Kim Mathers Net Worth 2022: Amerikkalainen nainen ja Eminemin entinen vaimo!

Julkkis

WPR

Kim Mathers, Eminemin entinen vaimo, on yhdysvaltalainen nainen, jonka nettovarallisuus on 1,50 euroa 3 miljoonaa dollaria . Alun perin Kimberly Anne Scott, Kim Mathers tai Eminem syntyi Warrenissa, Michiganissa.

Kim Mathersin arvioitu nettovarallisuus 3 miljoonaa dollaria
Ikä46
Syntymäaika9 päivänä tammikuuta 1975
SukupuoliNainen
Seksuaalinen identiteettiSuoraan
Naimisissa / treffitEx-aviomies - Eminem
AmmattiKirjailija ja televisionäyttelijä
Korkeus5 jalkaa ja 9 tuumaa (1,8 metriä)

Aikainen elämä

Kim syntyi Warrenissa, Michiganissa, 9. tammikuuta 1975. Hän oli juuri täyttänyt 46 vuotta tätä kirjoittaessaan. Lisäksi hän syntyi Kauris-horoskoopin alla.

Casimir Cluck ja Kathleen Sluck olivat Kimin vanhempia. Kathleenin äiti meni uudelleen naimisiin, kun hän oli melko nuori, ja sen seurauksena kirjailija kasvatti isäpuolensa.

kim mathersin nettovarallisuus

Kim puolestaan ​​joutui isäpuolensa seksuaalisen väkivallan kohteeksi nuorena. Tämän seurauksena hän ja hänen kuollut nuorempi sisarensa Dawn Scott pakenivat vanhempiensa huostaan.

Eminemin äiti, joka oli Kimin entinen aviomies, kasvatti hänen kaksi tytärtään, Kimin ja Dawnin.

Lincoln High Schoolin alumni, hän tapasi entisen aviomiehensä Eminemin murrosiän aikana.

Sen jälkeen ei ole selvää, jatkoiko hän yliopisto-opintojaan vai ei, koska hän ei ole antanut siitä mitään tietoa.

Lue myös: Tiffany Haddish Net Worth 2022: Amerikkalainen tanssija, näyttelijä ja koomikko tulot, ura ja muita päivityksiä!

Kim Mathersin nettoarvo

3 miljoonaa dollaria

Emineminex-vaimo, Kim Mathers, on tunnettu hahmo hip-hop-yhteisössä. Huolimatta siitä, että Mathers ja räppäri katkaisivat yhteyden monta vuotta sitten, Mathers on edelleen yhteydessä räppäriin aina kun mahdollista.

kim mathersin nettovarallisuus

Elokuun alussa 2021 sekä entinen aviomies että vaimo työnnettiin julkisuuteen tietyn asian takia, josta kerromme tarkemmin oheisessa kirjoituksessa.'

Kun Kim ei kirjoita tai näyttele, hän työskentelee kirjailijana. Ja vielä on muita, jotka haluavat oppia hänestä lisää. Kim Mathersin elämä on tähän mennessä tuottanut kaiken tiedon, jota olemme voineet toivoa.

Kim Mathersin itsemurhayritys

kim mathersin nettovarallisuus

Kim on useiden vuosien ajan kamppaillut erilaisten mielenterveysongelmien kanssa, mukaan lukien masennus, päihteiden väärinkäyttö ja läheisen menetys. Vaikka hän seurusteli Eminemin kanssa, hän kamppaili silti säilyttääkseen henkisen vakautensa. Joten hän yritti myös ottaa henkensä siinä vaiheessa.

Hänen nuoremman sisarensa Dan Scottin menetys vuonna 2016 sai Kimin pyrkimään parantamaan mielenterveyttään.

Heinäkuun 2021 lopulla kirjailijan äiti kuitenkin kuoli yllättäen, mikä aiheutti hänelle toisen suuren menetyksen. Hän ei voinut jatkaa elämäänsä tämän tapahtuman seurauksena. Siksi hän twiittasi'

Lopulta Kim teki oman henkensä yrityksen elokuun puolivälissä 2021. Lopulta hänet pelastettiin asianomaisten viranomaisten toimesta. Raporttien mukaan hän on parhaillaan toipumassa.

Lue myös: Ryan Fitzpatrick Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Henkilökohtainen elämä

kim mathersin nettovarallisuus

Sen jälkeen kun Kim ja Eminem erosivat vuonna 2006, monet ihmiset ovat miettineet, seurusteleeko hän jonkun uuden kanssa. Hän on kuitenkin onnistunut pitämään sen salassa. Lisäksi useimmat luotettavat lähteet väittävät, että Mathers on naimaton, mikä osoittaa, ettei hänellä ole romanttista suhdetta.

Kimin huhuttiin kuitenkin seurusteleneen Eric Hartterin kanssa vuodesta 2001 vuoteen 2003. Lyhyessä ajassa he kuitenkin lähtivät omille teilleen.

Kimin entinen aviomies Eminem synnytti tyttären nimeltä Hailie Jade .

Whitney Scott Mathers, tytär, jonka hänellä oli Eric Hartterin kanssa, on myös hänen (entinen poikaystävänsä). Lisäksi Kimillä on poika (Parker Scott) tuntemattomasta isästä.

Kim ja Eminem adoptoivat Alaina Marie Mathersin orpokodista, ja Kim kasvattaa häntä nyt sijaislapsena.