Kim Kardashianin 425 dollarin Balenciaga-luottokorttikorvakorut hämmästyttävät fanit!

Julkkis

WPR

Kim Kardashian kerää usein suuria seteleitä suosikkivaateliikkeessään Balenciagassa, ja hänen tiistaina valitsemansa asusteet saattoivat nauraa tästä tosiasiasta.

Tosi-tähti käytti Balenciagan kysyttyjä, tuotannosta poistuneita luottokorttikorvakoruja, kun hän astui New Yorkiin mainostamaan Hulun The Kardashians -sarjan toista tuotantokautta Good Morning America -sarjassa.

kim kardashian korvakorut

Vaikka tyyli myytiin alun perin 425 dollarilla, sinun on nykyään etsittävä jälleenmyyntisivustoja, jos haluat parin.

Yksi ihailija twiittasi: 'Kim k Balenciaga-luottokorttikorvakorussa tuntuu hieman nenästä', ja toinen kysyi: 'Ovatko he lähimaksut käytössä? Napauttaako hän päätään maksupäätettä tehdäkseen ostoksen?

Kiiltävät neliön muotoiset korvakorut ovat Balenciagan kevään 2020 mallistosta, joka on saanut inspiraationsa yrityksen voimapukeutumisesta ja jossa oli suunnittelija Demnan oma tulkinta Mastercard-logosta. Ne muistuttavat huippuluokan, erittäin eksklusiivista American Express Black Cardia, mutta tietysti Balenciaga-brändillä.

Kardashian 41, 41, puki korvakorut osana täydellistä Balenciaga-yhtyettä, joka sisälsi myös karvaisen Hourglass-laukun (2 300 dollaria), tiikerikuvioiset 'sukkahousut'-aurinkolasit ja musta villapaita hanskoineen.

Kuten hän teki korujensa kanssa, toivon, ettei hän pudota yhtäkään korvakorustaan ​​veteen.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Mikä on Kim Kardashianin ja Kanye Westin eron todellinen syy?
  2. Kim Kardashianin nettoarvo vuonna 2022: Onko hän todella itsetehty miljardööri?