Kloe Kardashian ennen ja jälkeen: Hän on muuttunut niin paljon vuosien aikana!

Julkkis

WPR

Khloé Alexandra Kardashian (s. 27. kesäkuuta 1984) on malli ja seuralainen Yhdysvalloista. Hän on esiintynyt tosi-tv-ohjelmassa Keeping Up with the Kardashians perheensä kanssa vuodesta 2007. Kourtney ja Khloé Take Miami (2009–2013) sekä Kourtney ja Khloé Take The Hamptons (2014–2015) olivat alkuperäisen ohjelman sivuja.

Kardashian oli naimisissa koripalloilija Lamar Odomin kanssa syyskuusta 2009 lokakuuhun 2016. Khloé & Lamar (2011–2012) oli heidän oma tosi-tv-ohjelmansa. Kardashian esiintyi The Celebrity Apprentice -sarjan toisella tuotantokaudella vuonna 2009 ja sijoittui 10. sijalle 16 ehdokkaan joukossa, ja Donald Trump erotti hänet. Vuonna 2012 hän ja näyttelijä Mario Lopez isännöivät X Factorin toista tuotantokautta Yhdysvalloissa.

Sisarustensa Kourtneyn ja Kimin kanssa Kardashian on mukana vähittäiskaupassa ja muotiteollisuudessa. Heillä on useita vaatelinjoja ja tuoksuja sekä kirja Kardashian Konfidential, joka julkaistiin vuonna 2010. Heillä oli oma reality-show, Dash Dolls, joka esitettiin lyhyen aikaa (2015).

Kloe Kardashian Ennen ja jälkeen

Cocktails with Khloé debytoi vuonna 2016 Kardashianin omana keskustelushowna. Revenge Body, terveys- ja kuntodokumenttisarja, jonka hän loi yhdessä Khloé Kardashianin kanssa, näytteli ja on tuottanut hänen.

Khloé Kardashian on todellinen muutosagentti. E! persoonallisuus on käynyt läpi merkittävän fyysisen muutoksen vuosien varrella, ja se on noussut todella kauniiksi perhoseksi.

En tarkoita, etteikö hän olisi aluksi kaunis – mutta et voi kieltää, että on hauskaa katsoa taaksepäin ja nähdä jonkun, joka on kuin KoKon nöyrä alku. Kuvien näkeminen hänestä silloin ja nyt osoittaa, kuinka paljon hän on muuttunut. Hänen nousunsa kuuluisuuteen alkoi hänen perheensä todellisuusohjelmasta Keeping Up With the Kardashians vuonna 2007.

Kloe Kardashian Ennen ja jälkeen

Khloé anna maailman seurata hänen kehittymisvuosiaan Los Angelesin seuralaisena mukavasti omasta kodistaan ​​yhdessä sisarusten Kim ja Kourtney Kardashianin kanssa, joita seurasivat myöhemmin nuoremmat sisarukset Kendall ja Kylie Jenner . Ohjelma on edelleen suosittu tänään, ja se on kertonut joitain yrittäjän omituisimpia ylä- ja alamäkiä. Hänen avioliittonsa Lamar Odomin kanssa vuonna 2009 sekä hänen avioeronsa hänestä vuonna 2013 dokumentoitiin molemmat ohjelmassa.

Lue myös: Natalie Portmanin kehonmuutos Thor: Natalie Portman esittelee uusia lihaksia Marvel-sarjan valokuvissa

Kauden 14 ja 15 aikana Khlon seuraava merkittävä suhde oli sarjan tärkeä juonikohta. Good American perustaja alkoi seurustella koripalloilijan kanssa Tristan Thompson kesällä 2016, ja pari esiintyi ensimmäisen kerran julkisuudessa parina syyskuussa Flo Ridan syntymäpäiväjuhlissa LIV-yökerhossa Miamissa.

Kloe Kardashian Ennen ja jälkeen

Joulukuussa 2017 hän ilmoitti raskaudestaan ​​ja kutsui sitä 'suurin unelmansa täyttymykseksi'. Kun Khloé oli yhdeksännellä kuukaudella raskaana, Tristan jäi kiinni suutelemasta toista naista klubilla huhtikuussa 2018. Videot, joissa hän suuteli kahta muuta naista vesipiippuloungessa lokakuussa 2017, julkaistiin samana päivänä.

True Thompson, heidän tyttärensä, syntyi vain muutama päivä sen jälkeen, kun huijaussyytökset julkistettiin. Kun skandaalin kuvamateriaali esitettiin KUWTK:ssa marraskuussa 2018, vanhemmat joutuivat kokemaan skandaalin uudelleen. Pari erosi helmikuussa 2019 sen jälkeen, kun urheilija alkoi seurustella Kylien entisen parhaan ystävän Jordyn Woodsin kanssa.

Lue myös: Johnny Deppin muuttuminen tähän rooliin vei häneltä 22 tuntia

Revenge Body -isäntä on jättänyt erimielisyytensä Tristanin kanssa taakseen ja haluaa nyt olla äiti. Sisäpiiriläinen kertoi Life & Stylelle yksinomaan, että hänen taaperonsa 'saa hänet haluamaan olla parempi ihminen'. 'Totta on epäilemättä parasta, mitä Khloélle on koskaan tapahtunut.'

Kloe Kardashian Ennen ja jälkeen