Kim Kardashianin tytär pelottelee häntä väärennetyllä murhakohtauksella: Hän vaatii vain pilaa

Julkkis

WPR

Näetkö itsesi erikoistehosteyhteisön tulevana jäsenenä? Kim Kardashianin vanhin tyttärensä, North West vitsi, järjesti tekaistu murhapaikan Kim Kardashianin vuokraamaan kotiin. .'s

Kourtney Kardashian muisteli aikaa, jolloin hänen 9-vuotias tyttärensä oppi erikoistehostemeikin opettajalta, jolla oli ”haavoja… ja verta ja paljon muuta”.

Vaikka hän vain leikki vitsiä minulle ja Chicagolle, Kim onnistui muuttamaan koko talon murhapaikaksi erikoistehostemeikin avulla, kuten hän selitti Peoplelle.

'Siivosin lapset', SKKN:n perustaja sanoi, mutta oli 'liian uupunut' siivoamaan koko alueen tällä hetkellä.

Tämän seurauksena hän selitti: 'Odotin seuraavaan aamuun siivotakseni sen.' 'Riihdän ovesta ulos valmistautuakseni kouluun. Kun taloudenhoitaja saapui… Yritin soittaa poliisille ja asunnonomistaja ajatteli, että kyseessä oli täysi, todellinen murhapaikka. Ja minun piti selittää heille, että se kaikki oli vitsi ja että lapseni käyttivät erikoistehostemeikkejä.

Kim Kardashianin tytär pelottelee häntä väärennetyllä murhakohtauksella

'Se oli kauheaa', Kim päätti hauskan ja hämmentävän tarinansa. Siitä on kuvia, ja se on mieletöntä.'

Kim Kardashian ja Kanye West heillä on kolme muuta yhteistä lasta: 4-vuotias Chicago, 6-vuotias Saint ja 3-vuotias Psalm West.

Tällä viikolla North nousi otsikoihin virusvideolle, jossa hän piti 'Stop'-kylttiä Pariisin muotiviikon aikana.

'Kaikille pohjoisen tunteville viimeinen dia on hänen suosikkinsa!' Kim kirjoitti 7. heinäkuuta Instagram-karusellikuvalla, jossa oli leike lapsesta istumassa Jean Paul Gaultier muotinäytös. Estääkseen ihmisiä valokuvaamasta häntä North kirjoitti kutsuun sanan 'STOP' ja piti sitä pystyssä pyytäen heitä keskittämään huomionsa vain tapahtumaan.

Kim Kardashianin tytär pelottelee häntä väärennetyllä murhakohtauksella

Huolimatta siitä, että North näyttää olevan videolla kaatopaikoilla, Hulun persoonallisuus korosti rakastavansa käydä korkean profiilin tapahtumissa äitinsä kanssa.

Tyttäreni pitää mielellään työmatkoista kanssani, ja olen innoissani voidessani ottaa hänet mukaan ja tehdä näitä muistoja äitini kanssa.' Kim Kardashian lisätty.

Stop-merkkien huutamisen lisäksi North myös moitti paparazzeja aiemmin tällä viikolla.

Kysymys kuuluu: 'Miksi sinun täytyy odottaa meitä niin usein?' he nauroivat ja sanoivat: 'Koska olet niin kuuluisa!' vastauksena hänen kysymykseensä. Sydämemme ovat täynnä rakkautta sinua kohtaan, North.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit: