Kim Pegula joutui sairaalaan Icussa Bills and Sabresin tuntemattoman sairauden vuoksi!

Sairaus

WPR

Buffalo Billsin omistaja ja presidentti Kim Pegula on parhaillaan lääketieteellisessä hoidossa odottamattomien terveysongelmien vuoksi. Katso, voitko oppia hänestä lisää.

Kim Pegula, eteläkorealainen syntyperäinen amerikkalainen liikemies, on kerännyt huomattavan omaisuuden. Hän ja hänen miehensä Terry Pegula ovat NFL-joukkueen Buffalo Billsin suuria omistajia.

Hän voisi olla Pegula Sports and Entertainmentin toimitusjohtaja, American Hockey Leaguen Rochester Americansin, National Lacrosse Leaguen Buffalo Banditien ja National Lacrosse Leaguen Buffalo Banditien holding-toimisto.

Tuntematon sairaus on joutunut sairaalahoitoon Bills and Sabrsin teho-osastolle

Spectrum News 1:n Rachel Hopmayer raportoi, että Buffalo Billsin ja Buffalo Sabresin omistaja Kim Pegula on Floridan sairaalan teho-osastolla selittämättömän sairauden vuoksi.

Kim Pegulan sairaus

'Jotkut odottamattomat terveysvaikeudet' ovat johtaneet hänen 'sairaamiseen', Pegulan perhe ilmoitti ESPN:n Adam Schefterille antamassaan lausunnossa.

Pegulan perheen lausunnon mukaan 'Olemme arvostaneet hänen viime päivien aikana saavuttamaansa edistystä. Häntä ympäröi suuri joukko lääketieteen ammattilaisia.'

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Kim Pegula (@kimpegula)

Sen lisäksi, että Pegula on sekä NFL- että NHL-sarjan presidentti, hän on ensimmäinen nainen, joka on samassa asemassa. Vuonna 2014 hän ja hänen miehensä, 71-vuotias Terry Pegula, ostivat Buffalo Billsin sen jälkeen, kun Buffalo Sabres ostettiin vuonna 2011.

Pegula on NFL:n työpaikkojen monimuotoisuuskomitean jäsen, ja hän toimii myös NFL:n Super Bowlissa ja suurten tapahtumien neuvoa-antavassa komiteassa, yrityshankkeiden komiteassa ja NFL:n säätiökomiteassa. Pegula Sports and Entertainmentia johtaa myös 53-vuotias.

Sen lisäksi, että Pegulat omistavat Billsin ja Sabresin, ne omistavat myös Buffalo Banditit , Rochester Knighthawks ja American Hockey Leaguen Rochester Americans.

Olimme kaikki järkyttyneitä kuullessamme Pegulan sairaudesta tiistaina, jopa pelinrakentaja Josh Allen.

Heillä on rukouksemme, ja me kiitämme kaikkia muita yhteisössä heidän rukouksistaan, Allen selitti. 'Me kaikki ihailemme häntä kaikesta, mitä hän on tehnyt organisaatiomme hyväksi. Puhumme jälleen rukouksemme yhdessä ryhmänä, ja olisimme kiitollisia, jos voisit tehdä saman meille.'

Lue lisää: Kenny Loganin sairaus: paljastaa syöpädiagnoosin!

Kim Pegulan aviomies: kuka hän on?

Kim Pegulan sairaus

Terry Pegula on Kimin aviomies, ja parilla on kolme lasta: tenniksen ihmelapsi Jessica, Kelly ja Matthew. Se oli Kimin isäpuolen Terryn ensimmäinen avioliitto, joka toi Michaelin ja Lauran perheeseen. Boca Raton Floridassa ja East Aurora New Yorkissa ovat Pegulan perheen koti.

Sen jälkeen he päättivät sitoa solmun. He menivät naimisiin ystäviensä, perheensä ja rakkaidensa edessä vuonna 1993.

Terry Pegula, Kim Pegulan aviomies, ja heidän kolme lastaan ​​asuvat yhdessä samassa talossa (anna: Bleacherreport)

Terrencellä, amerikkalaisella miljonääriliikemiehellä, on mahdollisuus ryhtyä öljy-insinööriksi. Yhdessä kumppanin Kim Pegulan, Pegula Sports and Entertainmentin, kanssa hän vastaa National Football Leaguen Buffalo Billsistä ja National Hockey Leaguen Buffalo Sabresista (NFL).

Hän ansaitsi omaisuutensa sijoittamalla frackingiin, ja nyt hänellä on kiinnostuksen kohteita ammattiurheilusta, kiinteistöistä ja puhtaan bensiinin tuotannosta.

Lue lisää: Brendan Fraserin sairaus: Mitä hänelle tapahtui?

Kim Pegulan nettoarvo 2022

Kim Pegulan sairaus

Kun nettovarallisuus on yli 100 miljoonaa dollaria , Kim Pegula on kiistatta varakas. Hänen tielleen on tullut vaikuttava summa rahaa hänen kannattavan yrityshankkeensa seurauksena.

Kim on tyytyväinen työssään ansaitsemaansa rahaan. Koko menestyksekkään uransa aikana amerikkalaisena liikenaisena hän pystyy keräämään tämän omaisuuden.

Kun hän perusti oman yrityksen vuonna 1991 miehensä East Resourcesin kanssa, he työskentelivät yhdessä, kunnes yritys myytiin vuonna 2010.

Pegulan perheelle aiheutui lisäkustannuksia, kun he ostivat Billit, joiden yhteismäärä oli 1,4 miljardia dollaria (noin 2,005 miljardia dollaria nykyään). Sen lisäksi hän on myös Pegula Sports & Entertainmentin toimitusjohtaja ja Buffalo Sabresin hallituksen jäsen.

Rouva Pegula antoi RSG:lle osakkeita yli 0 edellisen viiden vuoden aikana. Hänen Republic Services -osakkeiden kokonaisarvo on 1 095 836 dollaria. Lisäksi neutraalina johtajana hän ansaitsee 330 040 dollaria vuodessa Tasavallan palvelusta.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR