Kirsten Dunst menee naimisiin Jesse Plemonsin, hänen pitkäaikaisen poikaystävänsä Jamaikalla

Julkkis

WPR

Kuuden vuoden yhdessäolon jälkeen Kirsten Dunst ja Jesse Plemons, hänen pitkäaikainen poikaystävänsä ja hänen kahden lapsensa isä ovat vihdoin sinetöineet häät.

Page Six on saanut tietää luotettavasta lähteestä, että pariskunta vannoi viime viikonloppuna Jamaikan ylellisessä asunnossa GoldenEye lomakeskus Ocho Riosissa.

'Voin vain vahvistaa, että he menivät naimisiin', Dunstin edustaja vahvistaa meille. 'Lisätietoja ei anneta.'

Trooppisen ympäristön tiedetään inspiroivan luovia ihmisiä. He kirjoittivat James Bond -romaaninsa siellä ja Sting kirjoitti 'Every Breath You Take' täällä.

Kirsten Dunst menee naimisiin Jesse Plemonsin, hänen pitkäaikaisen poikaystävänsä Jamaikalla

He tapasivat alun perin FX-sarjan ”Fargo” kuvauksissa vuonna 2015, kun he näyttelivät avioparia.

Mutta he alkoivat seurustella vasta 2016 sen jälkeen, kun Dunst oli eronnut entisestä poikaystävästään Garrett Hedlundista.

Page Six sai tietää yksinomaan tammikuussa 2017, että pari kihlautui Golden Globes -viikonloppuna.

'Friday Night Lights' -kauneuteensa hän synnytti pojan Enniksen keväällä 2018 ja pojan James Robert seuraava vuosi.

The Power of the Dog -elokuvassa vastanaimina molemmat näyttelijät olivat Oscar-ehdokkaita roolistaan ​​aiemmin tänä vuonna.

He 'kutsuvat toisiaan aviomieheksi ja vaimoksi', Dunst kertoi LA Timesille helmikuussa, vaikka heidän häitä oli lykätty COVID-19-epidemian ja toisen lapsen synnyttämisen vuoksi.

Kirsten Dunst menee naimisiin Jesse Plemonsin, hänen pitkäaikaisen poikaystävänsä Jamaikalla

'Meidän täytyy mennä naimisiin nyt', Dunst lisäsi. 'Se on absurdia. Emme ole suunnitelleet häitä, koska meillä ei ole ollut aikaa. En halunnut mennä naimisiin, tulla raskaaksi ja sitten juhlia enkä pystynyt nauttimaan kaikkien kanssa.'

Plemons muistelee tapaavani Dunstin ensimmäistä kertaa Hollywood Walk of Fame -seremoniassa elokuussa 2019 sanomalla: ”Välittömästi, ilman liikaa sanoja, katsoin häntä silmiin ja näin sen ihanan, suloisen, vartioimattoman ja kutsuvan ihmisen. On.'

New York Timesin raportin mukaan Dunst tapasi Plemonsin. Me kaksi olimme 'sielunkavereita', koska työskentelimme niin tiiviisti yhdessä, kertoja sanoi. Myöhemmin hän sanoi: 'Tiesin, että hän olisi elämässäni pitkään.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit: