Kim Kardashianin tyttäreistä pohjoinen ja Chicagon uninen nenä-nenä: 'Ei ole mitään parempaa kuin se.'

Julkkis

WPR

Lastensa takia Kim Kardashian nousi sängystä sängyn oikealla puolella.

41-vuotias äiti Northille, 9, ja Chicagolle, 4, nukkui edelleen sikeästi sängyssään nenät kosketellen, kun hän kumarsi vanhemmuudesta sunnuntaina.

”Löysin lapseni nukkumassa sängyssäni näin, kun heräsin tänä aamuna! Ei mitään parempaa!' Kuvatekstissä Kardashian kirjoitti.

Northin 9-vuotissyntymäpäivänä, joka oli viime kuussa, Kardashialaiset järjestivät erikoistehostemeikkitunnin ja menivät telttailemaan erämaahan kavereidensa kanssa.

'Hyvää syntymäpäivää, kultaseni, rakkain ystäväni ja kaikkea. Olet ainutlaatuinen ihmisten joukossa! Tyttö, jolla on paras sydän, vilpittömin, luovin ja typerin ”Kardashian julkaisi sitten jotain Instagramiin.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kim Kardashianin (@kimkardashian) jakama viesti

”Kiitos, että tulit mukaan tähän seikkailuun kanssani; Nautin todella siitä, että olen äitisi. Aion rakastaa sinua jatkossakin.'

Äskettäin PEOPLE-lehden haastattelun mukaan Kim Kardashian nauttii latautumisesta, koska 'joku aina tarvitsee minua', joten on 'erittäin harvinaista', että hän sulkee huoneensa oven ja ilmoittaa: 'Tarvitsen 20 minuuttia.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Hän kertoi viime kuussa, että hän jätti kaikki lapset kouluun ja ajoi sitten kotiin kuunnellessaan musiikkia, jota hän halusi kuunnella.

”Lataan aina, kun minulla on hetki aikaa itselleni, eikä minun tarvitse soittaa. Ennen kouluun lähtöä treenaan. Lapset ovat hereillä klo 7.05, ja minä treenaan klo 6-7.

Kim Kardashian pursuaa tyttäreistään pohjoiseen ja Chicagoon nukkuvasta nenästä nenään

”Kauneutta on kuitenkin myös sekasortossa. Tämän vuoksi rakastan varhaisia ​​aamutunteja ennen kuin kaikki muut heräävät.

Vaikka se olisi valmentajan kanssa tai jotain, voin treenata ulkona ja pitää tauon samalla kun minulla on tunti itselleni. Käsitykseni on, että olen yksin 'Kourtney lisäsi.

Hänen aviomiehensä kanssa Kanye West , jonka kanssa hän avioitui vuonna 2014, SKIMS-mogulilla on kaksi lasta, Saint, 612-vuotias, ja Psalm, 3-vuotias. Tämän vuoden maaliskuussa Kardashian pidettiin virallisesti sinkkuna sen jälkeen, kun hän jätti avioerohakemuksen helmikuussa.

Siitä lähtien hän on ollut romanttisessa yhteydessä Pete Davidsoniin sen jälkeen, kun he kaksi kuvattiin kädestä pitäen vuoristoradalla lokakuussa 2021 Knottin pelottavalla farmilla Buena Parkissa Kaliforniassa.

Muutaman viikon kuluttua hänen SNL-isännöintidebyyttinsä, kun he saivat suudelman näytöllä, hän lähti lomalle.

Kim Kardashian pursuaa tyttäreistään pohjoiseen ja Chicagoon nukkuvasta nenästä nenään

Pete Davidson , 28, jätti Saturday Night Liven kahdeksan kauden jälkeen, mutta lähde kertoi PEOPLElle, että hän on 'pikkuhiljaa oppinut tuntemaan' neljään lastaan. Davidson jätti SNL:n kahdeksan kauden jälkeen.

'Petellä on Kimin lasten luottamus. Hän on alkanut viettää aikaa heidän kanssaan ilman häntä. Sisäpiiriläinen jatkoi: 'Lapset nauttivat Peten seurasta, ja hän haluaa heidän luovan siteen.

Hän on humoristinen mies. Hän saa heidät leikkiin ja ylenpalttuttaa heitä rakkaudella. He tulevat kaikki toimeen, mikä tekee Kimistä erittäin tyytyväinen.