Kirk Cameron -kiista: Lähes 30 vuotta 'kasvukipujen' päättymisen jälkeen Kirk Cameronin myrskyisä elämä on edelleen otsikoissa

Kiistaa

WPR

Kirk Cameron oli tuttu nimi 1980-luvun lopulla sydämensyöjäkuvansa vuoksi. Teini-iässä tytöt ympäri maailmaa ihasivat häntä klassisena pin-upina.

Cameron näytteli Mike Seaveria Growing Painsissa vuosina 1985–1992, jolloin komediasarja kesti seitsemän kautta. Hän esiintyi elokuvassa nuoren kanssa Leonardo DiCaprio ja silloin tuntematon Brad Pitt.

Kirk Cameron -kiista

Kasvukipujen päättymisen jälkeen kuluneiden lähes 30 vuoden aikana Cameronin ura on saanut käänteen ja hänen julkisuuskuvansa on muuttunut merkittävästi. Hän on nyt tässä paikassa.

Kirk Cameron uudestisyntynyt kristitty

'Mistä tiedät, että hän on todellinen' paljastaa, että milloin Cameron Ensin hänestä tuli kuuluisa, hän oli 'vahva ateisti', joka uskoi olevansa 'liian loistava uskoakseen sellaiseen satuun'.

Hänestä tuli kristitty näyttelijäuransa huipulla Kasvukipuja .

Kaikki toivomani asiat olivat käden ulottuvilla. Niin kauan kuin minulla oli rahaa, voin käyttää ne haluamallani tavalla. Kun olin tien päällä, minulla oli mahdollisuus tavata joitain maailman kuuluisimpia ihmisiä.

Kirk Cameron -kiista

Olin tunnettu hahmo… On kuitenkin yksi asia, jota sinulla ei kuitenkaan ole, Kirk, ja sinun on kuultava tytön isän mielipide. Sinulta puuttuu Jumalan läsnäolo elämässäsi”, hän sanoi.

Hän väittää, että yksi keskustelu herätti hänen kiinnostuksensa ja johti lopulta hänen kääntymiseensa kristinuskoon. Ennen kuin esitys peruttiin vuonna 1992 hänen uskonnollisen vakaumuksensa vuoksi, hän vieraantui tähdistänsä. Entiset kollegat eivät ottaneet Cameroniin yhteyttä hänen lähdön jälkeen.

Vuonna 2000 Cameron kertoi Los Angeles Timesille: 'Tein ehdottomasti jonkinlaisen näkemyksen ja menin toiseen osaan elämääni.' Kun lähdin esityksestä, laitoin kaiken energiani uuteen elämääni ja poistuin ohjelmasta ja jopa siihen kuuluneista ystävyyssuhteista nolla prosentilla energiastani. Jälkikäteen ajateltuna uskon, että olisin voinut tehdä parempia päätöksiä näyttelijöille, jos olisin voinut palata ajassa taaksepäin ja selittää heille, miksi halusin häihini vain perheeni.

Kirk Cameronin vaimo

Kirk Cameron -kiista

Growing Pains -näyttelijä Chelsea Noblesta tuli Cameronin ruudullinen rakastaja hänen kääntyessään kristinuskoon 17-vuotiaana.

Kun he menivät naimisiin vuonna 1991, Cameron oli vain 20-vuotias ja Noble vain 26-vuotias. Yli kolmen vuosikymmenen avioliiton jälkeen parilla on edelleen kuusi lasta, joista neljä adoptoitiin.

Cameronin omien sanojen mukaan hän on 'sitoutunut olemaan suutelematta ketään muuta naista' elokuvassa paitsi vaimoaan. Hänen USA Todaylle antamansa haastattelun mukaan hänen vaimonsa pukeutuisi naishahmoksi ja skenaario kuvataan siluettina.

'Vaimojen tulee kunnioittaa ja kunnioittaa ja seurata miehensä esimerkkiä, ei kertoa puolisolleen, kuinka hänen pitäisi olla parempi aviomies', Cameron sanoi Christian Postille vuonna 2016.

'Monet ihmiset eivät ymmärrä, että avioliiton mukana tulee käsikirja. Ja he ovat siellä Jumalan sanassa ja odottavat meitä.

Seurasi kritiikin tulva, johon hän oli tottunut Growing Pains -vaiheen jälkeen.

Lue myös: French Open Dress Controversy: French Open Viesti Camila Giorgilta After Dress Drama

Lukemattomia ristiriitoja

Kirk Cameron -kiista

Vuosien varrella Cameron on ollut useiden korkean profiilin kiistan kohteena hänen konservatiivisista uskomuksistaan.

Mitä tulee hänen kantaansa homoseksuaalisuuteen, näyttelijä on ollut suorapuheinen vuosikymmeniä, vaikka hän on saanut paljon vihamielisyyttä näkemyksistään.

Vuonna 2012 Cameron aiheutti kohun, kun hän esiintyi CNN:n Piers Morgan Tonight -ohjelmassa ja esitti homofobisia kommentteja.

Cameronin mukaan avioliiton instituutio määriteltiin ensimmäisen kerran Aadamin ja Eevan välisessä puutarhassa. 'Kunnes kuolema teidät erottaa, mies ja nainen ovat yksi ja sama.'

Koska näin on, en koskaan harkitse avioliiton määritelmän muuttamista. Samoin Cameron, eikä hänen mielestään myöskään kenenkään muun pitäisi. Mitä mieltä olet homoavioliitoista??' Vastaukseni on 'ei'

Homoseksuaalisuus on näyttelijän mukaan 'luonnotonta... haitallista ja viime kädessä tuhoavaa niin monille sivilisaation perustalle'.

Abortti on 'väärin kaikissa olosuhteissa', Cameron lisäsi samassa haastattelussa.

Myöhemmin toimittaja Piers Morgan tviittasi: 'En usko, että tämä Kirk Cameronin haastattelu meni täysin niin kuin hän toivoi... #CNN.'

GLAADin vetoomuksen otsikkona oli 'Kerro Kirk Cameronille, että on aika vihdoin kasvaa', he vastasivat haastatteluun.

Growing Painsin jäsenet ovat myös ilmaisseet tyytymättömyytensä hänen huomautuksiinsa.

80-luvun sitcom-isä Alan Thicke twiittasi: 'Aion ostaa hänelle uusia kirjoja.' En usko, että kukaan voi odottaa Vanhan testamentin selittävän kaikkea.'

Näyttelijä Tracey Gold , joka tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Cameronin sisarena, twiittasi: 'Olen vankkumaton #LGBT-yhteisön kannattaja ja uskon yhtäläisiin oikeuksiin kaikille. En ole hashtagejen #NOH8 ja #LOVE fani.

Hän puhui myös E! Verkossa väittäen, että hän 'halusi irrottaa [itsensä] sellaisista tunteista'.

Mielestäni on erittäin tärkeää jokaiselle negatiiviselle henkilölle, että olemme äänekkäämpiä rakkaudesta ja tuesta.

'Jotkut ihmiset uskovat, että reaktioni eivät olleet rakastavia homoyhteisön ihmisiä kohtaan', Cameron sanoi lausunnossaan.

Näin ei ole”, hän sanoi. Elämäni tehtävä on rakastaa kaikkia, ja voin vakuuttaa sen.

Vastauksena puheeseensa GLAAD moitti häntä siitä, että hän 'käytti asemaansa lyödäkseen homoja amerikkalaisia ​​ja yritti nyt esittää uhria mainostaakseen tulevaa elokuvaansa'. Monumentaali: Amerikan kansallisaarretta etsimässä työnnettiin tuolloin.)

Lue myös: Bob Saget -kiista: Mitä hänen ja Olsenin sisarten välillä oikein tapahtui? Katso tätä

Kirk Cameronin kristilliset elokuvat

Toisin kuin hänen aikaisemmat näyttelijät, Cameronin ura on kulkenut täysin eri polulla. Hän on pysynyt aktiivisena elokuvateollisuudessa, mutta ensisijaisesti evankelikaalisissa projekteissa.

Palomiehen avioliitto pelastuu, kun hän kääntyy Jumalan puoleen vuoden 2008 elokuvassa Fireproof, jossa Caleb Holt näyttelee Caleb Holtia. 'Se tuskin kuulostaa reseptiltä lipputulojen menestymiseen, saati sitten myydyimmältä kirjalta', kirjoitti New York Times kuva-arvostelussaan. Kuitenkin elokuva 'Fireproof' on luonut sen.

Valitettavasti hänen seuraava elokuvansa ei mennyt yhtä hyvin.

Aiemmin tänä vuonna Cameron näytteli elokuvassa Saving Christmas, jossa hän näytteli Christiania, kaveria, joka on huolissaan siitä, että joulu on poikennut liian kauas raamatullisista juuristaan. ''Kristus' takaisin 'joulussa' on se, mitä hän yrittää tehdä pelastaakseen sen.

Rotten Tomatoes antoi elokuvalle 0 % pistemäärän, ja IMDb-käyttäjät äänestivät sen 'kaikkien aikojen huonoimmaksi elokuvaksi'. CNN:n mukaan Saving Christmas voitti neljä Razzieta huonoimman kuvan, parhaan käsikirjoituksen sekä parhaan näyttelijän ja näytön yhdistelmässä, jotka myönnettiin Cameronille 'ja hänen egolleen' vuotuisessa palkintotapahtumassa, jossa palkittiin elokuvan huonoimpia.

Hänen varhainen ammattimenestyksensä Hollywoodissa on sittemmin liitetty kiistoihin ja kriittisesti panostettuihin elokuviin kerran Hollywoodissa.