Kingsin kauden 2 ranking virallisesti uusittu: julkaistaanko se vuonna 2022?

Anime

WPR

Ousama Rankings, joka tunnetaan myös nimellä Ranking of Kings, lähetti viimeisen jaksonsa aiemmin tänä vuonna, ja fanit tiedustelevat jo, milloin ohjelma palaa uudelle kaudelle.

Epätavallisesta animaatiotyylistä huolimatta Ranking of Kings nousi nopeasti Crunchyrollin ja Funimationin kausiluonteisten animien listan kärkeen. Joten on väistämätöntä, että ohjelma palaa toiselle kaudelle; kysymys kuuluu, milloin? Kannattajien mielet ovat keskittyneet tähän kyselyyn.

Kuten ehkä tiedätkin, kaksi tärkeintä tekijää jatko-ilmoituksessa ovat sarjan menestys ja lähdemateriaali. Ranking of Kings täyttää kaikki suositun sarjan vaatimukset.

Animesarja sai arvosanat 8,79/10 MyAnimeListissä ja 4,6/5 Crunchyrollissa. Edellisessä Crunchyroll Anime Awards -gaalassa oli kuusi luokkaa Ranking of Kings -kilpailussa, ja Boji voitti vuoden parhaan pojan.

Milloin Ranking of Kingsin kausi 2 julkaistaan?

Kingsin kauden 2 sijoitus

Ranking of Kingin anime-sovituksen toinen tuotantokausi, nimeltään 'Ranking of Kings: Treasure Chest of Courage', julkistettiin anime-sovituksen virallisella Twitter-tilillä. Huhtikuussa 2023 Ranking of Kingsin toisen kauden odotetaan ilmestyvän lähteiden mukaan. Prinssi Boji ja hänen ystävänsä Kage ovat esillä uudessa avainkuvassa, joka julkaistiin kauden 2 julkistamisen kunniaksi.

Lue lisää: Wolf Like Me -kauden 2 julkaisupäivä: tämä ei ole tulossa syyskuussa 2022!

Kuka on Kingsin toisella kaudella?

Kingsin kauden 2 sijoitus

Kaikkien Bojjin ensimmäisellä tutkimusmatkallaan saamien ystävien pitäisi odottaa meitä, jos esitys tulee takaisin toiselle kaudelle. Tämän valossa kaikkien Ranking of Kingsin päähenkilöiden äänet sekä japaniksi että englanniksi on lueteltu alla:

 • Minami Hinatan (japanilainen) prinssi Bojji kanssa Emily Fajardo (Englanti)
 • SungWon Cho ja Kage, japanilainen duo (englanniksi)
 • 'Queen Hilling', kirjoittanut Luci Christian ja Rina Sat (japani) (englanti)
 • Yûki Kajin Daida (japaniksi) / Justin Briner (englanniksi)
 • (japani) Miranjo – Maaya Sakamoto / Brianna Roberts (englanti)
 • A. J. Locascion ja Takuya Eguchin Domas ovat molemmat japaniksi (englanniksi)
 • Brent Mukai ja Hinata Tadokoro, 'Dorshe' (englanniksi)
 • Luis Bermudez ja Hiroki Yasumoto, 'Apeas' (englanniksi)
 • Christopher Wehkampin Bebin – Yji Ueda (japani) (englanniksi)
 • Christopher R. Sabat ja Takahiro Sakurain Despa (englanniksi)
 • Kuningas Desha Gabe Kunda ja Yoshimitsu Shimoyama (japani) (englanniksi)
 • Cris Georgen ja japanilaisen taiteilijan Kenta Miyaken King Bosse (englanniksi)

Äänestyksensä lisäksi Ranking of Kingsin ensimmäisen kauden tuotti tähtiryhmä, jota johtivat pääohjaaja Makoto Fuchigami (Soul Eater), ohjaaja Yousuke Hatta (Death Parade, One Punch Man) ja apulaisohjaaja Arifumi Imai (Attack On Titan). ).

Lue lisää: High School Dxd -kauden 5 julkaisupäivä: Mikä on uusimistila vuonna 2022?

Mitä tapahtuu Ranking of Kingsin toisella kaudella?

Suurin osa tärkeimmistä kerronnan osista Ranking of Kingsin ensimmäinen kausi ratkaistiin esityksen päätöksellä. Bojji ja nelikko voittivat Oukenin ja Miranjon, ja kuningas Bosse kuoli (varmasti tällä kertaa) ajelehtimalla kauniisti pois. Kuningas Daida sai ruumiinsa hallinnan.

Ja jos et huomannut, Daida pyysi Miranjoa naimisiin hänen kanssaan. Suunta, johon tarina vie nyt, kun panokset ovat kasvaneet, ei tiedetä, onko kausi 2. Ohjelman viimeiset muutamat sekunnit voivat kuitenkin antaa muutaman vihjeen.

Kingsin kauden 2 sijoitus

Kuka voi syyttää Bojia siitä, että hän päätti jättää valtaistuimen ja lähteä seikkailuun Kagen kanssa? Desha on sitten kruunannut seuraavan korkeimman kuninkaan. Desha on sitoutunut löytämään tavan pelastaa veljensä Ouken, aivan kuten hänen veljensä on (joka juuri puristettiin palloksi ja lyötiin järveen, tiedoksi).

Lue lisää: Deadly Class 2. kauden julkaisupäivä: Poistiko Netflix Deadly Classin?

Olemme innokkaita kuulemaan lisää 'sijoitusten' takana olevasta mysteeriorganisaatiosta sekä siitä, kuinka nämä kaksi tapahtumaa epäilemättä luovat pohjan tuleville tarinoille. Huhujen ulkopuolella ei tiedetä paljon, vaikka luoja Ssuke Tka paljasti sen Anime News Networkin haastattelussa joulukuussa.

Tykkään lukea romaaneja, joissa on onnellinen loppu, koska minulla on pehmeä sydän. Haluan miellyttää kaikkia, jos voin. Mutta olen voimaton pysäyttämään pahoja ihmisiä. Muita yksityiskohtia ei ole. Kuka tietää, mitä tämä tarkoittaa, koska Ranking of Kingsissä ei ehkä ole laillisesti 'huonoja' hahmoja?

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR