkoi vajota syvään masennukseen, joka kesti useita vuosia.

'Päästäkseni eroon kaikesta, lensin isäni kotiin. Olen iloinen, että tein. Minulle sattui äskettäin outo kohtaaminen naapurin kanssa, joka kertoi minulle asioita, joita en halunnut kuulla; ”Hänen isänsä kuoli Hotel Diablo -levynsä julkaisun vuosipäivänä, jonka hän muistelee tekemässään elokuvassa.

– Vielä ahdistavampaa oli se, etten päässyt minkäänlaiseen ratkaisuun sen kanssa. Kun tunnit kuluivat ja kieltäydyin poistumasta huoneestani, huone alkoi hämärtyä.'

Hänen sanoin: ”Kun Megan ei ollut kuvaamassa pitkää elokuvaa Bulgariassa, aloin kokea voimakasta vainoharhaisuutta. Vainoharhainen, että joku tulisi ja tappaisi minut minä hetkenä hyvänsä. Se oli yksi niistä päivistä, jolloin vain napsautin.'

Hänen sanoin: 'Soitin Meganille ja sanoin: 'Et ole täällä minua varten'. 'Olen huoneessani ja huudan puhelimessa ja minulla on haulikkopiippu suussani. Kun luoti nousee, kuori juuttuu kiinni. Megan on ollut täysin hiljaa.

Taiteilija sanoo, että pelottava kokemus muutti hänen elämänsä. Hän tajusi, että jokin ei ollut aivan oikein siinä, miten hän tunsi sen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Hänen 36-vuotias näyttelijä morsiamensa vaikuttaa häneen myönteisesti dokumentissa.

'Meganista tuli minulle kuin aurinko - kuin se, jonka ympärillä pyörin ja joka antaa minulle elämän ja jonka kaltainen auttaa minua kasvamaan', hän selitti. ”Se on kuin kaikki sadut, joista et ole koskaan kuullut koulussa tai joita ei koskaan opetettu. Aivan kuten kemiamme on poissa tästä maailmasta. Minusta tuntuu, että olen tuntenut hänet lukemattomista aiemmista elämistä.'