Kim Kardashianin tyttäret, North ja Chicago West, omat yhteensopivat Balenciaga-laukkumallit

Julkkis

WPR

Muotiosastolla North West, 9, ja Chicago West, 4, pitävät kiinni! Tiistaina 12. heinäkuuta Kim Kardashianin, 41, tyttäret havaittiin New Yorkissa, raportoi People.

Ja pienet tytöt äitinsä seurassa pitivät kukin 3 000 dollarin mustaa Balenciaga-käsilaukkua! North ja Chicago käyttivät kuvauksessa mustia housuja ja lyhythihaista toppia.

Hänen hiuksensa pitkissä punoksissa, Northilla oli aurinkolasit ja isot alustakengät, kun taas Chicago käytti hiuksiaan korkeissa nuttureissa.

Yhdessä valokuvassa North ja Chicago pitivät käsiään, kun taas toisessa kaikki kolme liittyivät käsiin. Kun kolmikko lähti Ritz-Carlton-hotellista, Kim Kardashian hänellä oli yllään tyylikäs harmaa toppi ja rahtileggingsit ja saappaat.

Kim Kardashianin tyttäret, North and Chicago West, omat yhteensopivat Balenciaga-laukkumallit

Pohjoisen ja Chicagon tyylissä on muutakin kuin vain yhteensopivuus heidän huippuluokan lisävarusteineen.

Äitinsä Kim Kardashianin äskettäisessä Instagram-kuvassa he kaksi nukkuivat kasvotusten. Tänä aamuna, kun heräsin, huomasin lapseni käpertyneenä samaan asentoon sängyssäni.

Kaksisydänhymiö seurasi Kimin 3. heinäkuuta kuvatekstiä: 'Ei mitään parempaa!', hän sanoi. Näyttää siltä, ​​​​että sisaruksista tulee läheisiä vanhetessaan.

Joulukuun sydäntä lämmittävässä TikTok-videossa heistä tuli läheisiä ystäviä leikkiessään nukkeja.

Kim Kardashian ja Kanye Westin julkinen avioero saatiin päätökseen 2. maaliskuuta, ja parin ensimmäinen lapsi, North West, syntyi samana päivänä.

Jopa Kim Kardashianin poikaystävä Pete Davidson, 28, näyttää tulevan toimeen Northin ja Chicagon sekä heidän veljiensä Saint, 6, ja Psalmin, 3, kanssa.

Kim Kardashianin tyttäret, North and Chicago West, omat yhteensopivat Balenciaga-laukkumallit

North ja Saint on nähty yhdessä The Grovessa Los Angelesissa, jossa he viettivät lounastreffit kesäkuussa.

Samaan aikaan tunnetuissa kaksosissa saattaa olla edessä vielä suurempia muutoksia lähitulevaisuudessa. Kim ja Pete 'keskustelevat' jo yhteen muuttamisesta, kertoo läheinen sisäpiiriläinen, joka puhui yksinomaan HollywoodLifelle.

Pete Davidson on jo lähellä Kimin lapsia, lähde kertoi HL:lle kesäkuussa. 'Kim ja Pete viettävät kaiken vapaa-aikansa yhdessä, joten tuntuu järkevältä keskustella seuraavan askeleen ottamisesta ja yhteen muuttamisesta.'

Kaiken lastensa kanssa viettämänsä ajan seurauksena Pete on kehittänyt kiistattoman kiintymyksen heitä kohtaan.

Mielessään hän näkee Peten isona lapsena ja nauttii heidän leikkimisestä yhdessä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: