Kirani Jamesin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Kirani James oli lupaava pikajuoksija alusta alkaen. Kirani veti kentälle 'rakkaus ensisilmäyksellä'.

Häntä pidetään tällä hetkellä Grenadan ensimmäisenä ja ainoana olympiamitalistina.

James on myös tunnettu suorituksistaan ​​200 ja 400 metrin sprintissä. Uransa huipulla hän osui kovaan paikkaan. Hän palasi kuitenkin nopeasti raiteilleen.

Täällä katsomme takaisin Jamesin elämään ja uraan sekä puhumme hänen alkuajoistaan. Mutta ensin kerrotaan hänen lyhyistä faktoistaan ​​ja rutiineistaan.

Kutsu minua James Biography

Kutsu minua Jamesin sairaudeksi

Kutsu minua Jamesiksi on tunnettu Juoksija, joka syntyi Grenadassa 1. syyskuuta 1992. Grenadalainen pikajuoksija ansaitsi neitsyt olympiakultaa 200 metrissä vuonna 2012 tullessaan maailmanmestariksi kilpailussa vuonna 2011.

Hän on ollut erottuva urheilija pienestä pitäen, ja hän on yksi harvoista urheilijoista, joka on voittanut urheilun nuorten, junioreiden ja seniorien maailmanmestaruuden. Kirani Jamesin horoskooppi on astrologien mukaan Neitsyt.

Kirani James (s. 1. syyskuuta 1992) on Grenadasta kotoisin oleva pikajuoksija, joka loistaa 200 ja 400 metrissä. Vuonna 2011 hän voitti 400 metrin MM-kisoissa ja vuonna 2012 Lontoon olympialaisissa. Grenadan ainoa olympiamitalisti.

Lue myös: Barry Melrosen sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Hänen isänsä on koripalloilija Dorrani Marshall.

12-vuotiaana Kirani James ilmoittautui Grenada Boys Secondary Schooliin. Häntä on pidetty lahjakkaana urheilijana siitä lähtien, kun hän esiintyi Intercol-peleissä 400 ja 200 metrillä.

James voitti kultamitalin 400 metrin juoksussa alle 17-vuotiaiden lajissa vuoden 2007 CARIFTA Gamesissa ollessaan 14-vuotias ajalla 47,86 sekuntia.

Hän voitti hopeamitaleita vuoden 2007 nuorten MM-kisoissa ajalla 46,96 sekuntia, mikä on nopein 14-vuotiaan koskaan tallentama aika.

Etnisyys, uskonto ja poliittiset näkemykset

Kutsu minua Jamesin sairaudeksi

Monet ihmiset ovat kiinnostuneita oppimaan Kirani Jamesin etnisyydestä, kansallisuudesta, sukujuurista ja rodusta. Katsotaanpa sitä! Kirani Jamesin etnisyys on musta, julkisten resurssien, kuten IMDb ja Wikipedia, mukaan.

Tässä esseessä keskustelemme Kirani Jamesin uskonnollisista ja poliittisista ideoista. Lue artikkeli uudelleen muutaman päivän kuluttua.

Hän oli nuoresta iästä asti ihmelapsi, joka teki ennätyksiä 14-vuotiaan ja 15-vuotiaan 400 metrin nopeimmissa nopeuksissa. Hän ansaitsi useita kultamitalia CARIFTA Gamesissa ja Commonwealth Youth Gamesissa sekä hopeaa 400 metrissä vuoden 2007 nuorten ja 2008 nuorten MM-kisoissa.

Vuoden 2009 nuorten MM-kisoissa Jamesista tuli ensimmäinen urheilija, joka juoksi 200/400 tuplaa, ja hän voitti vuoden 2010 nuorten maailmanmestaruuden.

Lue myös: Ellie Harrisonin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Kirani Jamesin vanhemmat ja vaimo

Kansainvälinen urheilija Kirani James on pitänyt vaimonsa identiteetin piilossa yleisöltä.

Emme myöskään voineet paljastaa tietoja hänen kumppanistaan ​​hänen Twitter- ja Instagram-tileillään.

Hän syntyi myös Jurani Marshallille ja Annie Jamesille.

Kutsu minua Jamesin sairaudeksi

Kutsu minua Jamesin sairaudeksi

Grenadalainen Kirani James oli nopein karsinta keskiviikon 400 metrin välierissä maailmanmestaruuskilpailuissa.

James, joka voitti pienen saarivaltionsa ensimmäisen olympiamitalin (kulta) vuonna 2012, ei ole kilpaillut sen jälkeen, kun hän sijoittui Riossa maailmanennätyksen rikkojan Wayde van Niekerkin jälkeen toiseksi.

Gravesin tauti on autoimmuunisairaus, joka aiheuttaa kilpirauhasen liikatoimintaa. James sai tietää siitä sijoittuessaan kuudenneksi Drake Relays -kilpailussa huhtikuussa 2017 hitain loppuajallaan yhdeksään vuoteen. Useiden testien jälkeen James väitti, ettei hän ollut loukkaantunut tai väsynyt, mutta hän huomasi nopeasti, mikä oli todella vialla.

'Voitko kertoa minulle pahimman osan?' 'Kun en tuntenut itseäni', James huomautti ensimmäisen kierroksen alkuerän jälkeen Dohassa tiistaina, jossa hän kirjasi 44,94, sekunnin kymmenesosan hitaammin kuin hänen henkilökohtainen ennätysnsä 43,74. 'Se on outo tunne, koska kukaan ei tunne kehoasi niin kuin sinä. Kun kehosi kommunikoi kanssasi, se on ikään kuin se sanoisi: 'OK, jotain on vialla.'

Kutsu minua Jamesin sairaudeksi

Kun Jamesin valmentaja Alabaman yliopistossa, jossa hän juoksi, sai tietää ennusteesta, hän ajatteli heti kaksinkertaista 100 metrin olympiavoittaja Gail Deversiä.

Deversillä diagnosoitiin tauti 1990-luvun alussa. Deversin kerrotaan ryömivän huoneesta toiseen radioaktiivisen jodihoidon aikana. Devers teki neljä muuta olympiajoukkuetta, mukaan lukien vuosien 1992 ja 1996 kultamitalistit 100 metrin juoksussa.

'Jos hän voi palata, meidän tarvitsee nyt vain pitää kiinni suunnitelmasta', James selitti.

James ei paljastanut muita hoitoja kuin aamulääkitys ja sitä tosiasiaa, että hän on lähestymässä kahden vuoden syklin loppua. Sairaus kuluttaa energiaa ja edistää painonpudotusta.

Jamesin täytyi lihoa hoidon aikana, ja hän painoi 175 kilosta 200 kiloon ennen kuin putosi takaisin alas.

'Periaatteessa minulla oli hyperaktiivinen kilpirauhanen.' 'Ainoa tapa parantaa se on poistaa kilpirauhanen', hän totesi. 'Se menee ylituotannosta nollaan, ja sitten on otettava lääkkeitä, jotta se palautuu normaaliksi.' Kestää jonkin aikaa, ennen kuin lääke saavuttaa halutun annoksen. Tällä hetkellä se on tavallaan tasoittunut.'

Lue myös: Patrick Warburtonin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

James selviytyi maailmanmestaruuskilpailuihin ajamalla karsinta-ajan paikallisessa ottelussa Espanjassa 6. syyskuuta, viimeisenä päivänä. Se oli hänen ensimmäinen kilpailunsa sitten 21. heinäkuuta 2018, jolloin hänellä diagnosoitiin sairaus ja hän jäi väliin vuoden 2017 MM-kisoista.

Kutsu minua Jamesin sairaudeksi

Nopein suorituskyky 1,02 sekuntia hitaammin kuin maailman johtava Michael Norman tällä kaudella James on maailmanmestaruuskilpailuissa seitsemänneksi. Tiistain alkuerissä hän oli nopeampi kuin Norman ja toinen suosikki, Yhdysvaltain mestari Fred Kerley.

Maailmassa James on ainoa 400 metrin olympiamitalisti. Van Niekerk ja LaShawn Merritt, kaksi muuta olympiavoittajaa, ovat myös olleet poissa suurimman osan tästä olympiasyklistä.

'Tapahtumamme on hyvin arvaamaton', James huomautti ja muistutti, että hän oli ainoa vuoden 2012 olympiafinalisti, joka pääsi vuoden 2016 olympiafinaaliin. 'Se vain havainnollistaa, kuinka mieletön tapahtumamme on.' Tavoitteeni on olla johdonmukainen sen sijaan, että vertaisin itseäni moniin muihin ihmisiin.

James väittää olevansa pohjimmiltaan parantunut, mutta hänen on otettava lääkkeitä loppuelämänsä ajan.

'Minun täytyy vain yrittää olla realisti ja ymmärtää, että seuraava kierros tulee olemaan vielä vaikeampi', hän huomautti viitaten semifinaaliin ja ehkä finaaliin.