Kim Kardashian väitti, että hänellä oli aiemmin vain Botox, mutta plastiikkakirurgit olivat eri mieltä

Julkkis

WPR

Kun Kim Kardashianilta kysyttiin ihohoidoista ja tekniikoista, joilla hän pitää kasvonsa puhtaina, Kim Kardashian kertoi Allure-lehden kansitarinalle, että hänellä on 'vähän Botoxia' kulmakarvojensa välissä.

Mitä tulee täyteaineeseen huulissaan tai poskissaan, hän väittää, ettei ole 'koskaan' tehnyt niin, samoin kuin mihinkään muuhun osaan kasvojaan.

”En ole koskaan saanut ripsienpidennystä. Muistaakseni en ole tehnyt mitään', hän jatkoi ja lisäsi: 'Haluan todella, aidosti näyttää kauniilta.'

On turvallista sanoa, että olen enemmän huolissani asioista kuin suurin osa maan ihmisistä.'

Kim Kardashian väitti, että hänellä oli aiemmin vain Botox, mutta plastiikkakirurgit olivat eri mieltä

Kannattajien reaktio oli ennakoitavissa. Siitä, onko hänen nenänsä ja leukaansa tehty työtä, on erilaisia ​​mielipiteitä: yksi Redditor sanoi, että hän näyttää nykyään 'muukalaiselta', kun taas toinen väitti sen olevan 'ilmeistä'.

Plastiikkakirurgit ovat myös kyseenalaistaneet hänen lausunnot ja huomauttaneet, että hänen kasvojensa rakenne näyttää muuttuneelta siitä, miltä se näytti vuonna 2018.

Kim Kardashian esittelee pehmeän sävyistä vartaloaan hopeisissa bikineissä – katso kuva!

Vuoden 2018 Pariisissa tapahtuneen ryöstön jälkeen neljän lapsen äiti vei tiettävästi jonkin aikaa valokeilassa. On todennäköistä, että hän käytti tuon ajan leikkauksiin ja parantumiseen.

'Hänen poskipäänsä ovat korostuneet, mikä on hänen ulkonäönsä merkittävä puoli.

Tämä on voitu saavuttaa joko implanteilla tai täyteaineilla 'Beverly Hillsissä, DR. Michael ruuvimeisseli , joka ei ole tähden lääkäri, mutta on spekuloinut aiheesta: 'Ei ole epäilystäkään siitä, että häntä on kosketettu kasvoilta.

Tämän uuden ilmeen tuottamiseen on saatettu käyttää useita minimaalisesti invasiivisia toimenpiteitä, kuten lasereita, verihiutalerikasta plasmaa (PRP), täyteaineita ja/tai implantteja.

Kim Kardashian väitti, että hänellä oli aiemmin vain Botox, mutta plastiikkakirurgit olivat eri mieltä

Gaspar Rosario, NYC:ssä toimiva sairaanhoitaja, joka ei ole koskaan työskennellyt hänen kanssaan Kim Kardashian , kertoi tutkalle, että hän näkee, että hänen poskien sivu- ja etualueet ovat pyöreämpiä ja hänen leukalinjansa on kapeampi.

Asiantuntijaarvioni mukaan Kimin poskissa on saatettu käyttää täyteaineita palauttamaan 'omenan' poskissaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: